... Ma intreb doar daca este adevarat, daca nu ma insel sau se inseala. Daca nu este o joaca. Este sentimentul real? Sau ni se pare? Ca exista un suflet pereche- iata o idee de care radeam pana nu demult- sunt convinsa. Ma mai intreb daca este bine sau rau, fiindca uneori pot rani si este ultimul lucru, (potrivit firii mele), pe care mi-l doresc!
.......................
Cred ca sunt intrebari la care trebuie sa raspunda fiecare, pentru sine. Dar cred in aici-acum-impreuna si, mai ales, in valoarea adevarului marturisit.
(Iata ce mai bogatie de trairi.. Imi place!)Dar nu vreau sa creada nimeni ca e "o joaca", ce facem noi aici.. Insa de glumit, mai trebuie sa glumim.. le impacam noi, cumva!

Am zis ca e
un joc, care, desi, virtual.. e cat se poate de serios! Presupun ca doar un nebun ar putea sa ia, doar asa, in ras.. o chestiune atat de importanta pentru fiecare dintre noi, cum este aceasta, cu implicatii majore in toate sferele vietii!!!
Mai trebuie sa spun ceva si despre
metoda de cercetare, pe care suntem nevoiti sa o alegem..
(veti observa pe parcurs ca eu vorbesc pe intelesul fiecarei categorii de utilizatori, pentru ca sa nu discriminez pe nimeni.. Asa ca daca cineva nu intelege intr-un loc, nu-i bai.. sa caute mai departe.. O sa vedeti ca ne putem intelege, dar deocamdata nu prea ne cunoastem noi chiar asa de bine.. Dar poate ca nici nu trebuie..
)Intrucat nu noi, ci Dumnezeu a fost mai intai, singura metoda de cercetare care ne sta la dispozitie este
metoda reducerii la absurd.. deci presupunem, de la bun inceput ca ipoteza este corecta, apoi incercam sa ducem lucrurile pana la exrem - asumandu-ne fiecare cate un rol, intr-o echipa sau alta - cu argumentarile de rigoare si datele obtinute din experienta de viata a fiecaruia/eia.. si vedem ce iese in final.. Eu sunt tare curios; nu mai fiti nici voi chiar asa de reticenti! Sau, treaba voastra.. pana la urma!