05 Noiembrie, 2025, 09:32:26 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Un nou inceput.  (Citit de 21561 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Noiembrie, 2009, 02:38:35 p.m.
Citit de 21561 ori

Alecsandra

Am dat din greseala peste site-ul asta, si m-a impresionat intr-un mod atat de placut incat am decis sa imi fac si eu un cont aici, sa socializez cu oameni speciali, pe care o sa incep de pe acum sa ii consider prietenii mei virtuali. Asta pentru ca  ma simt atat de atrasa de tot ce se intampla aici, de subiectele forumurilor, de caldura cu care membrii mai vechi ii intampina pe cei noi. :) Sper sa fiu si eu la fel de bine primita, ca si ceilalti. Si astept sa dezbatem impreuna cele mai controversate subiecte, sa ma implic in tot ceea ce tine de site-ul asta (asta e in functie de cat ma duce mintea).
Deci, va pup, si astept urari muulte de "bine ai venit" :D
Make me your radio and turn me up when you feel low. :)

18 Noiembrie, 2009, 03:05:41 p.m.
Răspuns #1

ONLY DESIRE

Bine ai venit printre noi ! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

18 Noiembrie, 2009, 03:21:27 p.m.
Răspuns #2

Alecsandra

Multumesc. Bine v-am gasit!  :)

18 Noiembrie, 2009, 04:01:49 p.m.
Răspuns #3

Emma

Bine ai venit si din partea mea, Alecsandra...sa te citim cat mai mult si invers...iti urez sa te inarmezi cu multa rabdare si interes pentru a reusi sa citesti tot ce dainuie scris pe acest site, caci se merita...iti spun din experienta.  :P

Asteptam sa ne scrii despre tine, pentru a ne cunoaste mai bine.

Cu prietenie, Emma.
« Ultima Modificare: 18 Noiembrie, 2009, 04:50:18 p.m. de Emma »
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

18 Noiembrie, 2009, 04:25:02 p.m.
Răspuns #4

Ezo

Bine ai venit, Alecsandra! :)
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

18 Noiembrie, 2009, 10:41:11 p.m.
Răspuns #5

Angy

Alecsandra, bun venit, stiai ca te asteptam?
There is no finish line. Never in life !!!

19 Noiembrie, 2009, 07:03:48 p.m.
Răspuns #6

Alecsandra

Emma mi-a zis sa scriu despre mine. Angy m-a intrebat daca stiam ca ma asteptati.
Imi place sa iubesc si sa ma simt iubita. Imi plac romanele de dragoste, filmele romantice, si tot ce tine de iubire. Beau coca-cola si 7up, prefer vinul demi-dulce, ador croissantul cu muulta ciocolata. Pentru ca sunt dependenta de ciocolata, alba, neagra, cu crema sau fara. Imi place sa fumez, si fumez chiar daca stiu ca dauneaza foarte mult. Si vreau sa fumez pana la adanci batraneti. Prefer parfumul AMOR AMOR, a lui Cacharel, si lenjeria intima rosie. Pentru ca prietenul meu spune ca arat bine in rosu. Si pentru ca rosu e culoarea iubirii.
Sunt bruneta, cu ochi caprui-verzui, si nu sunt chiar slabuta... Din contra. Sunt "exotica". Si imi plac petrecerile. Si dansul. Si rad foarte mult, in fiecare zi.
Melodia mea preferata este Mai j' te l' dis quand même, a lui Patrick Bruel. Romanul preferat este Si daca maine va veni, al lui Sidney Sheldon. Filmele pe care le-as revedea de n ori sunt P.S. I LOVE YOU, Men of Honor si Bijuterii. Sunt filmele si romanul la care am plans de fiecare data cand le-am vazut/l-am citit. Si e melodia care ma impresioneaza atat de adanc, incat de fiecare data imi dau lacrimile cand o ascult. Imi place limba franceza, pentru ca o consider cea mai eleganta limba din lume. Imi doresc sa invat limba rusa, pentru ca o consider opusul lb. franceze. Si pentru ca imi place cum suna TE IUBESC in ambele limbi.
Imi plac batraneii care se plimba de mana sau brat la brat in parc.
De fiecare data cand ploua cu tunete si fulgere, ma gandesc la oamenii care nu au casa, care locuiesc pe strazi.
Sunt o plangacioasa "veritabila", "talent" pe care l-am mostenit de la bunica si mama mea. Ii seman bunicii, si la voce, si la caracter, si i-am mostenit defectele cum ar fi sughitul, rasul pe care in lumea asta il mai are doar Matley si obsesia pentru curatenie. Dar sunt mandra ca seman cu bunica mea, pe care o consider de 89147 de ori femeie.
Imi place sa gatesc, imi plac dulciurile, pentru ca dragostea trece prin stomac, si pentru ca sunt sigura ca iubirea are un gust foooarte dulce.
Ador copiii, inocenta lor, gingasia lor. Si gandurile lor sincere. Vreau sa devin profesoara. De romana sau de franceza.
Imi place sa joc rummy si poker. In timpul liber joc handball sau volei, pentru ca imi place sa fac sport, imi place competita. Imi place berea sau sucul baut dupa cateva ore de sport, alaturi de prietenii mei.
Imi place site-ul asta, foarte mult. Imi place de voi, de toti.
Nu stiam ca ma asteptati, dar stiam ca vreau sa va gasesc. Si am reusit.

19 Noiembrie, 2009, 07:28:24 p.m.
Răspuns #7

Ezo

...presimt ca o sa ne intelegem foarte bine si ca ai foarte multe lucruri frumoase de impartasit.  Ai un stil aparte in a povesti, imi place :) La mai mult!! ;)

20 Noiembrie, 2009, 11:26:14 a.m.
Răspuns #8

Alecsandra

Ezo, tare imi esti draga.  8) Ce norocoasa trebuie sa fie prietena ta. :)
O sa mai scriu. Promit ca ceva interesant. :) Si sper sa va placa tuturor.

20 Noiembrie, 2009, 11:27:21 a.m.
Răspuns #9

Alecsandra

Prietena ta cea mai buna.  :-[

20 Noiembrie, 2009, 11:41:49 a.m.
Răspuns #10

Emma

Foarte frumoasa descrierea ta...avem cateva puncte comune> de ex: patrick bruel, amour amour (care se numara printre colectia mea de parfumuri...ptr ca sunt o impatimita!), de asemenea, imi consider bunica o femeie adevarata, un model pentru mine, si mie imi place sa gatesc (f mult chiar..), iar la capitolul vreau sa devin profesoara ...mi-a trecut. Asta a fost meseria visurilor mele, as putea sa o practic, mai ales acum dupa ce am terminat facultatea dar nu ma incanta deloc mediul..si mai ales elevii din ziua de azi. Nu vreau sa generalizez, dar am o prietena care e profesoara..si cu tot entuziasmul ei cu tot, nu reuseste sa ii dea pe brazda pe copiii care refuza cu incapatanare sa invete macar un dram de carte...asta e...sper ca tu sa ai parte de alte circumstante...aa.. si mai e ceva: si mie imi plac fff mult copiii. Ia spune-mi, te imbraci colorat? :D (asta e o explicatie pentru femeile care isi doresc copii)

Ma bucur sa citesc despre tine, cu atat mai mult cu cat imi place si ce citesc  ;D...

sa te citim des!  :)
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

20 Noiembrie, 2009, 12:35:32 p.m.
Răspuns #11

Alecsandra

Emma, daca in unele zile se intampla sa nu fiu "colorata", am esarfele, margelele, bratarile si cerceii foarte colorati, pe care ii asortez.
Si imi place luciul de buze roz, stralucitor, dulce la gust.
Inca un lucru pe care am uitat sa il precizez...sunt moarta dupa inele. Am de toate felurile, dar nu imi ajung degetele sa le port pe toate. :-[
Acum nu vreau sa va faceti o parere gresita despre mine. Nu sunt tipa aia foarte incarcata, vreau sa cred ca stiu cum sa ma accesorizez, fara sa fiu plina de zorzoane. Azi port cerceii astia, care sunt rotunzi si marisori, fara esarfa sau margele.
Maine imi pun esarfa roz! cu pete mov, rosii, portocalii, dar cerceii sunt finuti, tinte fluturas sau altceva, mai micut.
Dar oricum ar fi, nu renunt la parfumul meu. Nici la luciu. Nici la inelul cu zodii. :)

20 Noiembrie, 2009, 02:27:26 p.m.
Răspuns #12

Ezo

Din ce scrii mai mult, cu atat imi imbogatesti imaginea pe care o am eu despre perfectiune si fericire. Consider ca un mod elegant de a te exprima este un semn clar pentru tinuta pe care o abordezi in societate. Iar tu scrii atat de frumos! Despre lucuri inca si mai frumoase... chiar daca triste, uneori... Deja si tu imi esti tare draga  :-*

Nu stiu... daca am sau nu o prietena pe care sa o pot numi "cea mai buna". Dupa cum scriam in topicul despre "prietenul la nevoie...", ar trebui sa existe o bilateralitate, ori... nu stiu de ce, dar oamenii nu prea ma aleg pe mine drept confesor, in afara de cazul in care ii trag eu de limba sa-mi spuna ce au pe suflet in unele momente, iar atunci am impresia ca nu imi vorbesc, de fapt, despre adevarata lor problema. Iar pe cei pe care ii aleg eu sa-mi fie confesori, i-as putea numi prieteni "de unica folosinta", pentru ca ii schimb in functie... de imprejurari, sa zicem. Important e ca... pot sa afirm ca as putea gasi la orice ora pe cineva care sa ma asculte, daca ar fi sa am o problema.

Si da, muzica franceza, ca mai toata cultura lor, este si slabiciunea mea :)

20 Noiembrie, 2009, 02:33:57 p.m.
Răspuns #13

Angy

Alecsandra, eu te asteptam, ca sa te citesc....scrii atat de frumos!
There is no finish line. Never in life !!!

20 Noiembrie, 2009, 02:48:50 p.m.
Răspuns #14

Alecsandra