Acesta este modul corect, de bun simt, dar....
Cunosc barbati care pur si simplu nu pot renunta la sex sportiv, ii iubesc (cica) prietenele, nevestele, dar ....saptamanal schimba vreo trei tipe, le aduna de oriunde, din relatiile de serviciu, de pe plaja, de pe net....
La un moment dat, cativa dintre ei m-au intrebat (ajungand la un impas matrimonial) daca sa recunoasca sau nu escapadele sexuale...
I-am intrebat si eu, cui foloseste acest adevar, ei, sotiei fidele, iubitoare, decenta, altruista, in nici un caz...
N-ar face decat sa raneasca, devenind parca si mai egoisti, indiferent de modul la care o spune....
Un singur prieten, a spus iubitei lui totul, mereu ii spunea totul, convins fiind ca aceasta il intelege, ii intelege trairile...
Rezultanta, ea, a raspuns diplomatic destainuirilor lui, dar, mie, prietena lor comuna mi-a povestit prin ce calvar a trecut apoi....neintelegand unde duce de fapt relatia lor, relatie ce era bazata pe sentimente puternice (desi....nu pare asa)
Doi oameni se pot iubi mult, dar...constat cu stupoare ca, sunt si numite trairi pe care una din persoane trebuie musai sa le inplineasca...dincolo de limitele firesti....
Habar n-am, ma gandesc...mereu cat de complicat este totul.....