Nu pot fi de acord cu parerea ca e ceva legat de sarcina.
Se tot spune ca homosexualitatea e o boala si de aceea trebuie sa fim intelegatori cu acesti oameni. Insa nu cred ca le-ar coveni sa le spui in fata ca sunt bolnavi. (Sunt totusi unii care se ascund in spatele bolii pentru a scapa de vinovatie.)
Homosexualul nu are ceva de la sarcina ce eu nu am. Toti ne nastem pacatosi, avem aceasta natura in noi, si de aceea trebuie sa fim salvati.
Pentru asta a murit Hristos, nu?
Asa cum sunt o multime de ciudati pe lumea asta nu ma mir ca unii au asemenea gusturi. Unii pot fi, e adevarat, victima unei experiente homosexuale pe care au avut-o la un moment-dat, mai prin adolescenta, si care i-a marcat. Sau au crescut intr-o asemenea familie de homo. Cuplurile acum nu numai ca se pot casatori legal dar mai pot si adopta copii.
In puscarii e un fenomen raspandit, asta datorita poftelor nestapanite si a conditiilor "vitrege".
Ati vorbit vreodata cu un homosexual despre orientarea lui sexuala?
Cei mai multi sunt de fapt heterosexuali. In materie de sex au gusturi ca si noi, normale, dar nu se pot abtine si de la o partida "extra".
Lesbianismul e chiar mai raspandit si acceptat mai usor, considerandu-se ca nu-i asa scarbos, chiar de oamenii normali. Scene de lesbianism gasesti in orice film erotic dar asta nu intriga de loc. Nu incita ci excita! Pe cand scene cu gay nu vezi deloc chiar si-n filmele hard. De ce? Asta-i omul!
In Romania fenomenul nu e asa de raspandit insa aici in occident, unde ma aflu temporar, vezi chestii de-ti vine sa mori. Barbati cu maimutareli feminine sunt peste tot. Vanzatorul,vecinul, colegul de munca,ba chiar si seful tau, vorbesc afectat, te privesc languros, merg cu pasi maruntei, dau din fund, dau din maini ca la balet cand iti dau restul iar daca ar putea sa te si atinga un pic ar fi foarte fericiti. Faptul ca sunt acceptati de societate va face ca fenomenul sa ia amploare. Incepe sa fie ceva normal, un alt fel de a trai. Aici majoritatea tinerilor au avut macar o data o experienta homosexuala. Ca si cu drogurile, trebuie incercat sa vezi cum e! Merg chiar foarte bine impreuna. Anturajul te forteaza.
Societatea in care traim e una orientata spre om, umanista, omul si nevoile lui sunt in centru iar toate celelalte graviteaza in jur precum planetele in jurul soarelui. Chiar si Dumnezeu. El nu-i decat un ajutor in satisfacerea nevoilor noastre. Nimic mai mult.
De aceea cuvantul de ordine azi e toleranta. De drepturile omului ati auzit desigur. Ni se promite libertate. Incep sa pot face din ce in ce mai mult ce vreau. Fara sa-mi fie rusine. Dar libertatea nu inseamna sa pot face ce vreau ci sa pot face ce trebuie. Adica sa scap de acel "ceva" rau din timpul sarcinii.
De pacat, vreau sa spun.
Azi nu mai pot spune nimanui ca nu-i bine ca face. Fiindca n-as mai fi tolerant. Ba poate cineva de aici sa-mi reproseze ca nu am dragoste! Nici pe copil nu poti sa-l mai atingi fiindca daca afla autoritatile ramai fara el. Si afla, pentru ca d'aia sunt vecini. Si chiar copiii te pot denunta. Fiindca nu-i iubesti!
Societatea asta e aiurea. Mergem spre autodistrugere. De ce? Fiindca Dumnezeu a devenit un siplu satelit.
Din pozitia asta El nu mai poate interveni in lumea noastra. Si nici in viata ta. Un satelit inutil, deci. De aceea, mai curand I se adreseaza reprosuri decat multumiri. De ce a lasat Dumnezeu sa se intample lucrul cutare atat de groaznic? Samd , nu insist, cunosteti foarte bine. De aici si concluzia: "Nu mai cred in Dumnezeu! Nu-mi foloseste la nimic sa cred!"
Cititorule, nu crezi ca Dumnezeu are un cuvant de spus aici? Biblia, "Cuvantul lui Dumnezeu", adica, te contrazice:
"Au schimbat slava Dumnezelui nemuritor intr'o icoana care seamana cu omul muritor, pasari, dobitoace cu patru picioare si tiritoare.
De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca isi necinstesc singuri trupurile;
caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu, si au slujit si s'au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvintat in veci! Amin.
Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scirboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor intr'una care este impotriva firii;
tot astfel si barbatii, au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s'au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savirsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scirboase, si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.
Fiindca n'au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite."
Aici ni se da si explicatia.
Sunt de acord, lumea nu prea mai citeste scripturile, insa daca cineva se sesizeaza c-am vorbit cam mult aici despre Dumnezeu, tin sa-i reamintesc tema discutiei: "Comentarea perversiunilor sexuale prin prisma religiei".