06 Noiembrie, 2025, 01:44:39 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: din nou... de ce ?  (Citit de 27377 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Iulie, 2007, 10:17:39 a.m.
Răspuns #60

Pensees

Domnilor,imi cer iertare,dar nu mai inteleg nimic. E si greu, mi-ar raspunde unii ,poate.Cu ce a gresit Lady Allia?A postat o mama cu copilul in brate ?o mama pe a carei chip se vede tandrete si fericirea interioara de a fi mama?Ati vazut numai seminudul?Nu cred ca nu va duceti prin muzee sau nu aveti in casa un album de arta.Sa nu-mi spuneti ca admirati numai un Socolov,un Sischin,numai "Taranca cu broboada verde "de Grigorescu sau "Catiusa lipoveanca"de Tonitza.Nu cred ca v-ati intors privirea de la "Venera si Psihe"sau "Triumful Galateei"de Rafael,de la "Originea caii lactei"de Tintoretto,sau n-ati savurat "Somnul","Trezirea","Femeeie cu papagal","Atelierul" ale lui Courbet.Dar sculpturile:"Gigantul"a lui Paciurea,"Mihai nebunul" a lui St.Ionescu Volbodes v-au placut?sau multe,multe altele.Ce ,v-a indignat corpul perfect al mamei,nu v-a incintat tandretea cu care tine si priveste copilul?Pai daca e vorba de corp,n-am auzit pe nimeni sa fie indignat de nudistii de la strand sau de la mare ,admirati pe viu si de copii,nici de ce se poate vedea in discoteci,nici de inelusele din buric pe care le admira in fiecare zi in masini si-n tranvaie. O,da,acele chipuri au expresii ce va plac,nu? Din cite am inteles unii au sotii care-s mame!Cred c-asa poate fi explicat cuvintul fariseu;unul care se uita hulpav printre degetele rasfirate,dar reactioneaza cum c-ar fi indignat.Indignat,de ce ?Pacat.Si eu ,pentru ca mi-e stricat laptopul,strabat Bucurestiul sa citesc ce posteaza niste oameni tineri si culti ,pe un forum numit si timpul dragostei;dar oare dragostea parinteasca ce emana,repet chipul acelui seminud,nu-i tot dragoste?dragoste mai putrnica si mai statornica,ca-i implinita ? Nu ,e clar ,cred ca eu sint anacronica;si totusi Lady ,de ce vrei sa pleci ?mi s-a parut ca esti o luptatoare,sau m-am inselat?

14 Iulie, 2007, 11:34:58 p.m.
Răspuns #61

no_matter

Rasfoind ziarul "Love Time"... Am impresia ca rasfoiesc "Hate Time". Cand am venit aici, Lady Allia si Just_a_tear au fost SINGURELE 2 persoane a caror posturi mi-au sadit atractia fata de acest forum. Vedeti? Sunt si persoane PRO asa ca un lucru vreau sa va zic: am inteles, aveti ceva cu Lady dar nu mai generalizati "orice utilizator"!!! Vorbiti pentru voi. Ma mai lua una la 7 metri in prv ca "toti utilizatorii" nu stiu ce legat de mine. I-am zis si aleia cum sta treaba. Va zic si voua. Deci nu mai generalizati. Un alt lucru ar mai fi pentru Lady: LOVE DOESN'T EXIST ON THE CHAT, FORUM ... Priveste-i cat te urasc unii. Eu doar ura pot intelege din graba cu care ti se fac bagaje. Trateaza-i cu indiferenta.. Fi cu un pas in fata si ocupa-ti tronul. Priveste-i de SUS si nu te înjosi in fata lor. Au nevoie de un timp sa inteleaga.
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

14 Iulie, 2007, 11:41:14 p.m.
Răspuns #62

no_matter

P.S.: Lady, . . . Cu atat mai mult cu cat totul este VIRTUAL.. suflet drag..

15 Iulie, 2007, 12:13:29 a.m.
Răspuns #63

Escu

Global Moderator
Bla bla bla bla...realitate si virtual . Daca ar fi citit niste carti minime de autoeducare si-ar fi dat seama, ca in fiecare personaj virtual, exista cam 90% din personajul real.
Si apoi, virtual sau real, tot e frunos sa bati la usa si sa te prezinti cand intri undeva.
"Ziarul" LoveTime e unul destul de complex, e nevoie de o cantitate de maturitate, de educatie, de inteligenta, de cultura, de rabdare si de logica sa il poti intelege. Daca cineva nu se simte capabil sa il citeasca suficient ca sa inteleaga despre ce tot povestim noi aici, poate e mai bine sa caute la libraria din colt volume de "Povesti nemuritoare". E un inceput bun! Altfel... se baga ca musca-n lapte si stim cu totii ce soarta are musca.  Aici nu sunt tronuri de ocupat, ci doar scaune, dar ca sa ocupi un scaun trebuie sa meriti, si ca sa meriti sansa asta trebuie mai intai sa stii sa stai pe genunchi!
« Ultima Modificare: 15 Iulie, 2007, 12:29:50 a.m. de Escu »
Let's put a smile on that face!

15 Iulie, 2007, 12:52:25 a.m.
Răspuns #64

no_matter

Escule, tati deja o iei pe aratura. Revino-ti frate cu picioarele pe pamant ca eu unul nu ma-nchin in fata nimanui ca sa dau dovada de educatie. Viata te invata cat sute de librarii de carti pe care le citesti si nu retii nimic. Poate doar 2 cuvinte ce par mai deosebite si le notezi sa impresionezi. V-am mai spus eu voua. Aberati si cam atat stiti. O discutie o evitati, pentru ca nu sunteti in stare sa comunicati. Normal, doar voi cititi carti si sunteti intelectuali, sau mai mult critici. Asta nu ajuta. Fie ca bat sau nu la usa voastra respect oricum am, pt cine este demn de el. De restul mi se rupe. Mai ales de tine Escu, dar imi place cand cauti in dictionar cuvinte sa ma uimesti. Doar ca ceea ce ma uimeste e incapacitatea ta de a ma convinge ca sunt ceea ce tot incerci sa evidentiezi. Stai flexat mane,nu valorezi prea mult

15 Iulie, 2007, 01:06:42 a.m.
Răspuns #65

no_matter

Si inca ceva măi domule Escu, punctul tau slab e acela ca pe cat de multe carti poate-ai citit, pe-atat de limitat in a te apara esti. Ce s-a-ntamplat? In carti nu este explicat limbajul cu care sa te aperi? (in ton cu moda literară).. Uite ca eu nu-s asa citit ca nu-mi irosesc timp pretios cu cititul. Cartile nu ajuta. Poate te ajutau pe tine sa te impui in fata mea sau poate pe Lady sa se faca inteleasa sau poate pe ei sa o inteleaga.. Dar.. Cartile tac cand e vorba de situatii limita. Noi mergem mai departe in aceste situatii incercand sa legam 2 cuvinte care nu le-am gasit in carti. Le stim pt ca le uzam, poate nici morala multor carti n-ajuta cand n-ai o bucata de paine. (am dat un exemplu).. Asa ca atunci cand te poti sintetiza pe tine ca om, existenta etc fara sa depinzi de randurile unor carti, vi si stam la barfe. ;)

15 Iulie, 2007, 04:18:48 p.m.
Răspuns #66

Iosif

Scrisesem mai mult, in raspunsul meu la acest subiect, dar... am sters si am hotarat sa zic doar atat:

Sincer, nu inteleg de ce mai exista optiunea de a raspunde la acest subiect.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

15 Iulie, 2007, 04:21:03 p.m.
Răspuns #67

Lorelei

Fiindca traim intr-o tara libera, nu?  :laugh: :laugh:
Dar da, ai dreptate, posibil sa nu fie o idee rea sa blocam topicul. Cu toate astea daca nu se va putea scrie aici, se va scrie in alta parte. Dar ideea e sa inteleaga fiecare ca e inutil sa mai comenteze...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

15 Iulie, 2007, 04:33:47 p.m.
Răspuns #68

Lady Allia

Desi am spus ca nu mai scriu nimic aici ma vad nevoita a reveni pentru ca intr-un fel sau altul ma simt implicata!

no_matter iti multumesc pentru aprecieri, dar te rog sa te opresti aici si sa nu mai faci alte valuri unde deja s-a spus ce s-a avut de spus.
acest topic s-a vrut un topic deja inchis. cei care au fost in masura sa se lamureasca s-au lamurit.
problema Lady_Allia este problema care ma vizeaza direct si personal si sunt convinsa ca intr-un final pot sa ma fac inteleasa si acolo unde nu se vrea din diferite motive sa fiu inteleasa.

nu inteleg la ce alte jigniri si-ar mai avea rostul.
asa cum eu simt cum simt, spun ce spun in felul in care spun si imi cer dreptul de a fi lasata in pace sa-mi exprim sentimentele si gandurile fara sa fiu constransa...asa face si Escu.
este dreptul lui no_matter sa simta si sa gandeasca asa cum il caracterizeaza.

nu ma intereseaza sa fiu privita in nici un fel.
nu m-am gandit NICIODATA la acest forum ca si la un loc unde ai ceva de castigat, de demonstrat sau de pierdut, cu atat mai mult nu cred sa-mi doresc vreun merit sau scaun.
nu vreau scaun nu ma intereseaza nici sa ingenunchez si nici sa vad ingenunchiati. astea sunt puerilitati. terminati cu ele.
pentru mine acest forum este o oaza in care eu vin sa-mi alin sufletul si in care sunt eu insami si asta vreau sa raman!
daca am aici prieteni e pentru ca unii m-au perceput si m-au simtit exact asa cum sunt eu si asta le-a conferit incredere, iar daca aici am persoane care nu m-au inteles si ma critica e pentru ca poate nici eu nu am incercat in vreun fel sa le schimb parerile.

"Priveste-i cat te urasc unii."

Nu dragule. Nu ma uraste nimeni. Sunt doar oameni carora nu le plac textele mele, nu sunt de acord cu felul meu de a fi si de a simti lucrurile. Sunt oameni care probabiul sunt mai realiusti, mai pragmatici si deja sunt satui de fluturasii si rozul din scrierile mele.
Faptul ca nu sunt de acord cu unele chestii de ale lor nu inseamna ca nu trebuie sa am capacitatea de a vedea unde au si ei dreptate si sa imbratisez doar ceea ce imi place mie.
Asta inseamna comunitate, familie...daruiesti-nu intotodeauna ce asteapta altii-se isca cercuri in paharul cu lapte-trebuie sa reflectezi-incepi din nou sa daruiesti.
Asa vad eu lucrurile.

"Lady: LOVE DOESN'T EXIST ON THE CHAT, FORUM ... "

Te inseli amarnic!
Dragostea nu are nici timp in care trebuie sa se desfasoare, nici un spatiu doar al ei bine delimitat, nici varsta, nici culoare! Faptul ca nu toti te iubesc...e altceva! Se numeste diversitate in sentimente si in gandire!
Un exemplu clar asupra faptului ca DRAGOSTEA EXISTA in astfel de spatiu virtual sunt  EU SI SOTUL MEU!!!

Va rog eu...incheiati topicul...sau te rog Escu, Iulian...blocati subiectul.
A fost de ajunsa mascarada ca sa se tot repete la nesfarsit!

16 Iulie, 2007, 03:47:02 p.m.
Răspuns #69

Rebecka

recunosc ca nu am citit postul pana la sfarsit, asa ca voi raspunde doar primelor doua pagini...voi mai posta odata dupa ce voi fi citit totul, eu una insa sunt absolut revoltata atat de reactia userilor de pe forum cat si de polemicile create..dragii mei, nu imi vine sa cred ca va puneti intrebari cu de ce a afisat o poza de la ecograf lady allia....mi se pare absolut incantator...lady allia, sunt eu emotionata ptr tine...te invidiez intr-o oarecare masura si mi se pare absolut normal faptul ca ai vrut sa ne faci sa cunoastem si noi minunea care a intrat in viata ta sau care va intra, tinand cont de faptul ca e nenascuta inca...nu e absolut nimic imoral in bucuria ta sau in gestul tau...e normal ca atunci cand ai o familie, sau prieteni apropiati sa le impartasesti bucuriile si tristetile tale...ptr asta exista prietenii...cu asta cred  ca am spus ceea ce trebuia sa se spuna inca de la inceput, si sper ca am fost suficient de discreta si nu am ranit pe nimeni...fiecare intelege ce vrea...lady allia, iti spun din inima ca ma bucur enorm de mult ptr tine, stiu cat ai suferit si imi pot imagina fericirea din inima ta...eu te inteleg de ce ai pus poza aceea...intre timp am citit toate posturile, si mai bine tac, inainte de a deschide alte discutii....ma bucur ca lady ramane, ca escu isi tine gura ;) ma bucur ca ne bucuram cu totii...si...la mai mare... :-*
« Ultima Modificare: 16 Iulie, 2007, 04:20:10 p.m. de Rebecka »
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

16 Iulie, 2007, 04:29:52 p.m.
Răspuns #70

pokemon

si eu ma bucur ca ramane lady  :-*
am mai zis si cu alta ocazie:aici pe forum e mult mai usor sa ignori ce nu ti convine.dai next si ai trecut peste.
eu zic ca nu e cazul sa facem valuri....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

16 Iulie, 2007, 08:01:17 p.m.
Răspuns #71

no_matter

Bleah!!!! Urasc vorba asta "faci valuri"!!! Ce naiba mai? Eu va cred ca nu valorati unii nimic dar pe mine nu ma tratati la 50.000 de lei kilogramul de peste, ca eu nu sunt peste. Plus de asta nu postez doar pentru a ma afla in treaba. Nu-mi dau de mancare virtualitatile astea, nu ma avanseaza in comunitate sau la job un argument pro din partea voastra sau mai stiu eu ce. Pur si simplu imi omor timpul scriind pentru voi. Lady, si eu sunt realist dar iubesc o parte din tine. O parte, pt ca nu te cunosc. Poti fi sau nu. E doar un text ce-l citesc si ma face sa zambesc visand la ceea ce eu niciodata nu am putut avea. Si faptul ca multe lucruri frumoase pe care le scrii se suprapun viselor mele, ma face sa iti zambesc de-aici, sa apreciez acel ceva din care cuvintele izvorasc.. pt ca ele-mi dau speranta ca.. intr-o zi va fi...

16 Iulie, 2007, 08:25:13 p.m.
Răspuns #72

Escu

Global Moderator
Observ ca trebuie sa iti cantaresti cuvintele inainte sa scrii ceva. Oamenii se ataca si se simt cu musca pe caciula. Raspunsuri puerile de oameni care ne "privesc" de sus. Judeca dar fara sa cunoasca persoanele in cauza. Tot ce ramane sa facem e sa ignoram. Nu avem ce sa cerem de la oameni care nu pot. Nu toata lumea e ca noi, dar ei se chinuie, saracii, sa ajunga la nivelul nostru.

PS: grow up. Evoluate!
Let's put a smile on that face!

16 Iulie, 2007, 10:51:21 p.m.
Răspuns #73

Semiramis

Global Moderator
care era de fapt subiectul acestui topic?  ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

17 Iulie, 2007, 02:55:37 a.m.
Răspuns #74

no_matter

Ce sa zici si tu Escule acum cand chiar nu gasesti o logica in ceea ce ma chinui sa te fac sa intelegi. "nivelul nostru". Iar vorbesti pentru toti? Vorbeste pentru tine frate. De ignorat, ignora-ma ca nu ma afecteaza. Doar ca eu incercam sa-ti explic ca esti un conservator al limitei tale in ceea ce priveste mai multe puncte de vedere, in timp ce eu sunt pur si simplu REALIST. Fa-ma cum vrei, nu ma dezavantajeaza. Pot lua si bann daca deranjeaza pe cineva faptul ca sunt direct si la obiect. Mai sunt si alte forumuri. Sau, exista varianta sa raman pe langa voi si sa mai trec cate un rand pe ici pe colo, rand care poate degenera in functie starea pe care mi-o creeaza un topic. Deci spre incheiere, nu ti-am cerut parerea, doar mi-am exprimat opinia, iar reactia ta este de a te ataca in loc sa intinzi o mana ca sa observi ca sunt