09 Octombrie, 2025, 11:42:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Un nou început !  (Citit de 7359 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

22 Septembrie, 2009, 12:00:28 a.m.
Citit de 7359 ori

Twisted_Mind

Bună seara ! Un suflet rătăcit vă salută şi se bucură să intre în această comunictate.
Timpul este trecător şi lasă urme, iar uneori amintirea este cel mai fidel prieten al nostru !
Mi-e dor de oameni, să îi găsesc, să îi regăsesc şi în acelaşi timp să îmi aduc aminte de mine . Aveţi grijă de voi !
Mi-am pierdut înţelepciunea în copilarie şi mi-am trăit adolescenţa la maturitate ! Uneori, îmi dau seama că toate nu se întâmpla la timpul lor !

22 Septembrie, 2009, 09:37:09 a.m.
Răspuns #1

Ezo

Bine ai venit, Twisted! Sa-ti fie sederea plina de roade  :) :hug:
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

23 Septembrie, 2009, 08:47:08 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
bine ai venit!  ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Septembrie, 2009, 09:07:10 p.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
Bine ai venit iti spun si eu!
Let's put a smile on that face!

23 Septembrie, 2009, 09:28:11 p.m.
Răspuns #4

Elena.

Bine ai venit!   Asteptam sa te citim cu nerabdare.   ;)
Nu-ti trai viata visand,traieste-ti visele!

25 Septembrie, 2009, 01:16:34 a.m.
Răspuns #5

Angy

Ei,nu mai esti ratacit daca ai ajuns pe LoveTime,regaseste-te si aminteste-ti de tine. Bun venit!
There is no finish line. Never in life !!!

26 Septembrie, 2009, 08:18:40 a.m.
Răspuns #6

Lorelei

Dorul de oameni e pretios, sa-l pastrezi si sa-l pretuiesti. Si sa-i cauti cu disperare. Lasa amintirile sa doarma si mergi intre oameni. Sunt fiinte ciudate, uneori nasc miracole. Numai intre oameni e viata.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

28 Septembrie, 2009, 04:41:41 p.m.
Răspuns #7

Twisted_Mind

Hey, îmi cer scuze că am apărut tâziu ! ::) De fiecare dată ceva mă face să revin, dar să şi rămân în umbră. Parcă tot ce încep nu are o finalitate...so? Sper să mă ajutaţi să tot revin, deşi mereu voi avea momentele mele de lipsă....
       Seramis, Escu, vă mulţumesc că mă faceţi să mă simt bine venită, bine v-am găsit vă adresez şi eu ! Elenusa, fiind nouă pe aici mă încântă să vă citesc, sper să scriu şi eu curând...Angy, de multe ori m-am rătăcit şi m-am regăsit aceeaşi eu, numa` că poate un pic mai înţeleaptă pentru că mi-am mai răspuns la întrebări. Ştiu că voi fi tot timpu` într-o continuă căutare...
      Lorelei, sunt de acord cu tine, de aceea vreau să mă întorc printre oameni, atât virtual cît şi real. Ştiu că mi se va renaşte acel dor, ştiu că oamenii pot face miracole dar şi prăpăstii...Trebuie să avem totuşi grijă ce lasăm în urmă şi cum putem trece peste, fără ca umbrele să ne urmărească !
     Vă mulţumesc tuturor pentru urări şi vă mai aştept pe a mea pagină ! Vă pup  :cheers: :peck:
Mi-am pierdut înţelepciunea în copilarie şi mi-am trăit adolescenţa la maturitate ! Uneori, îmi dau seama că toate nu se întâmpla la timpul lor !

28 Septembrie, 2009, 05:48:37 p.m.
Răspuns #8

Ezo

Fiecare dintre noi are momentele, sau mai bine zis, perioadele sale de lipsa, la fel cum le are pe cele in care isi face aparitia cu un zambet, sau cu o lacrima, printre ceilalti, care asteapta pe aici, fie ei membri mai vechi sau mai noi, mai activi sau mai pasivi, sau pur si simplu, vizitatori de fiecare zi. La urma urmei, ar fi nefiresc sa ne traim viata (numai) pe net, numai printre prieteni (sau mai "putin" prieteni)... virtuali. Ba din contra...

Uneori, fericirea prea mare este cea care ne indeparteaza de cei care, poate, asteapta vesti de la noi... Alteori, doar dezamagirea si tristetea...  :)

E bine totusi ca nu incetam sa ne cautam unii pe altii. Avem nevoie unii de altii. Asa se pare ca ne-a plamadit Dumnezeu, a presarat peste sufletele noastre iubire care se vrea daruita, si ne-a trimis in lume ca pe niste copii, tinandu-ne de mana. Ai grija de tine, Twisted draga, si sa nu-ti fie frica sa chemi pe nimeni pe nume, atunci cand iti e dor de el (sau de ea) ;)
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

29 Septembrie, 2009, 03:21:00 p.m.
Răspuns #9

Twisted_Mind

Vrând nevrând suntem printre oameni, avem nevoie de ei spiritual, material, cu fiecare ce poate oferi. Asta e bogăţia lor, că fiecare are ceva de dăruit în funcţie de persoana lor şi asta poate fi aşa de diferit. Dacă am sta să îi adunam pe fiecare în parte sau mai bine spus fiecare particică din noi care am dărui`o am fi uimiţi de ceea ce am putea aduna şi de complexitatea comorilor...
     Ezo, ai dreptate cu acea teamă, mi`e foarte greu să cer cuiva ajutorul chemându`l pe nume ! De obicei, am diverse modalităţi indirecte de a cere ajutorul, numai că nu este perceput ca atare. De fapt eu nu vreau să fiu percepută, uneori, ca un strigăt de ajutor, pentru că tot timpu`, într-o manieră sau alta, am ieşit la suprafaţă. Îţi mulţumesc pentru gând, te îmbrăţişez !  :peck:

19 Octombrie, 2009, 09:09:27 p.m.
Răspuns #10

ank_kiss

bine v-am gasit ma bucur k am dat de acest site

dak nu e cu suparare imi zice si mie cineva cum sa scriu in sectiunea de poezii?
ank_kiss

19 Octombrie, 2009, 09:16:25 p.m.
Răspuns #11

Semiramis

Global Moderator
bine ai venit ank_kiss! ca sa scrii în zona de poezii, te duci la creaţie literară, alegi o secţiune de acolo şi dai post nou. apoi scrii poezia. :)
dacă postezi poezii oriunde pe acest site, iar creaşia nu îţi aparţine, trebuie să scrii şi numele autorului. :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 Octombrie, 2009, 09:24:10 p.m.
Răspuns #12

ank_kiss

multumesc ! o sa scriu numai creatie proprie.
ank_kiss