10 Octombrie, 2025, 10:02:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: O problema tipica dar dureroasa.  (Citit de 4514 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Februarie, 2010, 01:34:41 a.m.
Citit de 4514 ori

Atomiro

Deci povestea e cam asa: Aveam o prietena forate buna cu care ma intelegeam perfect si intr-o zi nu aveam ce face nici eu nici ea si am chemat-o la mine acasa. Toate bune si frumoase pana cand neam uitat la un film. M-am pus un pic pe umarul ei pur si simplu din instinct iar apoi am intrebat-o daca se supara daca stau asa, bineinteles ca a zis nu. Am stat o vreme asa iar apoi m-am intros la pozitia mea initiala.Spre surprinderea mea apoi a venit ea si m-a luat in brate si ne tineam de mana(mentionez ca in momentul respectiv imi placea de ea dar nimic serios). La o anumita faza din film(erau 2 tipi la usa unei tipe si tipa respectiva trebuia sa aleaga) a inceput sa planga. Evident ca am intrebat-o ce are si intrun final mi-a spus ca si ea are in cap 2 tipi unul dintre ei fiind eu.Am fost extrem de surprins si fericit cred.Apoi au urmat o serie de imbratisari lungi care nu mi le pot scoate din minte.
   In acea seara am dus-o acasa tinandu-ne de mana si vorbind despre vietile noastre personale esuate.Cam ironic daca stau sa ma gandesc(eu eram pe atunci indragostit de alta fata dar a fost un final nefericit fiind silit sa renunt la ea in cele din urma)De altfel am observat ca in timpul cand eram cu ea nu mai ma gandeam la cealalta fata. Celalalt baiat de care a mentionat ea se purta cam urat cu ea si ea stia asta renuntand si la el intrun final.Deci ramasesem doar eu cu ea.
   Timpul a trecut de atunci si am realizat ca o iubesc enorm si am decis sa o intreb daca a renuntat si la mine iar din pacate a raspuns cu un da scurt.A mai trecut un timp din nou si nemaiputand tine in mine i-am spus tot ce am avut pe suflet.Stiam ca voi inrautatii situatia si chiar asa a fost. A spus decat ca ii pare extrem de rau si nu am mai vorbit 3 zile Eu nu am reusit sa stau mai mult fara sa vorbesc cu ea. In fine, intrun final i-am spus ca renunt la idee doar ca sa fie totul ca inainte. Mi-a explicat ca era confuza la momentul respectiv.A acceptat dar prietenia noastra se cam stinsese se purta ceva mai rece cu mine si nu prea o mai interesa de mine.Observand si evident deranjandu-ma acest lucru s-a aprins din nou o discutie spunandu-i ca nu mai e nimic ca inainte iar ea mia dat de inteles ca este vina mea deoarece mam indragostit de ea.Iar apoi am dezbatut motivele pentru care nu putem fi impreuna spunandu-mi simplu "nu pot tine la tine cum ti tu la mine" Mi-am dat seama ca niciodata nu a tinut la mine mai mult ca la un prieten si nici nu va putea(fara sa fac nimic) Acum a sugerat sa o lasam mai moale cu prietenia noastra ca eu sa imi fac ordine in ganduri.
   Pus mai simplu toata povestea:"m-a lasat cu ochii in soare dandu-mi speranta" Acum apelez la experientele voastre personale si la cunostintele voastre in legatura cu fetele.Ce pot face sa ii "recastig" interesul fata de mine?(acesta a fost cu siguranta prezent candva) Sa ii redevin cel mai bun prieten.Iar apoi, discret, sa o fac sa tina la mine cum tin eu la ea.
   Pe scurt ce trebuie sa fac ca povestea sa aiba un happy end?:) Poate ca nu arat dar sufar enorm din cauza a ce sa intamplat si sper ca cineva sa imi dea un sfat bun. Multumesc

09 Februarie, 2010, 02:15:25 p.m.
Răspuns #1

ONLY DESIRE

Povestea ta e "mai tipica" pentru mine decat pentru multi altii, pentru ca am trait momente identice. Eu eram...Ea. Cand s-a intamplat sa trecem pragul prieteniei am crezut ca va fi perfect si ca nu ne poate desparti ceva. vazandu-l sovaind si nefiind la fel de sigur ca si mine in acele momente, mi-am pierdut increderea in el si prietenia noastra si m-am indepartat. Treptat insa, el a reusit sa se apropie din nou de mine si sa ma faca sa simt fluturasi. Trebuia doar sa fie mai convingator ca sunt singura care conteaza cu adevarat pentru el si ...ar fi fost o poveste cu happy-end. Cum insa nu a fost, am ramas cu cel pe care il iubeam, dar pe care l-as fi uitat doar cu ajutorul "prietenului meu cel mai bun".
Sfatul meu( desi e mult spus) e sa continui sa-i fii aproape si sa-i amintesti de "voi" asa cum erati odata...atat cat ai sa poti si atat cat o sa vrei suficient de mult sa fii cu ea.

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

10 Februarie, 2010, 01:37:05 a.m.
Răspuns #2

Atomiro

Mersi pentru reply.Sa renunt la ea ar fi ultimul lucru care l-as face.Sunt genul de persoana care daca nu mai are absolut nici o cale nici o alternativa, dupa multa suferinta, abia atunci reusesc sa trec peste.Cred ca as putea sa uit o vreme de ideea dorindu-mi sa ii redevin cel mai bun prieten.Acum nu mai vorbim deloc din pacate dar incetul cu incetul o sa incepem din nou sa vorbim si sa incerc sa fiu mereu langa ea cand are nevoie de cineva...si poate cine stie..Multumesc

11 Februarie, 2010, 12:25:42 a.m.
Răspuns #3

Iosif

Daca vrei sa fiti impreuna ca iubiti nu o mai da in prietenii. Iubiti sau nimic. Daca accepti sa fiti prieteni "ca inainte", cu asta vei ramane! Am vazut nu una ci sute de cazuri similare cu al tau, deci vorbesc din experienta.

Femeile de multe ori nu stiu ce vor. Tu esti barbatul, poarta-te ca atare. Daca tu vrei sa fiti impreuna asta trebuie sa arati mereu. Femeile il vad pe cel mai bun amic NONSEXUAL. Cel mai bun amic nu ii trezeste senzatii si sentimente de natura erotica, e doar un tampon emotional.

Gresala a fost ca atunci cand ati inceput idila tu te-ai retras, prin asta i-ai aratat nesiguranta. Ea, spre deosebire de tine, nu a stat sa te astepte ci si-a continuat viata. Asta iti recomand si eu sa faci.

Citat
am realizat ca o iubesc enorm si am decis sa o intreb daca a renuntat si la mine
Nu ii spune ca o iubesti si nu ii arata asta la inceput. Daca vede ca esti in limba dupa ea, ea pe cine mai cucereste?! Nu fi mereu la dispozitia ei, chiar daca nu ai altceva mai bun de facut, amana intalnirea pe mai incolo sau alta zi.
Nu o intreba daca a renuntat la tine ci da-i motive sa nu poate renunta la tine nici daca ar vrea.

Citat
In fine, intrun final i-am spus ca renunt la idee doar ca sa fie totul ca inainte.
Renunti asa de usor? Hmm... ce vrei de fapt de la ea? O bulversezi si pe ea cu comportamentul asta. Fi barbat si asuma-ti!

Citat
ea mia dat de inteles ca este vina mea deoarece mam indragostit de ea
Frumos ar fi fost sa se bucure ca este apreciata si iubita, nu sa externalizeze vina.

Citat
Mi-am dat seama ca niciodata nu a tinut la mine mai mult ca la un prieten si nici nu va putea
Cum sa tina la tine daca te vede ca fiind una din prietenele ei? Ea nu te vede ca barbat in acest moment.

Citat
Ce pot face sa ii "recastig" interesul fata de mine?(acesta a fost cu siguranta prezent candva)
Dispari o perioada de 1 luna 2. Nu ii raspunde la telefon sau sms-uri, ignor-o complet. Daca te cauta si insista poate exista ceva sanse, dar putin probabil. Dupa aceea perioada fa cumva sa va intalniti "intamplator" si daca aduce aminte de voi spune-i din nou, pe un ton neutru (nu trist!) ca nu poti fi doar amic cu ea din cauza ca te atrage sexual (foloseste expresia asta!) si ca pentru tine e mai bine asa.

Citat
Sa ii redevin cel mai bun prieten.
In nici un caz! E sinucidere curata.

Citat
Iar apoi, discret, sa o fac sa tina la mine cum tin eu la ea.
Discret o sa treaca timpul fara sa obtii nimic de la ea... Daca vrei ceva, spune-i asta si ramai blocat pe asta in ceea ce o priveste.

In concluzie.. cam asta trebuie sa ii transmiti: "Femeie, eu sunt atras sexual de tine, amici am destui, pe tine te vreau ca iubita." Daca zice "nu", ii zici "pa si pusi" si pleci cu capul sus ca un barbat adevarat. Tu stii cate femei sunt pe lumea asta? Tu stii cate femei sunt in Romania? Frumoase, destepte si devreme acasa! Chiar nu glumesc, eu unul sunt convins ca orice femeie am avea la un moment dat, mereu exista alta si mai si! Lucru valabil si in cazul barbatilor. Si nu, nu desconsider iubirea, doar ca sunt de parere ca in prima faza trebuie sa alegem cu cap si abea apoi sa iubim cu inima. :)
Daca gasesti una cu care sa iti fie bine, e perfect, dar daca nu e cum iti doresti, si in cazul tau nu e, vezi-ti de treba ta si cauta ce ai nevoie, nu iti pierde timpul cu ea! Stiu ca nu e usor dar ai sa vezi la cateva luni dupa ce gasesti pe alta ca am dreptate.

Sa ne tii la curent! :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.