Mda..vad ca a 'revenit la viatza' lovetime

.Si vad ca au revenit si unele persoane care disparusera..cum ar fi furia ingerului

.O sa incerc sa spun si eu ceea ce cred despre dragostea pe net

Netul...o portitza...un mijloc prin care oamenii ajung sa se cunoasca(oameni care altfel poate ar trece nepasatori unii pe langa altii)...o masca(poti sa razi pe net,dar sa plangi de fapt in fatza calculatorului si pesoana cu care vorbesti nu are cum sa stie)...un scut si un stimulator(pe net nu iti este teama sa spui ceea ce gandesti si ceea ce simti...nu privesti pe nimeni in ochi...nu isi da nimeni seama ca iti tremura mainile,asa cum si-ar da seama ca iti tremura vocea)...da,netul presupune toate astea si poate mult mai multe si nu-mi dau eu seama acum:).Cat despre dragostea 'pe net',hmmm...asta depinde de la caz la caz,depinde de fiecare persoana in parte,depinde de cat de ushor sau de greu ne indragostim fiecare dintre noi...Dar daca ne 'ardem' cum zicea muzafer..nu e putin si vina noastra?Pentru ca,zic eu,putem chiar si pe net sa descoperim daca persoana cu care vorbim e sincera sau nu.Poate ca ne dam seama de anumite lucruri,dar ne facem singuri iluzii.Chiar si in dragoste trebuie sa fi putin rational si realist si oricat de mult ne dorim sa ne intalnim jumatatea trebuie sa nu ne 'aruncam cu capul inainte'.Oricata nevoie am avea de dragoste nu trebuie sa ne amagim singuri,altfel tot noi vom avea de pierdut.Dragostea pe net...da,se poate sa existe..da,se poate intampla:).Si nu ma refer doar la o apropiere cat mai mare a doua suflete ratacite:).Chiar cred ca te poti indragosti pe net

.Chiar daca sunt putine cazuri...dar daca cel cu care vorbesti este sincer si isi deschide sufletul...way not?

Poti sa iti dai seama daca atunci cand nu este ii simti lipsa...poti sa iti dai seama si daca ai vrea sa fie alaturi de tine sau vrei pe altcineva...ganditi-va ca vorbiti cu cineva pe net,dar in preajma voastra mai sunt si altii,care fac parte din 'realitatea' voastra...dar daca acea persoana de pe net a devenit mai importanta decat cineva care poate fi alaturi de voi zi de zi..hmmm,oare nu se poate vorbi de dragoste?Daca la un moment dat simtiti ca ati da orice numai sa ajungeti langa cel ce pentru moment e doar un id intr-o lista de mess...asta nu inseamna ceva?

Ce se va intampla dupa intalnire...sa zicem ca intalnirea are un impact destul de mare,dar daca s-a format deja o baza nu poate decat sa aprofundeze ceea ce simtiti deja.Daca relatia se va termina dupa ceva timp nu insemna neaparat ca n-a durat pentru ca a inceput pe net...pentru ca stiti si voi ca unele relatii sunt sortite esecului chiar daca e dragoste la prima vedere:).Cati nu se despart si dupa cativa ani buni de casatorie?Ce pot sa zic?Dragostea e foarte complexa..nu-mi va ajunge o viatza intreaga sa o inteleg si sa o cunosc pe deplin,dar incerc...si nu pentru ca s-a format acea ideea ca 'daca dragoste nu e nimic nu e' sau pentru ca fara dragoste 'esti ca si mort',ci pentru ca imi pace cum zicea si furia ingerului sa daruiesc...si de ce nu...sa si primesc:).