M-am uitat de curiozitate sa vad cum au ajuns karmele oamenilor negative. Si am vazut toata discutia de aici. Eu cred ca e cazul sa te trezesti un pic la realitate. Dar sa le iau pe rand.
In primul rand i-ai dat doua minusuri lui sic pe acelasi post. Nu ti-a ajuns primul? Te-ai gandit ca nu e suficient? Oricum, discutabil daca nu cumva persoana avea dreptate cu ironia. Apoi i-ai dat un minus Minervei pe un post absolut normal, ba as indrazni sa spun binevoitor. Motivele? Not helping. Ce-ar fi sa te apuci acum sa dai un minus tuturor celor din forum care nu ti-au raspuns, ca doar vorba ceea, "not helping".
In al doilea rand revii cu un topic pe care l-ai mai postat intr-o alta forma, topic la care ti s-au dat deja raspunsuri.
In al treilea rand si poate cel mai important... grow up! "Problema" ta e la limita rizibilului. E evident ca ori iti iei inima in dintii si o inviti undeva, ori incerci sa gasesti lucruri comune ca sa va apropiati in timp. Ce poate fi atat de mult de dezbatut pe tema asta. A, da, daca voiai sa vezi altceva, oare ce e teama de respingere, de unde vine ea, cum putem scapa de ea etc. si puneai un topic destept despre chestia asta intelegeam sa ai pretentii ca oamenii sa iti raspunda. Dar cand ai mai intrebat deja aceeasi chestie, simpla si clara de altfel, nu inteleg ce atata tevatura. Iar cand oamenii iti si raspund (din punctul meu de vedere isi pierd minute pretioase sa-ti raspunda) le dai minus (ma refer, de pilda, la Minerva). Well... cu atitudinea asta nu stiu unde poti ajunge.
In ultimul rand, dar nu cel de pe urma, ai grija de scrisul tau si respecta limba romana cat de cat. Altfel fata asta "perfecta", frumoasa, desteapta, glumeata chiar ca nu te va placea...
Acum imi poti da minusul de rigoare, ca doar "not helping", dar poate ceva ceva din ce am scris chiar iti va ajuta in general, nu in problema asta cu fata...