toata povestea, pe scurt, e asa: am prieten de un an si ceva, tin la el(A), dar nu il mai iubesc. cam acum un an a aparut altcineva si am inceput sa tin la acel "altcineva"(B). B este foarte sigur de el, si a incercat mereu sa se apropie de mine, insa nu l-am lasat prea mult, pt k stiam k nu e bine. cam jumatate de an nu l-am bagat in seama. tineam foarte mult la el si nu vroiam sa ma implic, si in final sa fiu doar ceva trecator pentru el. dupa aceea jumatate de an l-am sunat chiar eu si ne-am intalnit.eu tin la A, insa nu il mai iubesc si mi-e greu sa ii spun ca s-a terminat, mai ales dupa un an si jumatate, m-am obisnuit cu el, se poarta extraordinar cu mine,ne intelegem foarte bine si nu vreau sa il fac sa sufere, mai ales ca pentru el sunt o persoana foarte speciala. de cand suntem impreuna, toata lumea zice ca suntem cuplul ideal. nu certuri, nu discutii. dar eu nu mai pot sa ma prefac si sa il mint si pe el. o sa sufere foarte mult daca ii spun ca s-a terminat. B..pe B l-am sunat inainte de revelion si ne-am vazut. am vorbit destul de multe si s-au intamplat destul de multe,printre care si faptul ca am fost cu el. si de mult aveam banuiala ca el chiar tine la mine, si asa a si fost. mi-a zis ca nu vrea sa isi bata joc de mine. citez:"as fi idiot sa refuz o fata ca tine". a zis ca ar vrea sa fie cu mine, dar nu vrea sa se implice intr-o relatie. prea multe responsabilitati.si el e la facultate in alt oras si a spus ca exista posibilitatea sa ma insele, si nu vrea sa imi faca asta. si eu nu stiu ce sa fac..toate prietenele mi-au zis ca sa raman cu A, sa nu il las pentru B. dar nu e vorba neaparat de B, e vorba ca eu nu mai tin la el si nu cred ca e corect nici pt mine nici pt el;nu vreau sa il fac sa sufere. e un baiat minunat. dar nu pot sa ii zic ca s-a terminat intre noi. ce sa fac? sa ii spun sau nu? sa ma risc apoi cu B sau nu?