10 Octombrie, 2025, 03:58:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Studentie... :)  (Citit de 9260 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Mai, 2010, 11:09:13 a.m.
Citit de 9260 ori

Alecsandra

Ca tot am vazut ca sunt pareri si pareri in legatura cu studentia, de ce sa nu deschidem un subiect pe tema asta? Nustiu daca s-a mai discutat, dar ar fi interesant sa aprofundam.  ;D
Si mi-era dor sa mai conversam pe teme de zona libera.
Ar trebui sa spun si eu ce inseamna pentru mine viata de student, nu?
Povestim pe parcurs.... :)
Va astept cu drag la dezbatut problemele. Si dau si cafele cu aroma de LoveTime. :) :)
Make me your radio and turn me up when you feel low. :)

08 Mai, 2010, 03:07:27 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
hehe, eu una, fiind bucureşteancă nu am simţit studenţia în niciun fel. am stat tot acasă la ai mei... doar că avem mult timp. şi vacanţe lungi. asta îmi plăcea.
în rest, jucam cărţi până dimineaţă pe la colegi, în cămine. şi bântuiam discotecile de prin regie. :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 Mai, 2010, 06:23:51 p.m.
Răspuns #2

digitty

eu, ca studenta, ma simt libera si cu foaaaarte multe posibilitati in viata. pun accent pe LIBERA.  ;D
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

14 Mai, 2010, 10:22:46 p.m.
Răspuns #3

Eve

Mie mi-a placut grozav viata de student... la malul marii. Nu am avut niciun coleg cu finante dar strangeam mana de la mana si mergeam (6-7 in masina) la Brasov, Predeal, Valenii de Munte, prin Maramures, Delta.... Uneori intindeam corturi, alteori beam doar o cafea si ne intorceam...
In perioada de vara lucrau unii colegi la hotele sau baruri si seara mergeam in vizite. Inotam, trancaneam, jucam volei sau fotbal pe malul marii...
Discoteci nu prea frecventam -decat cel mult in caminele de la Institutul de Marina sau de la noi ("Ovidius")- dar dadeam chefulete la cei care stateau cu chirie. Devoram filme SF, jucam uneori carti, faceam proiectele pentru seminarii impreuna, imparteam cine si cum invata la materiile nesuferite sa nu ne obosim creierasul :D...
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

15 Mai, 2010, 07:33:37 a.m.
Răspuns #4

Alecsandra

Ar trebui sa raspund si eu in cele din urma la intrebarea pe care eu am pus-o.
Pentru mine, viata de student a insemnat, timp de un an de zile (cat am facut Facultatea de Inginerie Alimentara la care am renuntat, pentru ca mi s-a parut prea grea, si acum imi pare FOARTE rau), cel mai frumos lucru pe care il poate trai un student. Sincer... Am fugit de la un curs la altul, de la un seminar la un laborator, a insemnat munca, plangeam noaptea langa cursuri ca nu intelegeam nimic, pentru ca venisem de la filologie la chimii, fizici si matematici. Dar mi-a placut al naibii de tare. Mergeam cu prietenii la filme, la cafele, noaptea ne zbantuiam in cluburi si dimineata ne vedeam la laboratoare de chimie analitica. Mi-am facut multi prieteni, cu care mai tin legatura... Plecam de la cursuri sa stam la cafele sau sa jucam handball, pentru ca tin sa spun ca unul din profesorii de sport ne-a rugat insistent pe mine si pe mai cativa din anul I sa facem parte din echipa de handball a facultatii.
Viata de student la FIA a insemnat pentru mine reactii chimice, distractie, prieteni noi si oboseala. Dar mi-a placut, si-mi pare rau ca am renuntat.
Acum sunt studenta la litere, la ID, si numai are niciun farmec. Si acum am prieteni, cu care merg la cafele si langa care ma simt bine, dar ne intalnim de 5 ori pe semestru si la examene.
Mi-e dor de reactiile chimice... de fizica quantica si de profa de engleza. Mi-e dor de baietii mei (ca asa le ziceam, majoritatea persoanelor din gasca sunt/erau flacai). Cred ca o sa reiau anul acesta sau celalalt FIA.
Make me your radio and turn me up when you feel low. :)

09 Iunie, 2010, 12:38:30 a.m.
Răspuns #5

digitty

ah ce ii invidiez eu pe cei care au facultati la Constanta sau la Brasov. ;D Peisajul acela superb mi-ar lumina fiecare zi din an... ::) Bucurestiul e groaznic. Zapuseala, aglomeratia, timpul petrecut pe drumuri..e atat de obositor...asta lasand la o parte nebunia cu nopti albe, cand ma duceam dimineata la seminare fara sa fi dormit nici macar o ora de eram robotel, barurile deschise pana tarziu si varietatea de cluburi pe care o am la dispozitie.

Imi place studentia pentru ca mi-a dat ocazia sa cunosc oameni de calitate din toate colturile tarii, pentru ca mi-a deschis ochii in multe privinte ( observand in jur atatia oameni cu mentalitati care mai de care mai diferite m-a ajutat sa-mi conturez de la principii de viata, valori morale autentice pana la cum sa profit de toate ocaziile care mi se ofera), pentru ca ma pregateste pentru viitor si-mi evidentiaza faptul ca fiecare alegere pe care o fac tine de mine influentandu-mi astfel viata intr-o masura mai mica sau mai mare.

Si-mi mai place ca am reducere la multe chestii  ;D
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

09 Iunie, 2010, 08:53:51 a.m.
Răspuns #6

charlie

Aha... ce vremuri....
You believe but what you see
You receive but what you give