Intr-adevar e trist ... si , din pacate , e o drama traita de sute , mii , milioane de romani plecati peste hotare in cautarea unui job mai bine platit . E trist si frustrant ca situatia economica e de asa natura in tara asta incat din ce in ce mai multi romani se vad nevoiti sa plece in lumea larga ademeniti de speranta unui trai mai bun , a unui salariu mai bun , a unor conditii mai bune de munca , etc.. desi , de multe ori , nici "afara" nu umbla cainii cu covrigii in coada . Poate vorbesc din lipsa de oportunitati dar eu , una , n-as pleca ... ok , as castiga mai multi bani dar sa-mi las copilul , familia , prietenii , viata mea de aici e un pret pe care n-as fi dispusa sa-l platesc . Desigur , pentru fiecare om situatia este alta , pentru unii este ultima solutie . Asta e la modul general ... pentru tine , nu stiu ce sa te sfatuiesc , nu stiu ce te tine acolo dar daca tot trebuie sa stai incearca sa privesti situatia cu mai mult optimist , nu te gandi tot timpul ca esti departe de ai tai va veni o zi cand vei fi iarasi "acasa" , fa-ti un loc al tau in peisaj , incerca sa socializezi , am credinta ca oamenii sunt aceeasi peste tot , unii mai buni altii mai rai , alegeti prietenii care te inconjoara in asa fel incat sa ai ce invata de la ei . Iubirea ... iubirea cand e sa vina te va gasi oriunde , nu te indoi de asta , iubirea e surprinzatoare , vine cand te astepti mai putin .
Cat despre sanse ... sunt la tot pasul , trebuie doar sa fim capabili sa le recunoastem . Gandeste pozitiv si tine-te tare !