Daca vrei sa fiti impreuna ca iubiti nu o mai da in prietenii. Iubiti sau nimic. Daca accepti sa fiti prieteni "ca inainte", cu asta vei ramane! Am vazut nu una ci sute de cazuri similare cu al tau, deci vorbesc din experienta.
Femeile de multe ori nu stiu ce vor. Tu esti barbatul, poarta-te ca atare. Daca
tu vrei sa fiti impreuna asta trebuie sa arati
mereu. Femeile il vad pe cel mai bun amic
NONSEXUAL. Cel mai bun amic nu ii trezeste senzatii si sentimente de natura erotica, e doar un tampon emotional.
Gresala a fost ca atunci cand ati inceput idila tu te-ai retras, prin asta i-ai aratat nesiguranta. Ea, spre deosebire de tine, nu a stat sa te astepte ci si-a continuat viata. Asta iti recomand si eu sa faci.
am realizat ca o iubesc enorm si am decis sa o intreb daca a renuntat si la mine
Nu ii spune ca o iubesti si nu ii arata asta la inceput. Daca vede ca esti in limba dupa ea, ea pe cine mai cucereste?! Nu fi mereu la dispozitia ei, chiar daca nu ai altceva mai bun de facut, amana intalnirea pe mai incolo sau alta zi.
Nu o intreba daca a renuntat la tine ci da-i motive sa nu poate renunta la tine nici daca ar vrea.
In fine, intrun final i-am spus ca renunt la idee doar ca sa fie totul ca inainte.
Renunti asa de usor? Hmm... ce vrei de fapt de la ea? O bulversezi si pe ea cu comportamentul asta. Fi barbat si asuma-ti!
ea mia dat de inteles ca este vina mea deoarece mam indragostit de ea
Frumos ar fi fost sa se bucure ca este apreciata si iubita, nu sa externalizeze vina.
Mi-am dat seama ca niciodata nu a tinut la mine mai mult ca la un prieten si nici nu va putea
Cum sa tina la tine daca te vede ca fiind una din prietenele ei? Ea nu te vede ca barbat in acest moment.
Ce pot face sa ii "recastig" interesul fata de mine?(acesta a fost cu siguranta prezent candva)
Dispari o perioada de 1 luna 2. Nu ii raspunde la telefon sau sms-uri, ignor-o complet. Daca te cauta si insista poate exista ceva sanse, dar putin probabil. Dupa aceea perioada fa cumva sa va intalniti "intamplator" si daca aduce aminte de voi spune-i din nou, pe un ton neutru (nu trist!) ca nu poti fi doar amic cu ea din cauza ca te atrage sexual (foloseste expresia asta!) si ca pentru tine e mai bine asa.
Sa ii redevin cel mai bun prieten.
In nici un caz! E sinucidere curata.
Iar apoi, discret, sa o fac sa tina la mine cum tin eu la ea.
Discret o sa treaca timpul fara sa obtii nimic de la ea... Daca vrei ceva, spune-i asta si ramai blocat pe asta in ceea ce o priveste.
In concluzie.. cam asta trebuie sa ii transmiti: "
Femeie, eu sunt atras sexual de tine, amici am destui, pe tine te vreau ca iubita." Daca zice "nu", ii zici "pa si pusi" si pleci cu capul sus ca un barbat adevarat. Tu stii cate femei sunt pe lumea asta? Tu stii cate femei sunt in Romania? Frumoase, destepte si devreme acasa! Chiar nu glumesc, eu unul sunt convins ca orice femeie am avea la un moment dat, mereu exista alta si mai si! Lucru valabil si in cazul barbatilor. Si nu, nu desconsider iubirea, doar ca sunt de parere ca in prima faza trebuie sa alegem cu cap si abea apoi sa iubim cu inima.

Daca gasesti una cu care sa iti fie bine, e perfect, dar daca nu e cum iti doresti, si in cazul tau nu e, vezi-ti de treba ta si cauta ce ai nevoie, nu iti pierde timpul cu ea! Stiu ca nu e usor dar ai sa vezi la cateva luni dupa ce gasesti pe alta ca am dreptate.
Sa ne tii la curent!