Nici mie nu-mi place sa-mi curat pantofii dar nu-mi place nici sa ma uit in oglinda inainte de a iesi din casa , imbracata frumos , aranjata , parfumata si noroiul sa zaca uscat pe pantofii mei ... inainte de a ma gandi la gura lumii ma gandesc la mine . Nu cred ca e relevant exemplul , e ca si cum as zice ca nu-mi place sa spal vase dar nu le pot lasa sa zaca in chiuveta , facem multe lucruri pentru ca trebuie nu pentru ca ne place neaparat si aici exemplele sunt multe , sunt lucruri de zi cu zi care se fac , in primul rand , din respect si bun simt fata de tine insuti si nu neaparat pentru a creea o imagine minunata in ochii celorlalti .
In cazul meu , ceea ce fac de gura lumii o fac moderat , din diplomatie , din bun simt si , rareori , din obligatie , sunt situatii de tot felul , e dificil de dat un exemplu insa totul are o limita la mine , sunt o fire independenta , nu-mi traiesc viata raportandu-ma la ce ar spune lumea , in fond si la urma urmei e viata mea si am o vorba in care cred ... "e frumos ce-mi place mie" .
Ma duc la biserica atunci cand simt nevoia , dau un covrig unui amarat atunci cand mi-e mila , ajut un prieten daca imi sta in putere , la serviciu sunt diplomata in ceea ce spun , fac ce mi se cere desi sunt cazuri cand , daca ar conta parerea mea , as proceda altfel . Ca sa faci lucruri doar de gura lumii spre extreme trebui sa urmesti un interes , zic eu .