10 Octombrie, 2025, 05:18:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Farame...de suflet!!!...  (Citit de 53829 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Aprilie, 2008, 06:42:03 p.m.
Citit de 53829 ori

un_gand

Ai simtit vreodata cum sufletul iti pleaca din trup?…pleaca si spera sa gaseasca perechea lui!?.Vrei sa-l opresti si nu poti lacrimi curg si inima se sfarama in mii de bucati dureroase. Unde esti?..As vrea sa urmez calea sufletului , poate asa reusesc sa te vad...insa nu pot. As vrea sa schimb timpul dar nu sunt in masura. As vrea sa imi schimb gandirea , dar nu reusesc si atunci ma intreb, la ce toata viata asta?!Traiesti fara hrana la nevoie; traiesti fara apa in situatii critice;insa cum poti trai fara suflet?! te doare  maseaua o tratezi cu o pastila; te doare o mana , folosesti unguient; dar cum poti trata un suflet ranit, cu ce pastila sau unguient? Daca nu ai casa te straduiesti si o cumperi; daca nu ai bani, muncesti si ii faci, dar ce poti face cand nu ai sufletul?!cum sa trudesti, cum sa te straduiesti?....Cum poti ajuta un suflet care demult e plecat de la tine si nu il mai poti intoarce, un suflet care atunci cand simte... suspina, lacrimeaza si care nu vrea sa inteleaga ca totul e in Zadar... :'(
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut asa de mult sa planga si nu au putut...

05 Mai, 2008, 01:28:46 p.m.
Răspuns #1

un_gand

De ce nu i se da omului dreptul la a o a doua viata?!; sa o poata lua pe alt drum…sa caute fericirea…sa se bucure de ea. Cine spune ca trebuie “sa fi fericit cu ceea ce ai …nu cu ceea ce iti doresti” greseste!!!…..Oare te poti bucura doar de aer….doar de o zi luminoasa…doar de un refugiu pe care il gasesti uneori….Nu!!! fericirea se cladeste pe lucruri marunte….venite din suflet si asezate cu inima….iar acest lucru e atat de greu de facut ….sau de obtinut. Chiar daca te straduiesti, te zbati…o iei de la un capat inexistent…daca viata nu” te vrea”…nimic nu vei gasi. De ce????
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut asa de mult sa planga si nu au putut...

13 Mai, 2008, 01:27:20 p.m.
Răspuns #2

un_gand

Daca am reusi sa adunam durerea din suflet si sa o prefacem intr-o lacrima...atunci ar fi o lacrima de sange care ar lasa in urma ei pe chipul nostru o urma rosie de amintiri triste si astfel poate am fi eliberati...am fi din nou fericiti!!!
Dar niciodata nu vom reusi sa facem asta...durerea nu poate fi scoasa...lacrimile curg lasand o mare sarata a vietii in urma lor si atat... :'(

15 Mai, 2008, 08:05:19 p.m.
Răspuns #3

un_gand

Înteleg de ce muzica e data la maxim, de ce se fuge de singuratate, de intuneric, de munca, de eforturi grele, de ce se cauta adrenalina?!…Pentru ca te simti mort intr-un timp mort, la finalul caruia nu te asteapta nici o luminita. Castigam enorm de mult timp daca ne bucuram in viata, daca ne bucuram rugandu-ne, ajutand pe altii, suferind pentru altii…. atunci timpul devine o mare de bucurie si e unicul nostru refugiu.
Uneori ma gandesc cum ar fi ptr noi oamenii daca am avea sansa de a da... doar odata in viata, cand credem de cuviinta... timpul innapoi?! De fapt eu, as vrea, sa ma intorc in timp sa imi schimb atitudinea inca din adolescenta… sa corectez greselile, ca sunt multe…sa o iau pe alt drum…sa caut fericirea…si sa ma iubesc mai mult pe mine. Poate nu ar fi o viata perfecta, dar cu siguranta ca nu voi mai repeta ceea ce am gresit!
Oare de ce intelegem viata atat de tarziu... de ce stim ce vrem, doar dupa ce nu se mai poate face nimic si totul e in zadar??!….

15 Mai, 2008, 11:42:46 p.m.
Răspuns #4

Strumfita

"De ce nu i se da omului dreptul la a o a doua viata?!"

Cand o sa se poata, daca aflii inaintea mea... trece-ma pe lista te rog ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

20 Mai, 2008, 10:14:05 a.m.
Răspuns #5

un_gand

Traiesc iar una din acele zile mizerabile in care nici macar pe mine insami nu ma recunosc... Ma simt singura, departe de tot ceea ce candva ma determina sa imi gasesc linistea; ce e mai rau este ca nu pot scapa de acest sentiment asa usor, cu una cu doua. Imi apasa sufletul, sunt oarecum legata si e complicat sa ma eliberez,singura nu prea pot face mare lucru.
Ideea e ca m-am cam saturat de tot si toate, nu stiu nici ce vreau, nici ce imi doresc...sunt o gramada de contradictii in momentul asta: vreau sa fiu singura, dar solitudinea ma ucide; imi doresc sa am pe cineva drag alaturi, dar nu am chef sa vorbesc sau sa ascult....si cand ma gandesc ca mereu am invatat cate ceva din tot ce mi-a dat viata si ma trezesc parca nu as stii nimic...dar, o sa imi treaca!!! :'(

20 Mai, 2008, 10:31:23 a.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
tristeţea este bună, însă, ca-n toate, trebuie să existe o măsură. timpul e cel mai bun balsam, care şterge lucrurile rele. găseşte energie în lucrurile care îţi plac. multă baftă.  ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

21 Mai, 2008, 02:20:18 p.m.
Răspuns #7

un_gand

E ziua mea de nume…ar trebui sa fiu fericita alaturi de cei dragi…dar nu sunt…simt o tristete enorma si o singuratate de nedescris. In nimic din lumea asta nu ma regasesc…nimic nu imi face placere…iar gandul meu e undeva departe.Timpul depune praf peste tot...si la cea mai mica adiere a inimii se descopera totul...nu ajuta la nimic! Mi se pare atat de nedreapta viata asta...ptr unii e o lupta cu morile de vant, ptr altii e un rai pamantesc. De ce? Unde am gresit?..Cum se poate trata "durerea" de suflet...Cum se pot reface cicatricile vietii...De unde sa scot atatea  zambete diplomatice??
De s-ar termina odata viata asta, cu tot ce e in ea……

21 Mai, 2008, 03:56:10 p.m.
Răspuns #8

Stefan

"LA MULTI si FERICITI ANI,ELENA !"

P.S. Asculta la mos Stefan,fata cu nume de poveste:Porti numele celei ce-a gasit "Crucea" purtata de Iisus,iar crucea inseamna biruinta;alunga-ti nourii din suflet caci omu-i magnet:"atrage ce gindeste".
 Deci:"Ginduri insorite intr-o viata plina de soare!"

21 Mai, 2008, 04:44:57 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
la multi ani elena! sa fii fericita!  ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Mai, 2008, 02:19:37 p.m.
Răspuns #10

un_gand

Va multumesc la amandoi :peck:...a fost o surpriza placuta, ptr ca nu ma asteptam  :)
Exista momente in viata pe care...ori nu le putem uita niciodata, ptr ca le purtam cu noi din copilarie pina la adanci batranete...ori suntem pusi in situatia de a duce o viata de "dragul" unor "imprejurari" si oricare dintre variante ar fi; rezultatul e acelasi. Stiu ca simt in felul meu si gandesc asa cum numai eu pot sa o fac...si poate ai dreptate cu ideea ca "omul atrage ca un magnet tot ceea ce gandeste", dar uneori simti ca trebuie sa spui, sa vorbesti cu cineva.

03 Iunie, 2008, 01:18:39 a.m.
Răspuns #11

un_gand

Am vandut singuratatea
Unui haos anonim,
Astazi vreau eternitatea
Doar la doi s-o impartim...
Mi-am pus hotar la margini de hotar,
Dar astazi vreau sa trec peste trecut
Si ca un om strivit în calendar
Sa te iubesc, s-o iau de la-nceput.

08 Iunie, 2008, 07:40:25 p.m.
Răspuns #12

un_gand

Daca prin voia lui Dumnezeu existi undeva in lumea asta, iar printr-un joc al sortii, sau printr-o prea fericita greseala vei ajunge aici, tu, iubirea mea cu suflet pur, sa nu pregeti a-mi trimite mesaj... eu te voi astepta... La urma urmei, daca nu am avea speranta atat de mare, ce am fii noi, oamenii ??

08 Iunie, 2008, 10:06:28 p.m.
Răspuns #13

liviu

E ziua mea de nume… De s-ar termina odata viata asta, cu tot ce e in ea……

As fi vrut sa-ti urez si eu din tot sufletul, "La Multi Ani!".. chiar si asa cu intarziere. Dar, intrucat, n-am de unde sa stiu in ce dispozitie sufleteasca te afli acum, mi-e teama ca s-ar putea ca urarea mea sincera sa semene mai mult cu o gluma proasta, si n-as vrea sa-ti fac vreun rau!  :(

16 Iunie, 2008, 04:42:03 p.m.
Răspuns #14

un_gand

E ziua mea de nume… De s-ar termina odata viata asta, cu tot ce e in ea……

As fi vrut sa-ti urez si eu din tot sufletul, "La Multi Ani!".. chiar si asa cu intarziere. Dar, intrucat, n-am de unde sa stiu in ce dispozitie sufleteasca te afli acum, mi-e teama ca s-ar putea ca urarea mea sincera sa semene mai mult cu o gluma proasta, si n-as vrea sa-ti fac vreun rau!  :(

Multumesc,Liviu...
Sunt clipe in viata fiecaruia dintre noi, cand simtim ca nu ne mai putem ridica si merge mai departe, cand suntem in stare sa renuntam la tot si sa ne simtim "scapati"....insa trec sa faca loc la altele si altele....
Pana la urma asta e viata!!!! :(