Cred ca fiecare ati suferit mai mult sau mai putin de acest sindrom la un moment dat, nu? Intrebarea e urmatoarea, de ce nu o suport pe fosta lui prietena. Defapt la intrebarea asta imi pot raspunde singura:
1.pentru ca timp de un an nu l.a cautat deloc.
2. subit primeste un mesaj de genul : "daca mai tii la ea si nu vrei s.o pierzi pentru totdeauna sun.o. (semnat ironic cred..) Destin.
3. Pentru ca a inceput sa.l caute, si sa caute motive sa vorbeasca cu el.
4. Pentru ca lui i se pare absurda "obsesia mea impotriva ei" si i se pare absurd daca i.as cere cumva sa rupa legatura cu ea.
Ok, din respect pentru el, nu ii pot cere sa nu mai aiba nici o legatura cu ea. Il iubesc enorm, ii respect trecutul, dar nu pot suporta ideea ca inca mai tine legatura cu ea. Intr.o discutie in care tratam subiectul mi.a spus ca are niste regrete fata de ea, regrete ce provin din faptul ca nu i.a explicat de ce s.au despartit. Iar acum tipa are tot felul de complexe, si il cauta pe fostul ei prieten in orice baietas ce ii iese in cale. Iar el se simte obligat s.o ajute.
Asta e problema in detaliu... Acum, intrebarea este... eu cum ar trebui sa tratez situatia, in masura in care ma deranjeaza enrom ideea ca ea il vrea inapoi, iar el nici nu o respinge dar nici nu o baga preamult in seama. Ce atitudine ar trebui sa adopt?