10 Octombrie, 2025, 01:27:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Credeti in dragoste pe internet??  (Citit de 34673 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Iunie, 2004, 10:24:12 p.m.
Răspuns #15

MarianMe

Vizitator
net-ul face doar legatura dintre oameni, foarte rar se intampla ca cel de dincolo de monitor sa fie cel pe care il crezi. foarte multa lume s-a ars cu asta si de aceea tot ceea ce fac este sa discute, sa se amuze, sa-si faca noi prieteni in speranta ca cel de discolo este un el sau o ea (bupa caz).
net-ul poate creea sperante false care nu vor face decat sa raneasca si nu sa aline singuratatea. gasirea persoanei iubite, a jumatati lipsa (asa cum apare in filme) este posibila doar in 5% din cazuri.

Poti sa incerci, incercarea asta are doua rezultate:
1. gasesti ceea ce cauti
2. te frigi in stil mare
3. doar te distrezi
ups...sunt cam trei!

Daca vrei incearca!!
« Ultima Modificare: 15 Iunie, 2004, 10:42:34 p.m. de MarianMe »

02 Ianuarie, 2006, 04:33:09 p.m.
Răspuns #16

Laudinha

Vizitator
Draga ANNALISA , eu mi-am cunoscut actualul sot prin internet si iti pot marturisii ca DA cred in dragoste pe internet ! Dar numai daca ea la un moment dat are un sfarsit pe internet si un inceput in viata ta de zi cu zi;)

02 Ianuarie, 2006, 04:40:32 p.m.
Răspuns #17

Lady Allia

Eu cred ca iubirea si dragostea nu are nici chip, nici mod in care sa faci cunostinta cu ea...ea doar apare. Nu cred ca are importanta nici UNDE, nici CUM..., conteaza doar ca ESTE..si eu spun ca dragostea care incepe atunci cand "vezi" doar sufletul cuiva si de abia apoi faci cunostinta cu persoana este sau ma rog ar trebui sa fie mai frumoasa...pentru ca atunci cunoastem ceea ce va ramane mereu alaturi de noi...SUFLETUL!
Fizicul se schimba...oamenii devin slabi, grasi, ridati, carunti, dar, daca sufletul si ceea ce simte el ramane...suntem fericiti sa avem langa noi doi ochii ridati pe care sa ii sarutam pana cand viata ne permite.
Eu vreau sa imbatranesc frumos, dar vreau sa imbatranesc langa ingerul meu...sa ma bucur de fiecare rid, de fiecare fir de par carunt al lui, de fiecare carja pe care am sa i-o cumpar...de fiecare sezlong pe care am sa i-l asez mai aproape de foc...si am sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de el...nu va conta cum arata...va conta doar ca...este acolo cu mine, langa mine...atat!
Eu cred si in dragostea dintre un extraterestru si un om...:)...!
Cred defapt in puterea dragostei..., iar modul in care facem cunostinta cu ea...este nesemnificativ...ceea ce va ramane este insa important...amintirile si noi.

22 Martie, 2006, 01:23:06 a.m.
Răspuns #18

Sash_one1

Eu spun ca internetul poate lega doua vieti dar asta se intampla rar...stiu doar un caz in care s-a ajuns chiar la casatorie  :D si este vorba chiar de matusa prietenei mele care a cunoscut un baiat pe net ,  cu care acum se va casatori . Bineinteles ca nu s-a indragostit de el inainte sa isi dea intalnire.
Deci ce vreau eu sa spun este ca internetul te poate ajuta sa iti gasesti in cel mai bun caz prieteni dar dragostea.......nope.. :-\

22 Martie, 2006, 01:30:32 p.m.
Răspuns #19

gyulya_28

Da se poate asta daca ambele persoane sunt deschise si nu au interese ascunse
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

28 Martie, 2006, 11:06:26 a.m.
Răspuns #20

digitty

everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

30 Martie, 2006, 07:07:23 a.m.
Răspuns #21

furia ingerului

Vizitator
Dragostea nu vine pe internet. Altceva vine pe internet: apropierea umana intre cei care altfel n-ar fi intrat niciodata in legatura unii cu altii. Asta e marele merit al grupurilor de discutii si, deci mai mercantil, si al chat-ului. Fara aceasta forma de interactiune umana, care ofera substitutul aproape perfect al imposaibilitatii sau dificultatii noastre de a lega prietenii in viata de zi cu zi plina de zdrente si pubele neridicate de saptamani, noi am fi mai saraci cu...uneori, multi prieteni. Daca (ne)/sansa face sa existe mai mult decat asa ceva, asta e un concurs fortuit de imprejurari. Desi sunta deptul iubirii de la prima privire, admit ca sunt posibilitati ca aici sa se formeze dragostea...Aveti grija insa...nu fiti supraexaltati de iconuri sub forma de pupaturi, nick-uri spirituale si cuvinte alese...altfel spus, nu toate imaginile trebuiesc cumparate...

12 Aprilie, 2006, 04:23:52 p.m.
Răspuns #22

Lost Soul

Mda..vad ca a 'revenit la viatza' lovetime  :).Si vad ca au revenit si unele persoane care disparusera..cum ar fi furia ingerului :).O sa incerc sa spun si eu ceea ce cred despre dragostea pe net :D Netul...o portitza...un mijloc prin care oamenii ajung sa se cunoasca(oameni care altfel poate ar trece nepasatori unii pe langa altii)...o masca(poti sa razi pe net,dar sa plangi de fapt in fatza calculatorului si pesoana cu care vorbesti nu are cum sa stie)...un scut si un stimulator(pe net nu iti este teama sa spui ceea ce gandesti si ceea ce simti...nu privesti pe nimeni in ochi...nu isi da nimeni seama ca iti tremura mainile,asa cum si-ar da seama ca iti tremura vocea)...da,netul presupune toate astea si poate mult mai multe si nu-mi dau eu seama acum:).Cat despre dragostea 'pe net',hmmm...asta depinde de la caz la caz,depinde de fiecare persoana in parte,depinde de cat de ushor sau de greu ne indragostim fiecare dintre noi...Dar daca ne 'ardem' cum zicea muzafer..nu e putin si vina noastra?Pentru ca,zic eu,putem chiar si pe net sa descoperim daca persoana cu care vorbim e sincera sau nu.Poate ca ne dam seama de anumite lucruri,dar ne facem singuri iluzii.Chiar si in dragoste trebuie sa fi putin rational si realist si oricat de mult ne dorim sa ne intalnim jumatatea trebuie sa nu ne 'aruncam cu capul inainte'.Oricata nevoie am avea de dragoste nu trebuie sa ne amagim singuri,altfel tot noi vom avea de pierdut.Dragostea pe net...da,se poate sa existe..da,se poate intampla:).Si nu ma refer doar la o apropiere cat mai mare a doua suflete ratacite:).Chiar cred ca te poti indragosti pe net :D.Chiar daca sunt putine cazuri...dar daca cel cu care vorbesti este sincer si isi deschide sufletul...way not?:D Poti sa iti dai seama daca atunci cand nu este ii simti lipsa...poti sa iti dai seama si daca ai vrea sa fie alaturi de tine sau vrei pe altcineva...ganditi-va ca vorbiti cu cineva pe net,dar in preajma voastra mai sunt si altii,care fac parte din 'realitatea' voastra...dar daca acea persoana de pe net a devenit mai importanta decat cineva care poate fi alaturi de voi zi de zi..hmmm,oare nu se poate vorbi de dragoste?Daca la un moment dat simtiti ca ati da orice numai sa ajungeti langa cel ce pentru moment e doar un id intr-o lista de mess...asta nu inseamna ceva?:D Ce se va intampla dupa intalnire...sa zicem ca intalnirea are un impact destul de mare,dar daca s-a format deja o baza nu poate decat sa aprofundeze ceea ce simtiti deja.Daca relatia se va termina dupa ceva timp nu insemna neaparat ca n-a durat pentru ca a inceput pe net...pentru ca stiti si voi ca unele relatii sunt sortite esecului chiar daca e dragoste la prima vedere:).Cati nu se despart si dupa cativa ani buni de casatorie?Ce pot sa zic?Dragostea e foarte complexa..nu-mi va ajunge o viatza intreaga sa o inteleg si sa o cunosc pe deplin,dar incerc...si nu pentru ca s-a format acea ideea ca 'daca dragoste nu e nimic nu e' sau pentru ca fara dragoste 'esti ca si mort',ci pentru ca imi pace cum zicea si furia ingerului sa daruiesc...si de ce nu...sa si primesc:).
Decat sub patul Vietii,mai bine in patul Mortii...

12 Aprilie, 2006, 05:17:40 p.m.
Răspuns #23

sunshine

Dap, sa daruiesti  dar sa si primesti( chiar daca uneori) .Dar ce te faci cand oferi totul si nu primesti nimic?Exact ca in viata reala.Asa ca, reala sau virtuala, dragostea te face sa suferi la fel.Oamenii sunt aceiasi , oriunde s-ar afla, doar ca internetul mi se pare mai accesibil pentru unii , prin faptul ca pot comunica mai usor decat atunci cand sunt langa persoana respectiva .Si, cu timpul , ajung sa se cunoasca f bine iar atunci cand se vor intalni va fi mult mai usor pentru ei(bineinteles , sinceritatea fiind o conditie), nu vor mai fi emotiile de la " first date".
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 Aprilie, 2006, 07:01:16 p.m.
Răspuns #24

Lost Soul

Hopaaa:D.Pai cum sa nu mai fie emotiile de 'first date'?:D Mai alea nu pot lipsi!Pentru ca una e sa ii pui un pupic pe mess si alta e sa il vezi si sa te sarute:).Sa-l vezi in fatza ta:).Emotiile primei intalniri nu pot lipsi!!!:D Cat despre a suferi din dragoste...asta e intr-adevar inevitabil..suferi daca nu te iubeste,suferi daca te paraseste,suferi daca e cu tine dar i se intampla ceva rau,suferi daca trebuie sa va despratiti pentru o vreme si iti lipseste...suferinta e oarecum inclusa si ea in dragoste.Dar nu trebuie sa incetezi sa mai crezi in dragoste:).Cat despre a darui si a nu primi nimic inapoi...pai in cazul asta poate ar trebui sa te multumesti cu faptul ca daruind il faci fericit si il ajuti.Dragostea nu este egoista,nu?:)Dar cel mai bine pentru fiecare este sa si primeasca ceva inapoi...cat de putin.Asta e ideal.Daca nu primesti nimic in schimb poate ca nu esti iubit de persoana respectiva...altfel cred eu ca asa cum tu iti doresti tot ce e mai bun pentru aceasta persoana asa si ea ar trebui sa isi doreasca ce-i mai bun pentru tine:).
Decat sub patul Vietii,mai bine in patul Mortii...

21 Aprilie, 2006, 08:18:08 p.m.
Răspuns #25

Aledronix

un om se poate indragosti intradevar pe internet si cred ca aceasta iubire poate fi intradevar sincera.
intrebarea mea suna insa altfel:poate aceasta sa ajunga in lumea reala?o putem aduce "dincolo de monitor"?
Americanii neau dovedit ca se poate ,asa ca mai ramane un singur lucru de facut:sa avem vointa sa o ducem mai departe!

25 August, 2006, 07:29:43 p.m.
Răspuns #26

pokemon

Da...cred in dragoste pe internet...pt ca asa poti cunoste diferiti oameni...dar e ft important ca in momentul in care simti ca ceva se infiripa intre voi trebuie neaparat o intalnire...pentru ca trebuie sa fie ceva mai mult decat sa ti placa sa vorbesti cu cel din fata monitorului....
Eu cred in aceasta dragoste pt ca traiesc o asemenea poveste si stiu....am certitudinea ca va continua...cel putin la fel de frumos ca pana acum  :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

03 Octombrie, 2006, 08:20:36 p.m.
Răspuns #27

Aledronix

Asta e ideea pasul din virtualitate in realitate!Daca acesta ne reuseste atunci dragostea s-a implinit!

03 Octombrie, 2006, 09:44:49 p.m.
Răspuns #28

fatyma

Eu nu inteleg de ce unii cauta dragostea pe internet cand ea este chiar langa ei...Am o mare problema in a intelege...sa va explic:am un prieten care isi cauta perechea pe net.El e un baiat tare dragut,o fata frumoasa il place mult si ar vrea sa fie cu el,chiar au iesit impreuna dar se pare ca el prefera sa caute in continuare pe diferite site-uri.Care e explicatia??????????
 :-\...Eu nu cred ca as putea gasi ceea ce imi doresc pe net,dar fiecare crede ce vrea...

07 Octombrie, 2006, 05:30:27 p.m.
Răspuns #29

pokemon

Asa fiecare crede ce vrea...dar cei patiti pot spune cu mana pe inimaca poate exista dragoste si pe internet....Asa cum iti poti intalni dragotea in piata,la cofetarie,suc,etc...de ce nu ai putea sa o faci si pe net?
Iar in ceea ce l priveste pe acel preten al tau..poate nu ii place fata respectiva...sau poate este atat de prins de net incat a uitat ca mai exista si o lume reala....aici depinde de fiecare pers... ::)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.