05 Noiembrie, 2025, 12:27:30 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Un nou inceput.  (Citit de 21588 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Noiembrie, 2009, 07:00:12 p.m.
Răspuns #15

Semiramis

Global Moderator
fii binevenită!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

21 Noiembrie, 2009, 10:07:08 p.m.
Răspuns #16

ARIDANA

Vizitator
Bine ai venit Alecsandra .
Un "suflu" nou,o ploaie de vara calda...esti frumoasa :)

22 Noiembrie, 2009, 11:26:57 p.m.
Răspuns #17

Alecsandra

Multumesc  ARIDANA, multumesc Semiramis.  :-* Bine v-am gasit!
Make me your radio and turn me up when you feel low. :)

25 Noiembrie, 2009, 02:32:09 a.m.
Răspuns #18

departedevoi

... sunt nou aici... poate prea nou!
sa spun despre mine? ce sa spun? ca sunt acel barbat care apare subit si dispare la fel de subit... ca sunt un lasz si ca am abandonat pe cineva care avea cea mai mare nevoie de mine ... ca sunt artificial si ca ma port ca atare... ca vreau doar bani si fete frumoase... ca nu am stiut ce inseamna iubirea pana acum iar azi ¨plang in pumni¨... ca regret si ca vreau sa ma schimb... ca am avut solutia la fericire si ca am dat-o in bara....ca sunt o furnica ... ce sa spun ???

cam ciudat si trist ... am intrat in seara asta practic sa caut niste raspunsuri bizare pe net ::: ce vrei sa faci in viata ???:::ce e iubirea??? si am ajuns accidental aici !

sunt intr-o dilema maxima! ... acum doi ani aveam impresia ca totul sta in loc...acum am impresia ca totul este accelerat....
nu am pretentii sa ma inteleaga cineva pt ca sincer nici eu nu ma inteleg ...

ideea in final e ca sunt trist ... sunt trist ca toata viata mea am fost un egoist si o ¨javra¨ ...
erau atatea de spus insa ...la ce bun

va salut!
Nu exista miracole pentru cei care nu cred in ele !!!

25 Noiembrie, 2009, 12:22:18 p.m.
Răspuns #19

Alecsandra

Bine ai venit!
Totul se intampla cu un rost, deci accidentul ala care te-a adus aici, este unul foarte bun. O sa vezi ca o sa ti se schimbe parerile pe care acum le ai despre tine. Trebuie doar sa iti deschizi sufletul in fata noastra, sa vorbesti deschis.
Deci, asteptam un post nou, pentru ca am impresia ca ai fooarte multe de spus.

25 Noiembrie, 2009, 07:15:17 p.m.
Răspuns #20

departedevoi

buna din nou...
am sa incerc sa fac un obicei din a scrie aici ... cel putin cat am sa am ocazia !!!
si da!!! ar fi enorm de multe lucruri de spus Alexandra... nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin acest mesaj ...

se pare ca am intrat in perioada aceea in care totul e negru totul e urat si te vezi singur intre mii si mii de oameni aparent fericiti ...

nu realizez iesirea si sincer nici nu prea vreau sa o caut...mereu am planificat si am incercat sa schimb eu tot si pe toate...

revin ... nu mai am ce spune acum

25 Noiembrie, 2009, 11:53:12 p.m.
Răspuns #21

Alecsandra

fara grija, departedevoi. apropie-te de noi, povesteste-ne..
cu totii suntem fericiti daca stim sa gustam din viata cat si cum trebuie. in cocluzie, nu mai fi asa secretos si da-ti drumul la "degete".
Eu sunt nerabdatoare...  :)

26 Noiembrie, 2009, 01:19:19 p.m.
Răspuns #22

Angy

Bun venit departedevoi, acum esti aici, aproape de noi, pasul cel mai important l-ai facut, ai constientizat faptul ca ai gresit, spui ca regreti si vrei sa te schimbi. Daca ai avea si puterea sa-ti  scrii durerea, ar fi inca un pas...asteptam.
There is no finish line. Never in life !!!

26 Noiembrie, 2009, 08:54:05 p.m.
Răspuns #23

departedevoi

buna din nou...
ma tin de cuvant si continui sa scriu...aici unde in aparenta nu sunt si nici nu aveti probleme ... sa ma descarc de tot ce simt ??? nu pot si nici nu vreau ! imi spunea in ultima noastra conversatie ca incearca sa uite absolut totul si a fugit din acel loc pt. ca absolut totul ii amintea de mine! am raspuns, gandindu-ma in acelasi timp daca eu am fugit pt. ca vroiam sa scap de amintiri /// nu ! nu am fugit ca vroiam sa scap de amintiri ci am fugit din inconstienta si imaturitate ... din lipsa altruismului...din lipsa constientei...din lipsa recunostintei ... din lipsa moralitatiii ... de aia am fugit ! Un lucru e cert si simplu ... amintirile nu vreau si nici nu pot sa le sterg ... de ce as incerca sa uit ceva ce candva ma umplea de fericire ! de ce vrem sa uitam ceva ce a fost frumos dar s-a sfarsit urat ??? oricum o sa uitam...uitam mereu ce a fost urat ....

imi revin treptat si este semn bun... imi revine pofta de viata si pofta de a fi bun...pofta de a nu o mai da in bara... pofta de a ma analiza si corecta...nu pofta de a analiza si acoperi defectele pe care cred ca toti le avem... nu vreau sa imi generalizez cazul pt. ca sincer nimeni nu traieste o experienta la fel...in schimb toti le traim!!!
am sa incerc sa urmaresc tacut in umbra tot ce e frumos in jurul meu... e adevarat! traim intr-o societate fara scrupule si valori morale...recunosc! fac din plin parte din ea si contribui vountar la aceasta mizerie!!! sunt fortat sa o fac??? nicidecum !!!

simt ca dau dintr-una in alta fara noima insa sper sa intelegeti !

am mai realizat un lucru indiscutabil / Un om disperat recurge la solutii disperate!!! in cuibul meu de vise nu incapeau solutii radicale la probleme radicale...

dezbat aiurea pe subiecte aiurea.... ma gandeam acum ca lipseste ceva site-ului asta: un chestionar bine gandit in pagina de inregistrare in care sa nu existe optiunea "ascunde" ... un sir de intrebari bine gandite pentru a deduce macar 5 % personalitatea celor care suntem aici ... va salut !

26 Noiembrie, 2009, 11:53:47 p.m.
Răspuns #24

Alecsandra

Incerc sa tin pasul cu tine si nu reusesc. Cred ca din cauza, ca in mintea ta, totul e prea alert, dar totusi, bine conturat. E un lucru fain sa ai amintiri frumoase, sa ai cu cine sa le impartasesti...dar nu crezi ca e putin cam aiurea sa traiesti din amintiri? Nu exista nimic imoral in tine, si, din punctul meu de vedere, nici un dram de egoism. Esti doar confuz... si de ce sa te autopedepsesti urmarind frumosul "din umbra"? Traieste frumosul, simte-l, bucura-te de el. Dar nu din culise. Fii tu protagonistul, regizorul si publicul.
(Si, daca e sa fiti impreuna, sigur o sa fiti. Fuga nu e o solutie, pentru ca fugind, nu lasam in urma si amintiri frumoase. Cu totii le purtam in suflet. )
Din greseli invatam, si pentru cine nu crede asta, tu esti cel mai bun exemplu.
Astept continuarea...

27 Noiembrie, 2009, 01:48:10 a.m.
Răspuns #25

departedevoi

... din nou,

am spus ca am sa dau un mesaj pe zi dar uite-l si pe-al 2-lea ...
foarte bun raspunsul si stimularea cumva insa tot din greseli am invatat ca tocmai cand te grabesti gresesti cel mai usor..asa ca am sa o iau mai usor....nicidecum nu am sa cad in genunchi ci doar am sa meditez un pic mai mult inainte de a spune, face, gandi, rosti ceva ...
intotdeauna am citit o revista, ziar chiar si carti la final catre inceput...am avut mereu tendinta sa imi imaginez finalul fara a savura inceputul...
incep incet cu pasin marunti sa imi analizez greselile si sa constat ca totul poate fi reparat...si nu doar greselile ci acele lucruri care m-au determinat sa gresesc...confuz isi opac cumva insa inceputul e cel mai frumos....asa ca am sa fac incet incet tot posibilul sa nu il ratez....

PS: Alecsandra . sunt genul de om care pot daca vreau, fac daca cer si dau daca merita...doar ca proximitatile intotdeauna inseala ... umbrele fac si ele parte din viata noastra ... iar o patrie fara trecut nu are istorie !!!

27 Noiembrie, 2009, 10:04:09 a.m.
Răspuns #26

Lorelei

“sunt asa departe de voi
incat lumina in loc sa vina
merge inapoi”

Exista momente in viata cand facem bilanturi. Bune, rele, tragem linie si facem o suma imaginara... Daca asta e momentul tau de revelatie e grozav. Cred ca sunt lucruri care ne pot schimba structural. Dar mai cred ca sunt asa de rare incat foarte rar schimbarea e reala, asumata, autentica. De cele mai multe ori ne joaca mintea feste o vreme ca sa stergem niste disonante cognitive. Si-atunci dupa putina autoiluzioanre ajungem in matca originara. Totusi... schimbarile radicale, nebunia, decizia totala, autenticitatea pot exista, ele sunt apanajul sufletelor tari, sufletelor rare, care isi asuma trecutul si-apoi isi schimba viitorul.

„Sunt om viu si nimic din ce e omenesc nu mi-e strain”. Nu stiu daca e o scuza, dar pana la urma ca sa ajungem la virtute (nu neaparat in sens crestin sau moral de orice fel, ci in sens de realizare de sine), drumul poate trece prin toate extremele si prin toate sentimeanetele, de la iubire, la ura, la rusine, la orgoliu, la dispret, compasiune etc. Daca treci prin toate si la capat iesi in haine albe... pana la urma experienta de orice fel e o forma de trecut. Iar important, la limita, e doar prezentul. Sigur ca unul il influenteaza pe celalalt, dar putem rupe firul si sa o luam de la capat. Chiar daca asta inseamna cadere si abia apoi urcus.

Iti doresc sa urci, iti doresc sa iti gasesti calea, drumul ala plin, drept, autentic. Cat despre trecut... „nu stii ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?”
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Noiembrie, 2009, 10:49:34 a.m.
Răspuns #27

Alecsandra

Foarte bine punctat P.S-ul. Doar ca eu nu m-m gandit niciodata ca nu esti un om din acela. Culmea e ca si eu sunt tot asa. Daca cineva merita, daruim, daca vrem sa facem, putem. Dar, ce se intampla cand daruim si cineva nu merita darul nostru? Nu cred ca poate cineva sa spuna ca a daruit ceva si nu a primit nimic in schimb. Pana la urma, cu totii trebuie sa ne masuram cuvintele inainte de a le rosti... cu totii analizam lucrurile din cauza carora am gresit (cel putin eu, ca sa nu mai fac a doua oara) . Se intampla uneori ca lucrul care noua ni se pare bun, altora sa li se para gresit. Atunci ce facem? Meditam din nou... Lumea are conceptii diferite despre absolut tot ce se intampla in lume.
Si da, proximitatile inseala.
P.S. Iar cineva fara umbra nu e om. :) Dar una e umbra, alta e urmaritul frumosului din umbra.  :-*

29 Noiembrie, 2009, 11:36:28 a.m.
Răspuns #28

departedevoi

buna dimineata...pentru unii doar!!!
stiti ce am mai realizat acum ... ca intotdeauna trebuie facuta o selectie...nu ca am realizat asta astazi, ori saptamana asta...ci doar ca nu aprofundasem subiectul ...
mi s-a mai intamplat ceva destul de ciudat...vb mereu ca cel pe care il ajuti iti intoarce spatele! mie sincer nu mi se intamplase asta si stiu exact de ce ! e simplu! nu ajutasem prea multa lume ca sa poata sa mi se intample !!!iar acum ca am facut-o !!! si am facut-o exact invers ...hai sa povestesc
   cineva care era langa sufletul meu avea nevoie de ajutor financiar iar eu in loc sa ajut acea persoana am ajutat un vechi prieten cu care avusesem o experienta extrem de neplacuta...acea persoana de langa sufletul meu a recurs la metode neortodoxe de a face rost de banii pe care eu i i-as fi putut da fara probleme iar celalalt care avea nevoie de bani doar pt a plati niste datorii facute aiurea uita sa imi mai de-a banii iar plus de asta tot el a facut in asa fel sa ne certam!!!
Morala !!! ?????? ... a mea e simpla !
1. dobitoc incurabil, imatur, inconstient si fara bun simt si moralitate (predomina imaturitatea)
2. o lectie importanta de viata .... deschide ochii inainte sa fie prea tarziu !!!
3. o mare dezamagire...simplu ! o imensa dezamagire...

ca sa intelege-ti mai bine prin ce trec eu ... !!!

30 Noiembrie, 2009, 09:40:21 a.m.
Răspuns #29

Alecsandra

Am observat ca folosesti foarte multe semne de punctuatie. Din punctul meu de vedere, denota o oarecare nesiguranta in exprimare. Am inteles ca vrei sa exprimi mai bine sentimentele tale, am inteles ceea ce vrei sa zici, de asta o sa incerc sa iti dau un raspuns cat mai concret.
Incearca mai intai sa nu te mai invinovatesti pentru toate lucrurile care ti se intampla. Nu o sa rezolvi nimic, si, pe langa toate, o sa cazi intr-o depresie. :) Incearca sa privesti partea plina a paharului. De exemplu, l-ai ajutat pe vechiul tau prieten, doar ca sa ii demonstrezi ca esti un domn, si pentru ca e fain sa ajuti. Persoana asta mai apropiata de care vorbesti ca nu ai ajutat-o o sa te ierte. Incearca doar sa o ajuti de acum incolo... Selectiile in general le facem dupa clasa sociala, mentalitate, inteligenta, frumusete etc. Dar asta nu inseamna ca oamenii pe care i-am ales sa ne fie prieteni sunt asa cum vrem noi. Aparentele inseala, nu?
P.S Ti-ai visat ursita? :) Buna dimineata si la tine!  :-*