Domnilor,imi cer iertare,dar nu mai inteleg nimic. E si greu, mi-ar raspunde unii ,poate.Cu ce a gresit Lady Allia?A postat o mama cu copilul in brate ?o mama pe a carei chip se vede tandrete si fericirea interioara de a fi mama?Ati vazut numai seminudul?Nu cred ca nu va duceti prin muzee sau nu aveti in casa un album de arta.Sa nu-mi spuneti ca admirati numai un Socolov,un Sischin,numai "Taranca cu broboada verde "de Grigorescu sau "Catiusa lipoveanca"de Tonitza.Nu cred ca v-ati intors privirea de la "Venera si Psihe"sau "Triumful Galateei"de Rafael,de la "Originea caii lactei"de Tintoretto,sau n-ati savurat "Somnul","Trezirea","Femeeie cu papagal","Atelierul" ale lui Courbet.Dar sculpturile:"Gigantul"a lui Paciurea,"Mihai nebunul" a lui St.Ionescu Volbodes v-au placut?sau multe,multe altele.Ce ,v-a indignat corpul perfect al mamei,nu v-a incintat tandretea cu care tine si priveste copilul?Pai daca e vorba de corp,n-am auzit pe nimeni sa fie indignat de nudistii de la strand sau de la mare ,admirati pe viu si de copii,nici de ce se poate vedea in discoteci,nici de inelusele din buric pe care le admira in fiecare zi in masini si-n tranvaie. O,da,acele chipuri au expresii ce va plac,nu? Din cite am inteles unii au sotii care-s mame!Cred c-asa poate fi explicat cuvintul fariseu;unul care se uita hulpav printre degetele rasfirate,dar reactioneaza cum c-ar fi indignat.Indignat,de ce ?Pacat.Si eu ,pentru ca mi-e stricat laptopul,strabat Bucurestiul sa citesc ce posteaza niste oameni tineri si culti ,pe un forum numit si timpul dragostei;dar oare dragostea parinteasca ce emana,repet chipul acelui seminud,nu-i tot dragoste?dragoste mai putrnica si mai statornica,ca-i implinita ? Nu ,e clar ,cred ca eu sint anacronica;si totusi Lady ,de ce vrei sa pleci ?mi s-a parut ca esti o luptatoare,sau m-am inselat?