11 Octombrie, 2025, 04:14:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sunt eu rea?  (Citit de 18440 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Decembrie, 2009, 12:58:15 a.m.
Citit de 18440 ori

Alecsandra

Eu am o problema.
Si ma sacaie chestia asta de mor. Serios.
De ce, unii care intra pe site si isi fac cont, cer doar ajutor? Adica, de ce nu ar scrie unul in alt topic? De exemplu, in sectiunea Bucatarie.
Ma enerveaza lucrul asta..poate sunt eu mai rea..dar..sa fim seriosi...e un site minunat..cu posturi minunate...(si nu am apucat sa le citesc pe toate inca, rusine mie!) dar, de ce este numai interes personal?
Adica eu, daca am raspuns de mai  multe ori unui utilizator, mesajele mele au fost percepute total gresit. Si am vrut doar sa fiu draguta..dar na.. e LOVETIME, nu?
Acum, sa lasam asta la o parte, ma intriga egoismul de care dam dovada in unele situatii... Stiu ca sunt persoane care au ramas pe site, dar nu este vorba despre ele.
Dar oare, dupa ce isi rezolva treburile...o sa mai intre pe site? O sa mai posteze ceva? Pe undeva?
 :-\

Make me your radio and turn me up when you feel low. :)

06 Decembrie, 2009, 01:57:45 a.m.
Răspuns #1

Ezo

Eu cred ca este doar o chestiune de motivatie :)

La fel cum in viata de zi cu zi este atat de evident cat de diferiti suntem unii de altii, la fel si aici... Motivele crearii conturilor pot fi foarte diverse. Unii cauta ajutor pe internet, ajung aici redirectionati de diverse motoare de cautare, arunca o privire, analizeaza posibilitatea de a putea fi ajutati... apoi isi fac cont si cer efectiv acel ajutor. Altii ajung aici  din intamplare, intra, le place ceea ce descopera, si se hotarasc sa contribuie si ei la bunul mers al lucrurilor. Spre exemplu, unii intra pentru a-si promova creatiile literare, altii pentru ca le plac dezbaterile si temele de discutii, altii pentru ca le place sa dea sfaturi, altii pentru ca pur si simplu simt nevoia de... a cunoaste si oameni sensibili... :)

Iti inteleg intrigarea, e normala, la fel de entuziasmata eram si eu la inceput si puneam la suflet orice maruntis pe care il observam. Insa sper sa nu se revina si de data aceasta la aceleasi discutii de odinioara. A, si nu-ti mai face atatea griji pentru felul in care iti sunt percepute uneori sfaturile, repet, suntem diferiti, si nu putem fi intotdeauna pe aceeasi frecventa de unda ;)
« Ultima Modificare: 06 Decembrie, 2009, 02:00:45 a.m. de Ezo »
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

06 Decembrie, 2009, 11:06:44 a.m.
Răspuns #2

ARIDANA

Vizitator
    Nu esti rea, Alecsandra...sunt prea putini asa ca tine.Tocmai de-aceea m-am bucurat atunci cand ai aparut,la gandul ca noua,celor mai "vechi" ne va reveni elanul sa vorbim,chiar intre noi, cum era odata.
    Suntem diferiti ,poate ca si eu am o problema cu aceasta comunicare pe net,nu reusesc sa ma fac inteleasa de multe ori,incerc sa invat,particip cu sfaturi atunci cand am incredere ca ceea ce stiu eu este de ajutor si "verificat" pe propria-mi piele...
    De fiecare data am emotii,uneori am sters posturi intregi pentru ca le consideram neinspirate,puerile pentru valoarea acestui site...

In fine,doar incercand poti cunoaste mai mult despre ceilalti si despre tine.

06 Decembrie, 2009, 11:32:19 a.m.
Răspuns #3

Alecsandra

Atunci, de ce a mai aparut cineva...care din nou...cere doar sfaturi?
 :(( Nu judec pe nimeni...nu vreau sa fac asta pentru ca nu sta in atributiile mele sa judec pe cineva...dar...de ce nu zice unul "bai, te citesc, imi place ce scrii...bla bla bla",. In fine, nu neaparat sa laude pe cineva...chiar sa critice pe cineva...dar...nu stiu...rasa umana se "debaraseaza" de altruism?
Prea putini se mai ofera sa ajute pe altcineva, sunt putini cei carora le mai pasa si de altceva, in afara de propria persoana.
Si ma doare chestia asta...sincer...

06 Decembrie, 2009, 08:46:46 p.m.
Răspuns #4

Semiramis

Global Moderator
hehehe... alecsandra, eu sunt de 5 ani pe acest forum, împreună cu o mână de oameni am rămas printre cei mai vechi.

sunt multe topicuri deschise mai mult sau mai puţin pe acelaşi subiect deschis de tine. mereu ne plângem că nu apar subiect noi şi interesante. uite, eu una, am răspuns şi am scris în timp la multe dintre subiecte. acum nu mai scriu la ele pentru că deja am mi-am mai spus părerea. mai am câteva subiecte de suflet, unde intru câteodată şi mai scriu. dacă apar subiecte noi şi-mi par interesante sau am o părere, scriu.

în altă ordine de idei, sunt foarte mulţi care intră pe forum doar ca să caute o părere în plus. eu una, nu le răspund aproape niciodată celor care caută răspunsuri în dragoste, la modul: "îmi place de o fată de la mine din clasă", pentru că nici nu am răbdare şi în plus sunt convinsă că eu, prin răspunsul meu îl voi ajuta să descopere lumea... sau de exemplu nu mă interesează în mod deosebit poeziile postate în creaţie sau ce muzică mai ascultă oamenii. aici îi mulţumesc lui escu că are grijă de forum şi citeşte fiecare subiect, mie lipsindu-mi atât răbdarea, cât şi timpul... oricum, lovetime e un loc drag în care vin mereu. :)

acum cinci ani când m-am înscris aici eu nu căutam răspunsuri, am găsit site-ul din întâmplare, uitându-mă după nişte citate celebre, însă iată, necăutând nimic, am găsit o mână de oameni cu care am devenit prietenă.

îmi aduc aminte că aveam perioade când stăteam cu ochii pe who's online ca să văd cine şi pe unde mai scrie, ca să răspund. sau stăteam cu lorelei şi-l urmăream pe rudy, îl incitam să scrie catrenele cu mesaj şi ne prăpădeam de râs. aşteptam iarna ca să scriem despre ea, sau toamna ca să scriem la frunze. ne întâlneam seara ori la han, ori la castel sau chiar pe corabie şi inventam poveşti.

fiecare dintre noi râmâne pe acest forum din motive personale. ideea e să le găsim pe acelea şi să ne simţim bine.

Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

06 Decembrie, 2009, 08:49:36 p.m.
Răspuns #5

charlie

Da, esti rea. :D
You believe but what you see
You receive but what you give

07 Decembrie, 2009, 06:14:13 a.m.
Răspuns #6

Alecsandra

Semiramis, chiar nu as vrea sa imi pierd entuziasmul de acum. Nici acum, nici mai incolo. Cu toate ca, dupa cum ai zis, faptul ca si dupa 5 ani revii pe site cu aceeasi placere, dar cu mai putina rabdare, ma face sa cred ca, in cazul in care o sa reziste siteul 5 ani, si eu o sa ma intorc aici peste 5 ani, o sa ma gandesc la tine si o sa zic : " Baai, cata dreptate avea Semiramis!" Asta cred...
Dar acum sunt pur si simplu fermecata de site... Sunt fascinata de-a binelea. Si nu cred ca o sa imi treaca...poate doar o sa ma obisnuiesc cu sentimentul.  :D
Si pentru Charlie : MULTUMESC! Cum sa te fac sa iti schimbi parerea? ::) (glumesc!)

07 Decembrie, 2009, 11:57:48 a.m.
Răspuns #7

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

07 Decembrie, 2009, 02:41:44 p.m.
Răspuns #8

Ezo

acum sunt pur si simplu fermecata de site... Sunt fascinata de-a binelea. Si nu cred ca o sa imi treaca...

Niciodata nu spune "niciodata"  :D De fapt, simplul fapt ca deja ai inceput sa te revolti de atitudinea unora sau de tacerea altora e un prim semn al unui sentiment mai putin entuziast fata de forum... si da, o sa le dai dreptate mai tarziu "batranilor" site-ului...   ;) Personal, insa, regret lipsa acelor oameni care au insufletit odata acest loc si l-au adus la nivelul la care l-am descoperit cei mai multi dintre noi mai tarziu... Pacat...  :(

07 Decembrie, 2009, 06:18:48 p.m.
Răspuns #9

ARIDANA

Vizitator
       Ezo,sincer,am impresia ca tu incerci sa "promovezi" tristetea,dezamagirea mai mult decat increderea,optimismul ...
       Din ceea ce spune Alecsandra nu se va intampla acest lucru in ceea ce-o priveste,are resurse si le va folosi cumva.
(Si mie mi-ai spus ceva asemanator dar nu s-a intamplat  ;) )

Ceea ce a fost e deosebit ,intotdeauna e loc de mai bine si cui ii place va contribui,va admira sau va dezaproba ca si pana acum.
« Ultima Modificare: 07 Decembrie, 2009, 06:24:00 p.m. de ARIDANA »

07 Decembrie, 2009, 08:17:39 p.m.
Răspuns #10

Ezo

Aridana, ma vezi pe mine trista sau plangandu-mi de mila pe-aici? (mai mult decat imi este permis  ::) ) Nu ma refeream la dezamagire in sensul ala despre care vorbesti tu, ci numai de o domolire a entuziasmului. Nici eu, nici tu nu mai postam asa cum o faceam in primele luni, asta nu ne face sa nu ne mai placa locul acesta si sa nu ne intoarcem cu drag si nostalgie aici...

Nu vreau sa intru in polemici, acum mai mult ca niciodata, si macar tu, draga mea, mi-ar placea sa ma intelegi si sa stii sa citesti printre randuri  :-*

07 Decembrie, 2009, 09:32:24 p.m.
Răspuns #11

sunshine

Mi s-a parut ca m-a strigat cineva ;D Am sosit, una dintre "batranele" taramului iubirii.
 Mai Ezo,copilas drag,mai copii... a fost odata o familie numeroasa , inteleapta si atat de indragita incat toti membrii ei faceau din noapte zi .S-au infiripat iubiri, s-au rupt prietenii ...Cu timpul au aparut invidii , orgolii care au alungat talente. Cativa dintre cei mediocri( printre care si eu) am inceput sa ezitam a ne implica asa cum o faceam la inceput din simplul motiv ca eram aratati cu degetul  chiar de cei care venisera aici sa ceara sfaturi si care au facut din tema acestui forum un subiect de glume . Cu toate acestea, sunt convinsa ca absolut toti "veteranii" trec periodic pe aici, raman insa nelogati pentru ca nu-si mai regasesc amintirile.
 Incercati sa cautati topicurile din 2004-2005 .Ce vremuri, ce oameni, cata veselie , ce talente (unii genii ;)...offf mai Iago! Unde esti Furiosule? Joe, Iulian,Lordule, pe unde  va poarta valurile?Lady, e trist fara inorogii tai! Lorelei ,mi-e dor de sufletul tau jucaus!Charlie, parca nu mai esti ascuns ca altadata :laugh:, serenity ...viata aici duce lipsa agitatiei si veseliei tale molipsitoare :'( Si voi ,toti ceilalti :amelie, Paul, Androgi, Crocantel ::),George,Des, George,Eve, Bebe, Rebe,alexia,curtezane :-*,copilu'  :P,Maria, Diana., Gradinarule...stiu ca nu i-am amintit pe toti  ,va rog sa nu va suparati pe mine, e doar un post scris in fuga.
 Am incercat sa induplec pe cativa dintre ei dar ...MI-E ATAT DE DOR!
 Au trecut ani, unii au invatat sa ofere, altii sa primeasca dar cei mai multi sa uite si sa accepte viata.Da, s-o accepte pt ca uitasera sa traiasca .
  Eu am trait doua vieti aici, una pe care o uram  si aceasta, viata pe care am primit-o in dar , viata ce o iubesc si imi doresc sa dureze o vesnicie.
 Chiar daca sunt ochi din afara forumului care arunca fulgere , noi ramanem aceeasi , suntem doar coplesiti de absenta celor care ne-au adus frumosul in suflete si nu numai.
  Timpul  sigur nu ne va indeparta , anii insa lasa riduri nu numai pe chipuri ci si pe sentimente.

« Ultima Modificare: 07 Decembrie, 2009, 09:54:07 p.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

07 Decembrie, 2009, 09:43:27 p.m.
Răspuns #12

Escu

Global Moderator
Intr-o proportie de 70% lumea noua de pe site vine ca sa-si gaseasca raspunsurile. Uneori nici nu asteapta sa le primeasca pe toate, ca pleaca. Alteori doar citesc, caci nimic din ce impartasim nu se leaga de ei...normal, fiecare are dreptul sa aleaga pentru el. De cele mai multe ori raspunsurile sunt in noi, doar ca trebuie sa fim indrumati catre ele.

Utilizatorii vechi nu mai revin dintr-o gramada de motive doar de ei stiute. Unii muncesc, altii au constatat ca nu mai au timpul si nici varsta necesara ca sa-si petreaca serile pe net. S-au indragostit, s-au casatorit... unii au copii..viata merge inainte si sunt sigur ca or sa-si aduca mereu aminte de lovetime...
Let's put a smile on that face!

07 Decembrie, 2009, 11:20:31 p.m.
Răspuns #13

Alecsandra

Ezo, nu am zis niciodata... am zis doar ca nu cred ca o sa imi treaca. Si ideea nu era ca nu sunt entuziasmata...sunt mai rau ca un copil care merge pe prima lui bicicleta...ci ca unii cer doar ajutor. Atat...
Nu am nimic de obiectat la adresa lovetime-ului...
Ar fi trebuit sa citesti si tu printre randuri ;). Asa ai fi stiut ce vreau sa zic.
Ori poate nu stiu sa ma exprim? :))
Multumesc oricum ca mi-ati raspuns. Acum stiu ca nu sunt rea. Sunt chiar o persoana foarte buna. :) Si modesta. :)

07 Decembrie, 2009, 11:23:05 p.m.
Răspuns #14

Alecsandra

Citat
Nu se spune.

Nici daca te rog frumos?  :-\
« Ultima Modificare: 07 Decembrie, 2009, 11:26:15 p.m. de Escu »