10 Octombrie, 2025, 05:53:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: O poveste de iubire...  (Citit de 26826 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 August, 2007, 04:19:50 p.m.
Răspuns #15

Zantiala

Timpul trece, vine, si aduce valuri de tristete dar si valuri de bucurie...

Teama de a o pierde, da, am resimtit-o aceste zile mai mult decat niciodata... probabil ca voi ajunge sa traiesc cu aceasta teama adanc inradacinata in mine...

Numar zilele... orele, pana la revederea cu ea...
E asa de bine ca exista :wub:  :)
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

30 August, 2007, 09:06:11 a.m.
Răspuns #16

pokemon

Inca o persoana in lupta cu timpul...
Uelcome to the group....
 :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

07 Septembrie, 2007, 08:50:10 a.m.
Răspuns #17

no_matter

Lupta pentru dragostea ta si nu o vei pierde,... Speră.. si, veti fi fericiti împreuna..

Eu mi-am incheiat de mult socotelile cu dragostea.. Sunt un om atat de gol, incat si suferinta imi poate umple sufletul cu durerile  ei calde...
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

07 Septembrie, 2007, 11:13:54 a.m.
Răspuns #18

Zantiala

No_matter, vorbe de felul celor pe care le spui tu le-am spus si eu inainte ca sa o intalnesc pe ea... Numai Dumnezeu stie cat de singur ma simteam si ce fel de ganduri imi treceau prin minte inainte sa o cunosc. Nu trebuie sa ne lasam descurajati, trebuie sa luptam intotdeauna pana la capat.

Mai am de rabdat mai putin de doua saptamani.... mi se pare o vesnicie... efectiv mi-am instalat un programel care imi numare zilele, orele, minutele si secundele pana la intalnirea cu ea. :)
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

08 Septembrie, 2007, 01:30:39 a.m.
Răspuns #19

Lady Allia

Eu mi-am incheiat de mult socotelile cu dragostea.. Sunt un om atat de gol, incat si suferinta imi poate umple sufletul cu durerile  ei calde...

Gol? Nu..., nu esti gol!
Esti plin de sentimente frumoase si calde!
Eu nu am vazut nici o clipa la tine un suflet gol!
Am vazut in schimb o persoana care stie sa intinda o mana plina de prietenie la nevoie..., stie sa zambeasca atunci cand zambetul se intreaba..., stie sa
...

"Ma regasesc in noapte ca pe un visator..."
"Ma regasesc in zambetul celor dragi ca un om fericit ca am reusit sa-i fac sa zambeasca.."
"Ma regasesc in rasaritul soarelui ca un om mereu in fata unui capitol nou din viata sa.."
"Ma regasesc in zorii zilei ce strabat ferestrele luminand o camera imensa, deschisa la culoare, ..."

Nu...nu esti gol!

Esti doar trist si abatut...!
Drumul tau e un pic mai greu pentru ca acum il strabati singur..., dar nu esti gol...drumul e gol de jumatatea ta, insa...sunt convinsa ca intr-o zi cand aleea plina acum de "dureri calde" se va umple de flori albe de castan o manuta calda va stii sa prinda mana ta si sa uite sa o mai lase..., un zambet va stii sa ramana si pentru tine..., un suflet va invata sa daruiasca pentru sufletul tau!
Viata...e o surpriza, iar noi trebuie sa fim mereu pregatiti sa deschidem cate un cadou...uneori neasteptat de dureros, alteori...plin de frumusete!
Sus sufletul prietene...ai ce darui...si stiu sigur ca vei si primi intr-o zi zambetul, caldura, tandretea si iubirea de care ti-e acum...atat de trist sufletul!
Priveste in jur...fiecare avem o steluta si o bucatica de cer senin...! Zambeste si lasa usita sufletului putin deschisa...Intr-o zi...Ea...va stii sa intre!  :)

08 Septembrie, 2007, 01:32:38 a.m.
Răspuns #20

Lady Allia

Mai am de rabdat mai putin de doua saptamani.... mi se pare o vesnicie... efectiv mi-am instalat un programel care imi numare zilele, orele, minutele si secundele pana la intalnirea cu ea. :)

Si eu de abia astept sa te intalnesti cu ea... :P! Offff  :) dragostea asta! Ma bucur sa te revad din nou zambind si intinzand incurajari  :-*

08 Septembrie, 2007, 04:46:26 p.m.
Răspuns #21

no_matter

Zantiala: eu am ajuns la o concluzie.. Poate prea dura, dar pun pariu ca nu poate fi potrivita cu situatia ta.. Tocmai de aceea ti-am scris acele randuri.. Pentru mine insa el nu semnifica mult.. Destinul a avut grija sa ma tina departe de tot ce inseamna frumos, de tot ce-ti da fiori atunci cand traiesti intens clipa.. Recunosc, am trait cateva momente intime, dar nu cu iubita mea. Eu nu stiu cum e sa stai cu iubita-n pat.. Sa o simti in brate, sa o simti a ta, sa nu-ti vina sa te dezlipesti de ea..

Defapt , mint, am simtit asta acum 3 ani, pret de 2 zile, mai exakt o zi pe luna timp de 2 luni.. Dupa ea nu a mai fost nimic.. (ma refer la o iubita, pt ca momente intime au fost cu cateva amice.. dar, fara implicari sentimentale).. Deci, pt mine nu mai au valoare cuvintele ce s-au incapatanat a fi.. simple vorbe..

08 Septembrie, 2007, 05:12:36 p.m.
Răspuns #22

no_matter

Draga Lady Allya, apreciez mult gandurile tale frumoase si harul cu care conturezi cate un zambet prin fiecare post.. insa, sunt atat de ratacit incat nimeni nu-si poate construi o carare spre sufletul meu.. A trecut mult timp.. Atat de mult incat refuz sa mai cred in ceva frumos.. Visez pentru ca fiecare din noi are libertatea sa o faca insa.. Drumul meu spre fericire, s-a dovedit inselator ... Poate nu s-a terminat.. dar de aici astept pe ea sa vina. M-am obisnuit s-astept..

08 Septembrie, 2007, 11:59:49 p.m.
Răspuns #23

Zantiala

No_Matter, prieteneste iti spun, nu te da batut.
Viata putem sa o comparam cel mai bine cu o batalie, unde nu castiga neaparat cel mai puternic, cat cel mai perseverent. Trebuie perseverat, trebuie sa tinem la ideile, la valorile noastre... trebuie sa luptam pentru ceea ce visam, oricat de greu ar fi, oricat de dificila ar fi situatia...

Lady, iti multumesc de incurajari... timpul trece asa de incet, si simt ca este mare nevoie de o intalnire. Vreau sa lupt pana la capat, vreau sa lupt pana la moarte pentru acest vis... pentru mine nu mai exista decat ea si atat ! Am devenit un fanatic, un fundamentalist in iubire si nu vad in fata ochilor mei decat pe ea.. o vad mereu, ziua, ma gandesc ca imi este aproape, ca ma tine de mana, iar noaptea, o visez... ma visez in bratele ei... ma visez cum ma pierd in ochii ei, cum ma joc cu manutele ei dulci.  :)

14 Octombrie, 2007, 12:33:05 p.m.
Răspuns #24

Zantiala

Adeseori, gandindu-ma la ea, simt cum izvoarele lacrimilor mele imi seaca, cum sufletul isi plange dorul in lacrimi calde , pline de o dragoste sfasietoare... Simt o iubire frumoasa dar furtunoasa, o iubire care m-a invaluit cu totul....si un dor, un dor sfasietor... durere si fericire, iubire si amar, dor si revedere...

Imi este dor de ea, vreau sa o revad, vreau sa o simt... si mai putine zile ma desparte de ea... Nu pot trai fara ea.

20 Octombrie, 2007, 08:13:01 p.m.
Răspuns #25

Sonrisa

Fie ca povestea de iubire sa se continue intr-o viata frumoasa impreuna! Macar asa vom crede ca se mai intampla si minuni.

31 Octombrie, 2007, 02:02:47 p.m.
Răspuns #26

Zantiala

Povestea celei de a treia intalniri...
O poveste de noiembrie, povestea unei iubiri de toamna.

Plec pe inserate de "acasa", pe un timp urat... cer innorat, nori plumburii, o tristete si o apasare cumplita. Drum... emotii, noapte nedormita intr-o cuseta mult, mult prea inghesuita., alaturi de nestiutori straini.

In fine, dimineata , ajung la ea... ma trezisem inca cu vreo cateva ore inainte de a ajunge la destinatie... ciudat, garile imi sunt cunoscute aici. Un oras, pe malul unui rau mare, in care se inalta sinistre blocuri cenusii, murdare, imi da fiori... trecem... alt oras, sarac... aruncat in mijlocul unor dealuri acoperite inca de o iarba verde, verde aprins.Da,de aici nu mai era decat vreo jumatate de ora. 

In sfarsit, ajung la ea.Nu ma poate astepta in gara, drum lung prin oras, bagaje, flori, dealuri... apoi, fiorii reintalnirii...

Fericire. Pur si simplu fericirea a urmat... am hranit iarasi porumbeii, am colindat din nou parcurile, stradutele inguste... a fost frumos, a fost minunat, a fost de vis...

Am incercat sa traiesc fiecare clipa.. am incercat sa ma bucur mereu de stralucirea ochilor ei, de dulceata buzelor, de atingerea catifelata a acelor maini fine, care au ajuns sa insemne pentru mine tot ceea ce este mai bun si mai frumos pe aceasta lume.

Poate ca iubirea este un dar divin, poate ca este un proces de autosugestie, poate ca este un complex de trairi ce nu poate fi descris in cuvinte, in fine, orice ar fi, aduce cu ea fericire - si lacrimi... lacrimi de fericire acum.

La plecare... durere.. doar patru zile de fericire... intoarcerea mi s-a parut ca a fost scurta, ce scurta a fost revenirea in cotidianul dur, rece, lipsit de aceea viata... am ajuns inapoi la pranz, dupamasa deja eram la lucrul meu...

Ma asez acum cu dor scriind aceste randuri... mi-e dor de ea, abia astept sa o revad !

04 Noiembrie, 2007, 03:46:27 p.m.
Răspuns #27

Sonrisa

Va doresc o iubire continua, dar impreuna zi de zi!  :)

30 Ianuarie, 2008, 08:31:57 p.m.
Răspuns #28

no_matter

nu o poti aduce langa tine???

P.S.: mai ai programelul ala de numarat zile? am nevoie de el... :(

30 Ianuarie, 2008, 11:44:33 p.m.
Răspuns #29

Zantiala

Imposibil sa o aduc langa mine...
Nici nu stiu unde sa ma pot caza... ea sta la gazda... unde am stat nu mai pot sta... probabil in frig, prin gara...

Programelul se numeste TimeLeft, poate fi luat de pe net. Din pacate, varianta gratuita permite o singura "numaratoare", dar e bine si asa.
« Ultima Modificare: 31 Ianuarie, 2008, 12:41:15 a.m. de Zantiala »