Emma mi-a zis sa scriu despre mine. Angy m-a intrebat daca stiam ca ma asteptati.
Imi place sa iubesc si sa ma simt iubita. Imi plac romanele de dragoste, filmele romantice, si tot ce tine de iubire. Beau coca-cola si 7up, prefer vinul demi-dulce, ador croissantul cu muulta ciocolata. Pentru ca sunt dependenta de ciocolata, alba, neagra, cu crema sau fara. Imi place sa fumez, si fumez chiar daca stiu ca dauneaza foarte mult. Si vreau sa fumez pana la adanci batraneti. Prefer parfumul AMOR AMOR, a lui Cacharel, si lenjeria intima rosie. Pentru ca prietenul meu spune ca arat bine in rosu. Si pentru ca rosu e culoarea iubirii.
Sunt bruneta, cu ochi caprui-verzui, si nu sunt chiar slabuta... Din contra. Sunt "exotica". Si imi plac petrecerile. Si dansul. Si rad foarte mult, in fiecare zi.
Melodia mea preferata este Mai j' te l' dis quand même, a lui Patrick Bruel. Romanul preferat este Si daca maine va veni, al lui Sidney Sheldon. Filmele pe care le-as revedea de n ori sunt P.S. I LOVE YOU, Men of Honor si Bijuterii. Sunt filmele si romanul la care am plans de fiecare data cand le-am vazut/l-am citit. Si e melodia care ma impresioneaza atat de adanc, incat de fiecare data imi dau lacrimile cand o ascult. Imi place limba franceza, pentru ca o consider cea mai eleganta limba din lume. Imi doresc sa invat limba rusa, pentru ca o consider opusul lb. franceze. Si pentru ca imi place cum suna TE IUBESC in ambele limbi.
Imi plac batraneii care se plimba de mana sau brat la brat in parc.
De fiecare data cand ploua cu tunete si fulgere, ma gandesc la oamenii care nu au casa, care locuiesc pe strazi.
Sunt o plangacioasa "veritabila", "talent" pe care l-am mostenit de la bunica si mama mea. Ii seman bunicii, si la voce, si la caracter, si i-am mostenit defectele cum ar fi sughitul, rasul pe care in lumea asta il mai are doar Matley si obsesia pentru curatenie. Dar sunt mandra ca seman cu bunica mea, pe care o consider de 89147 de ori femeie.
Imi place sa gatesc, imi plac dulciurile, pentru ca dragostea trece prin stomac, si pentru ca sunt sigura ca iubirea are un gust foooarte dulce.
Ador copiii, inocenta lor, gingasia lor. Si gandurile lor sincere. Vreau sa devin profesoara. De romana sau de franceza.
Imi place sa joc rummy si poker. In timpul liber joc handball sau volei, pentru ca imi place sa fac sport, imi place competita. Imi place berea sau sucul baut dupa cateva ore de sport, alaturi de prietenii mei.
Imi place site-ul asta, foarte mult. Imi place de voi, de toti.
Nu stiam ca ma asteptati, dar stiam ca vreau sa va gasesc. Si am reusit.