Ar trebui sa raspund si eu in cele din urma la intrebarea pe care eu am pus-o.
Pentru mine, viata de student a insemnat, timp de un an de zile (cat am facut Facultatea de Inginerie Alimentara la care am renuntat, pentru ca mi s-a parut prea grea, si acum imi pare FOARTE rau), cel mai frumos lucru pe care il poate trai un student. Sincer... Am fugit de la un curs la altul, de la un seminar la un laborator, a insemnat munca, plangeam noaptea langa cursuri ca nu intelegeam nimic, pentru ca venisem de la filologie la chimii, fizici si matematici. Dar mi-a placut al naibii de tare. Mergeam cu prietenii la filme, la cafele, noaptea ne zbantuiam in cluburi si dimineata ne vedeam la laboratoare de chimie analitica. Mi-am facut multi prieteni, cu care mai tin legatura... Plecam de la cursuri sa stam la cafele sau sa jucam handball, pentru ca tin sa spun ca unul din profesorii de sport ne-a rugat insistent pe mine si pe mai cativa din anul I sa facem parte din echipa de handball a facultatii.
Viata de student la FIA a insemnat pentru mine reactii chimice, distractie, prieteni noi si oboseala. Dar mi-a placut, si-mi pare rau ca am renuntat.
Acum sunt studenta la litere, la ID, si numai are niciun farmec. Si acum am prieteni, cu care merg la cafele si langa care ma simt bine, dar ne intalnim de 5 ori pe semestru si la examene.
Mi-e dor de reactiile chimice... de fizica quantica si de profa de engleza. Mi-e dor de baietii mei (ca asa le ziceam, majoritatea persoanelor din gasca sunt/erau flacai). Cred ca o sa reiau anul acesta sau celalalt FIA.