Mda...Ca de obicei,omul,prin egoismul sau,particularizeaza.
Ok,s`o luam cu inceputul...Romi = bad,din prisma voastra.

)...Ei bine,nu e chiar asa.

(Sa nu credeti care cumva ca sunt rom...doamne fereste!:))...eu sunt turc sadea,n`am treaba cu romii...au ei treaba cu mine,dar asta-i cu totul alta poveste.)
In lumea asta,in care traim,exista mai multe forme de viata: bacterii,ciuperci,plante,animale,oameni...etc.Nu stau sa fac acum un curs de biologie.Ma raportez doar la oameni.
Bun...Fiecare om are anumite tendinte,anumite inclinatii.Asta e din cauza influentelor pozitive sau negative,pe care le primeste din jurul sau.Un rus,oarecare,a devenit mare savant...asta inseamna ca toti rusii sunt savanti?

)...mama lor de bautori de votka!:))...
Exista oameni buni,oameni rai,genii,handicapuri,s.a.m.d...daca majoritatea unei rase se raporteaza la unul din criteriile acestea,nu inseamna ca TOATA rasa respectiva este asa.
Sincer sa fiu,traiesc in Bucuresti...pe undeva pe la periferia cartierelor Rahova,Ferentari si Magurele...(la 1 km distanta de soseaua de centura.).Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc...

)...e o zona de mai mare dragul.Mai ales cand ai tendinte punk...=))
Dar am cunoscut si tigani buni.

...trecand peste cei care merg cu crucile marilor catedrale la gat,care considera Nike si Puma firme,care in afara de Florin Salam si Nicolae Guta nu mai stiu nici un alt simbol al muzicii,sunt si tigani buni.Asa cum la stirile de la ora 5 vedeti un roman care si`a violat mama,puteti la fel de bine vedea si un rrom care a spart o casa.
Acum,generalizand rasa "colorata" din tara noastra:
Nu e vina lor.Ei primesc anumite deprinderi inca de mici.Fara suparare,dar daca ai avea un copil de 4 ani,si i`ai bate mama zi de zi,in fata ochilor,ce crezi c`o sa faca el cand o sa fie mare?

)cursuri de balet?

)ma indoiesc.
Acesta este spiritul lor...nu avem cum sa`i schimbam.Eu continui sa privesc lumea dupa anumite criterii,nu neaparat dupa culoarea pielii.Sfatuiesc (inainte de toate) TOTI OAMENII sa faca la fel,abia dupa aceea romii,sau alte etnii din tara noastra.