Aloooo!!!!!!! Fetele! Eu ziceam sa discutam, nu sa facem revolutie!

Stiu si eu ca mentalitatea, bat-o vina, e cea mai mare problema a poporului nostru! Stiu, totodata, ca nu o voi schimba nici eu, nici Lady Allia, nici Minerva, dar daca ne gandim bine, cum poate fi schimbata mentalitatea unei mase de oameni? Stiu ca Hitler spunea la un moment dat ca oamenii trebuie sa munceasca. Indiferent ce; daca nu au altceva de lucru, sa sape gropi si apoi sa le astupe la loc, dar sa nu stea o clipa. Azi se spune despre nemti ca sunt foarte constiinciosi in ce priveste munca, serviciul. Poate chiar exagereaza in acest sens. Minerva ne poate spune mai bine. Exista, oare, o radacina, o legatura intre mentalitatea poporului german si Hitler?
Revenind la propunerea de mai devreme: Lady, nu ma intreba pe mine ce va face statul cu banii obtinuti din taxa de care vorbeam! Spune tu statului ce sa faca cu ei!

Aici poti!
Parca trecem dintr-o extrema in alta: acum vrem sa discutam fara teama, despre orice, si in minutul urmator ne gandim sa nu starnim certuri.Putem gasi o cale de mijloc? Oare schimbarea pe care o asteptam din partea poporului din care facem parte nu poate sa inceapa din propria fiinta? Eu cred ca fiecare isi poate face un mic proces de constiinta, de genul "as putea sa fiu mai putin rigid cand e vorba de idei noi" sau "as fi mai eficient daca as renunta sa ma uit la telenovela "Inima franta" si in timpul ala mi-as pregati hainele pentru a doua zi. Iar asemenea idei sunt valabile atat individual cat si general, nu vi se pare?
Gata! Am vorbit destul si nu vreau sa insist ca prostul. Nu vreti, nu vreti. Noi sa fim sanatosi. Va doresc o seara... eficienta!