10 Octombrie, 2025, 08:28:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cum sa aflu daca ma place?  (Citit de 38477 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Martie, 2008, 03:11:58 p.m.
Răspuns #30

inda

Inseamna ca putem rasufla usurati si sa inchidem topicul.
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

31 Martie, 2008, 02:04:40 p.m.
Răspuns #31

Shake0

31 Martie, 2008, 03:23:14 p.m.
Răspuns #32

charlie

voi da  :'(

Asta e, se intampla si lucruri de genul.

Data viitoare, actioneaza mai repede.
You believe but what you see
You receive but what you give

20 Mai, 2008, 07:30:41 p.m.
Răspuns #33

Shake0

pffff...
Am probleme serioase cu "agatatul"
Daca vreau sa cuceresc o fata pur si simplu nu stiu cum sa incep.
niste sfaturi, exemple ceva? :-[

20 Mai, 2008, 11:02:13 p.m.
Răspuns #34

inda

Wolfx, data trecuta nu stiai cum sa afli daca te place, noi ti-am dat sfaturi care mai de care, nu ti-au placut, n-ai avut nici macar bunul simt sa multumesti pentru ele, te-ai comportat ca un copil razgaiat, cerand mereu altceva de la noi, insa raspunsul final a venit tot de la ea: nu te place, ca avea pe altul.

Acum vrei tehnici de agatat, noi suntem mai de moda veche si cred ca in continuare raspunsurile noastre nu te vor multumi, poate nu suntem indeajuns de experimentati, aici se vorbeste despre iubire (dupa cum sugereaza si numele forumului) si nu despre agatat.
In acest sens iti recomand sa treci si tu printr-o librarie ca sunt acolo o groaza de carti care iti dau tot felul de sugestii in acest sens.

Poti sa revii cand vei gasi o fata care sa te iubeasca si sa ne povestesti si noua cum e cu dragostea.

Apreciez faptul ca ai luat totusi in considerare sfatul nostru de a scrie corect !
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

21 Mai, 2008, 08:25:30 a.m.
Răspuns #35

charlie

Ceea ce urmeaza este :offtopic:

1. Invit-o la o cafea/suc/chestii.
2. Sugereaza-i sa treceti pe la tine in drum spre [ce-o-fi (vezi punctul 1)].
3. Poarta o discutie amuzanta si interesanta.
4. Pe drum spre casa invit-o din nou la tine.
5. Foloseste-ti creativitatea si imaginatia.
You believe but what you see
You receive but what you give

14 Decembrie, 2008, 12:44:42 a.m.
Răspuns #36

alin333

Un post mai vechi

"  Salut am  si eu nevoe d un sfat...am o fata nou venita in clasa.. e superba.. dar nu stiu cum sa procedez cu ea... vreau si eu o metoda sigura de agatat... am citit multe metode dar mici una nu mi se pare prea buna   Eu stau intr-un fel cu ea in banca .. noi la liceu invatam la un laborator in care sunt aproape lipite doua randuri asa k e decat juma d metru intre mine sh ea... deci pur si simplu nu am nici o idee de a o agata ... vreau sa stiti k nu am probleme de genu timiditate.. mai e o posibila problema eu sunt rocker sh ea e manelista   Dar pt mine nu conteaza.
   Eu sunt un tip mai retras, prefer ma am putini prieteni si buni decat mai multi sh sa nu am incredere in ei( retras dar nu extrenm de retras nu v ganditi la cinestie ce)
   Deci vreau sa o agat sh nu stiu cum sa o fac, datimi si mie o metoda sigura buna si practica !  "
Incearca sa fi alaturi de ea la grau sa-i faci pe plac si cand crezi ca e timpul potrivit cere-o de nevasta.
Te sfatuiesc sa nu fie prea devreme pentru ca:1ar putea sa nu fie pregatita 2ar putea sa nu te placa sau si mai rau e 3sa-ti dea o palma peste fata :) ;D

Un alt post:

" Am ajutato cu ceva ..   .. acum mai comunicam cat de cat ..... Sa ii cer prietnia?.....Nu stiu daca are prieten!......Ce sa fac?......Daca ma refuza o sa simt cam jenat pentru ca o so vad in fiecare zi timp de 3 ani...si mereu o sa ma gandesc la refuzul asta(daca o sa fie)   .....Ce sa fac? "

27 Martie, 2011, 08:38:06 p.m.
Răspuns #37

Robertutzu

Un post mai vechi

"  Salut am  si eu nevoe d un sfat...am o fata nou venita in clasa.. e superba.. dar nu stiu cum sa procedez cu ea... vreau si eu o metoda sigura de agatat... am citit multe metode dar mici una nu mi se pare prea buna   Eu stau intr-un fel cu ea in banca .. noi la liceu invatam la un laborator in care sunt aproape lipite doua randuri asa k e decat juma d metru intre mine sh ea... deci pur si simplu nu am nici o idee de a o agata ... vreau sa stiti k nu am probleme de genu timiditate.. mai e o posibila problema eu sunt rocker sh ea e manelista   Dar pt mine nu conteaza.
   Eu sunt un tip mai retras, prefer ma am putini prieteni si buni decat mai multi sh sa nu am incredere in ei( retras dar nu extrenm de retras nu v ganditi la cinestie ce)
   Deci vreau sa o agat sh nu stiu cum sa o fac, datimi si mie o metoda sigura buna si practica !  "
Incearca sa fi alaturi de ea la grau sa-i faci pe plac si cand crezi ca e timpul potrivit cere-o de nevasta.
Te sfatuiesc sa nu fie prea devreme pentru ca:1ar putea sa nu fie pregatita 2ar putea sa nu te placa sau si mai rau e 3sa-ti dea o palma peste fata :) ;D

Un alt post:

" Am ajutato cu ceva ..   .. acum mai comunicam cat de cat ..... Sa ii cer prietnia?.....Nu stiu daca are prieten!......Ce sa fac?......Daca ma refuza o sa simt cam jenat pentru ca o so vad in fiecare zi timp de 3 ani...si mereu o sa ma gandesc la refuzul asta(daca o sa fie)   .....Ce sa fac? "