Am 15ani (sper sa nu va deranjeze varsta mea. Am vazut ca trebuie sa am minim 18 ani dar nu am priteni care sa imi poate oferi un sfat )si sunt intr-o mare dilema...
Acum 4 zile am fost sa ma inscriu la un concurs din cadrul liceului. M-am inscris si organizatoarea, care e cu un an mai mare mi-a cerut id-ul. I l-am dat si am intrebat-o cateva chestii despre concurs.
Incet, am patruns si in preferinte.Am intrebat-o ce muzica asculta si a spus ca depinde de starea de spirit. Am mers asa si am sesizat ca avem pareri asemanatoare. I-am spus ca varsta pentru mine nu e importanta si am argumentat aceasta idee. A sustinut acelasi lucru. Am discutat apoi despre liceu, eu fiind boboc, mi-a dat sfaturi bune.M-a intrebat chiar si ce zodie sunt...
De doua zile vorbim cate 5 ore pe yahoo, timp in care ne facem si temele sau depinde ce avem. Ea adora fotografia, si eu la fel dar mai mult imi place designul grafic, ceea ce ea sustine ca vrea sa invete in vacanta, cand o sa aibe timp. Mi-a spus ca par mult mai matur in gandire si ca uraste sa i se faca complimente. A spus de asemenea ca un om frumos este un om care iti arata in ochii lui ceea ce simte.
De cand am purtat prima discutie cu ea, ne-am mai vazut pe holul liceului si ne salutam si zambeam unul altuia. Eu simt ca e mai mult de atat... simt ca am gasit pe cineva cum nu am mai gasit pana acum, cineva ca mine care ma intelege si cred ca pentru mine e mult mai mult decat prietenie.
Cu toate astea, nu stiu ce sa ii spun. Imi e teama sa nu fiu prea curajos si sa ii spun ca o iubesc.Stiu ca atunci cand prietenia se transforma in iubire, prietenia e deja pierduta si sentimentul e mult mai important. Ma tem ca as putea pierde prietenia ei pentru todeauna daca se intampla ceva. Este diferenta de un an, un an nesemnificativ pentru noi doi insa poate i-ar deranja pe cei din jur. Nu vreau ca parintii ei sa spuna ceva si stiu ca ai mei nu ar zice nimic. As vrea totusi sa fim prieteni buni dar cand simt ca e mai mult de atat nu pot sa vreau doar atat. Nu stiu ce sa fac.... nu vreau sa risc sa pierd o floare ca ea, una pe care rar o gasesti sub gramezi de spini.