10 Octombrie, 2025, 08:25:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cum sa aflu daca ma place?  (Citit de 38472 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Martie, 2008, 05:24:04 p.m.
Citit de 38472 ori

Shake0

cum sa aflu daca ma place?

26 Martie, 2008, 03:15:50 p.m.
Răspuns #1

Shake0

momentan 33 de persoane au citit acest topic si nimeni nu mia dat nici un reply..... ::) :-X ??? :o

26 Martie, 2008, 03:43:25 p.m.
Răspuns #2

inda

momentan 33 de persoane au citit acest topic si nimeni nu mia dat nici un reply..... ::) :-X ??? :o

Cine sa te placa, fratele meu? Da-ne niste date despre necunoscuta aia si apoi o punem noi intr-o ecuatie si-ti soptim raspunsul ;)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

26 Martie, 2008, 04:21:30 p.m.
Răspuns #3

Shake0

Un post mai vechi

"  Salut am  si eu nevoe d un sfat...am o fata nou venita in clasa.. e superba.. dar nu stiu cum sa procedez cu ea... vreau si eu o metoda sigura de agatat... am citit multe metode dar mici una nu mi se pare prea buna   Eu stau intr-un fel cu ea in banca .. noi la liceu invatam la un laborator in care sunt aproape lipite doua randuri asa k e decat juma d metru intre mine sh ea... deci pur si simplu nu am nici o idee de a o agata ... vreau sa stiti k nu am probleme de genu timiditate.. mai e o posibila problema eu sunt rocker sh ea e manelista   Dar pt mine nu conteaza.
   Eu sunt un tip mai retras, prefer ma am putini prieteni si buni decat mai multi sh sa nu am incredere in ei( retras dar nu extrenm de retras nu v ganditi la cinestie ce)
   Deci vreau sa o agat sh nu stiu cum sa o fac, datimi si mie o metoda sigura buna si practica !  "

Un alt post:

" Am ajutato cu ceva ..   .. acum mai comunicam cat de cat ..... Sa ii cer prietnia?.....Nu stiu daca are prieten!......Ce sa fac?......Daca ma refuza o sa simt cam jenat pentru ca o so vad in fiecare zi timp de 3 ani...si mereu o sa ma gandesc la refuzul asta(daca o sa fie)   .....Ce sa fac? "

26 Martie, 2008, 04:55:49 p.m.
Răspuns #4

Minerva

"E superba" nu stiu daca e un motiv de prietenie. Aveti ceva pasiuni comune? Ca la muzica... m-am lamurit. Afla ce-i place si daca aveti despre ce discuta. O pasiune comuna apropie doi oameni. Daca nu aveti nimic in comun decat ca-ti place nasucul ei...

26 Martie, 2008, 08:07:14 p.m.
Răspuns #5

inda

Acum m-am lamurit  :)
Nu stiu metode 'sigure' , cea cu muzica impresioneaza, dar daca nu va potriviti, asta e...( poti incerca totusi un mix electro-undreground cu lautareasca - Romica Puceanu vs Prodigy - La carciuma de la drum, dar nu prea tine la fazele romantice). Oricum, daca nu vrei sa te simti jenat in urmatorii 3 ani, nu ii scrie biletele de dragoste, incearca sa o abordezi prin viu grai  :D

Ai incercat, simplu, cu o floare?
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

26 Martie, 2008, 08:55:40 p.m.
Răspuns #6

Shake0

Acum m-am lamurit  :)
Nu stiu metode 'sigure' , cea cu muzica impresioneaza, dar daca nu va potriviti, asta e...( poti incerca totusi un mix electro-undreground cu lautareasca - Romica Puceanu vs Prodigy - La carciuma de la drum, dar nu prea tine la fazele romantice). Oricum, daca nu vrei sa te simti jenat in urmatorii 3 ani, nu ii scrie biletele de dragoste, incearca sa o abordezi prin viu grai  :D

Ai incercat, simplu, cu o floare?
am aflat ca asculta sh Rock
dar vreau sa aflu daca ma place .. catusi de putin..... fiindca nu vreau sa fiu rezuzat si nu vreau sa incerc ceva ce nu va da nici unrezultat.........ce sa fac mie frica de refuz

26 Martie, 2008, 09:01:56 p.m.
Răspuns #7

Minerva

1. invata sa nu mai faci greseli de scriere atat de urate (la varsta ta trebuie sa te respecti putin si sa nu lasi domnisoarele sa rada ca esti semianalfabel)

2. cand ceri un sfat citeste clar ce raspunsuri primesti. Ai primit sfaturi destule in topicuri diferite. Cred ca nu vrei sa te si petim.

26 Martie, 2008, 09:02:32 p.m.
Răspuns #8

Shake0

"E superba" nu stiu daca e un motiv de prietenie. Aveti ceva pasiuni comune? Ca la muzica... m-am lamurit. Afla ce-i place si daca aveti despre ce discuta. O pasiune comuna apropie doi oameni. Daca nu aveti nimic in comun decat ca-ti place nasucul ei...
nu e doar "nasucul" ei
e o fata perfecta  e frumoasa glumeata desteapta nu e fistoasa ... uo unul nu am gasit nici un defect pana acum ... si o vad zilnic cate 8 ore...
si ca lucrusi in comun ne plac filmele de comedie si horror si muzica rock

a fost rockerita acum 1 an dar acum nu mai este fiindca atunci avea un grup de prietene care ascultau rock dar acum nu le mai are fiindca sa mutat de la acea scoala ... asa ca asculta manele fiindca asa face majoritatea prietenilor dar zice ca si ii plac manelele :-X
« Ultima Modificare: 26 Martie, 2008, 09:07:58 p.m. de WolfX »

26 Martie, 2008, 09:07:17 p.m.
Răspuns #9

Shake0

1. invata sa nu mai faci greseli de scriere atat de urate (la varsta ta trebuie sa te respecti putin si sa nu lasi domnisoarele sa rada ca esti semianalfabel)

2. cand ceri un sfat citeste clar ce raspunsuri primesti. Ai primit sfaturi destule in topicuri diferite. Cred ca nu vrei sa te si petim.

tu mereu scri corect de la tastatura cand scrii repede      in plus eu sunt obisnuit sa scriu la PC cu limbajul Mirc MSN YahooMessenger  etc.
asa ca ma chinuiesc sa scriu cum trebuie

"findca n trebe s scriu asa k asteas regurile d l forum asa k inceark sa imi accepti acste grseli "

26 Martie, 2008, 09:22:31 p.m.
Răspuns #10

Minerva

Trebuie sa folosesti limba romana pe acest site. Este un forum si nu un chat, asa ca respecta te rog regulamentul.

In alta ordine de idei: scapa oricui o greseala de dactilografiere. Nu asta-i grav. Cate greseli faci tu... e jenant.
Daca ai citit cat de cat poate ai observat ca toti folosesc limba romana corect. Nu e important cat de mult povestesti si nu te cronometreaza nimeni in cat timp raspunzi. Rectifica-ti mesajele ca o masura de respect pentru cel ce citeste. Multam de intelegere

Revenind la subiect. Incearca sa o atragi in conversatii care o intereseaza, spune-i de filmele care ruleaza in zona ta si intreab-o daca i-ar place sa mearga cu tine. E asa greu?

Ps: karma cuiva se modifica atunci cand mesajul celui carte a scris e eronat sau lezeaza normele de bun simt. Asta ca idee ;)
« Ultima Modificare: 26 Martie, 2008, 09:36:09 p.m. de Minerva »

26 Martie, 2008, 09:49:19 p.m.
Răspuns #11

Shake0

m-am gandit si eu la chestia cu cinema ... dar vreau sa fiu sigur ca ma place, inainte sa o invit ... am mai spus "mi-e frica de refuz"

26 Martie, 2008, 10:52:05 p.m.
Răspuns #12

sic

Vizitator
Caut-o pe Mama Omida. Poate ea sa iti fie de ajutor, dar nu garantez... :)

27 Martie, 2008, 07:25:46 a.m.
Răspuns #13

Shake0

Caut-o pe Mama Omida. Poate ea sa iti fie de ajutor, dar nu garantez... :)
ha ha ha cred ca ai stat foarte mult timp sa te gandesti la gluma asta geniala
bravo
te felicit

27 Martie, 2008, 08:41:21 a.m.
Răspuns #14

Lorelei

M-am uitat de curiozitate sa vad cum au ajuns karmele oamenilor negative. Si am vazut toata discutia de aici. Eu cred ca e cazul sa te trezesti un pic la realitate. Dar sa le iau pe rand.

In primul rand i-ai dat doua minusuri lui sic pe acelasi post. Nu ti-a ajuns primul? Te-ai gandit ca nu e suficient? Oricum, discutabil daca nu cumva persoana avea dreptate cu ironia. Apoi i-ai dat un minus Minervei pe un post absolut normal, ba as indrazni sa spun binevoitor. Motivele? Not helping. Ce-ar fi sa te apuci acum sa dai un minus tuturor celor din forum care nu ti-au raspuns, ca doar vorba ceea, "not helping".

In al doilea rand revii cu un topic pe care l-ai mai postat intr-o alta forma, topic la care ti s-au dat deja raspunsuri.

In al treilea rand si poate cel mai important... grow up! "Problema" ta e la limita rizibilului. E evident ca ori iti iei inima in dintii si o inviti undeva, ori incerci sa gasesti lucruri comune ca sa va apropiati in timp. Ce poate fi atat de mult de dezbatut pe tema asta. A, da, daca voiai sa vezi altceva, oare ce e teama de respingere, de unde vine ea, cum putem scapa de ea etc. si puneai un topic destept despre chestia asta intelegeam sa ai pretentii ca oamenii sa iti raspunda. Dar cand ai mai intrebat deja aceeasi chestie, simpla si clara de altfel, nu inteleg ce atata tevatura. Iar cand oamenii iti si raspund (din punctul meu de vedere isi pierd minute pretioase sa-ti raspunda) le dai minus (ma refer, de pilda, la Minerva). Well... cu atitudinea asta nu stiu unde poti ajunge.

In ultimul rand, dar nu cel de pe urma, ai grija de scrisul tau si respecta limba romana cat de cat. Altfel fata asta "perfecta", frumoasa, desteapta, glumeata chiar ca nu te va placea...

Acum imi poti da minusul de rigoare, ca doar "not helping", dar poate ceva ceva din ce am scris chiar iti va ajuta in general, nu in problema asta cu fata...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.