Salutari ,
Mie imi pare salutabila initiativa ,Lumi Cristinei .Initial am considerat de cuvinta sa nu votez pentru ca ma gandeam ca indicat e ca poetii nostri forumisti sa aleaga ce le place ,insa apoi ma gandeam ca as fi mai mult decat incantata sa particip ca spectator la astfel de intruniri .Cat de frumos si benefic pentru forum ar fi ca sa se organizeze ,spre exemplu ,in serile de vineri seara astfel de intalniri unde colegii nostri ar scrie poezie ,altii ar da replica pe masura .De cate alte ori nu am mai avut parte de asa ceva la Han , la Castel cand ne vorbeam si petreceam in versuri .
Si pentru ca am impresia ca s-a inteles gresit ideea de cenaclu ,am sa postez definitia clara aici :
CENÁCLU, cenacluri, s.n. Grup de literaţi, de artişti etc. legaţi prin afinităţi estetice, temperamentale, care au aspiraţii, program estetic comun, uneori o publicaţie proprie. ♦ Reunire periodică a unui asemenea grup.
Iar la cererea ta ,Lumi :
A CRITICÁ crític tranz. 1) (persoane, stări de lucru) A examina evidenţiind defectele şi cauzele apariţiei, indicând şi mijloacele de înlăturare. 2) (opere de artă) A aprecia critic, subliniind valorile etice şi artistice. 3) (persoane) A condamna cu răutate, inventând defecte şi greşeli. (Desi sunt convinsa ca 3 nu intra in discutie ,doar se critica mesajul ,nu persoana .Asa ne-am obisnuit)