În primul rând vreau să ştiţi câteva lucruri foarte importante pentru mine acum:
- vă mulţumesc la toţi!
- nu mă simt deloc ofensată sau acuzată!
- nu judec pe nici unul/una dintre voi pentru ceea ce aţi gândit sau gândiţi referitor la această poză sau la mine!
Fiecare om este liber să simtă ce simte aşa cum şi eu sunt liberă să simt FERICIREA pe care o simt aşa cum ştiu eu să o simt!
Că e atât de mare încât pare o apă care nu mai are loc în matcă şi dă pe dinafară..., că am crezut că vă veţi bucura şi veţi lua bucuria mea aşa cum o iau eu pe a voastră de fiecare dată fără să îmi tot pun întrebări..., că şi aşa ştiind că poate incomodez...tot o să fiu entuziasmată, fericită şi o să încerc să fiu doar veselă...asta nu am cum să vă explic!
La mine totul e simplu!
Eu nu am prejudecăţi, nu mă gândesc că mereu cineva face ceva numai pentru că...eu fac mereu ceea ce pe mine m-ar face fericită şi SPER să mai aduc pe lângă zâmbetul meu încă un surâs!
Nu o fac din răutate, din meschinătate, din grandomanie...o fac din dăruire! Simt că aşa dăruiesc eu!
Dar...nu am să judec pe nimeni pentru că nu e aşa! Niciodată!
Aţi citit vreodată povestea "Bobului de Cafea" ?
Eu am ales să fiu în viaţa asta...orice ar însemna ea...un bob de cafea!
Aaa, da! Uitam şi am vrut să întreb.
Escu dragă...tu ai un topic cu bradul vostru de Crăciun, ai un topic în care sărbătoreşti fiecare sandwich făcut de draga ta... eu să te întreb de ce? Nu dragule! Nu am să te întreb! Ştiu de ce! Pentru că asta ai simţit! Pentru că iubeşti! Pentru că te-ai simţit emoţionat şi fericit! Pentru că eşti om şi vrei să împarţi şi cu alţii ce simţi tu! Şi...mie mi se pare normal!
Des, Poke şi mai sunt au topicuri unde sărbătoresc un timp de când sunt lângă iubiţii lor! Împart cu noi sentimente, gânduri, imagini... Ar trebui să le judecăm de ce nu au simţit asta doar cu iubiţii lor? NU! Iubirea devine egoism uneori când e doar a noastră!
Alţi useri îşi expun poze cu peisaje, cu animale de casă. Să îi judecăm? NU! Acelea sunt acum importante pentru ei.
Unele mame împart aici poze cu copii lor, cu soţii lor, cu căminul lor...! Ar trebui să le judecăm? De ce? Pentru că ne arată cât sunt ele de fericite şi de mândre de familia lor??? NU! Ar fi răutate din partea noastră să nu ne bucurăm pentru fiecare dintre ele!
Şi acum...pentru că fetiţa mea e într-o poză de ecograf şi nu într-una în care suflă în lumânarea de pe tort... o face mai specială sau mai puţin copil? NU! E copilul meu cvhiar dacă încă nu s-a născut şi aşa cum LoveGirl şi alte mămici îşi expun fotografii cu îngeraşii lor pe site fără să fie întrebate de ce o fac, fără să fie "judecate" (am zis aşa că nu găsesc cuvântul...nu pt. că mă simt judecată)...eu de ce să mă simt mai altfel pentru că am expus o fotografie???
Dacă aş fi gândit vreo clipă că stârnesc astfel de reacţii..., de întrebări, de...nu ştiu. Poate m-aş fi gândit de două ori. Nu am vrut nici o clipă să...par ... nu ştiu...nu găsesc cuvântul!