10 Octombrie, 2025, 07:20:04 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: nu inteleg  (Citit de 11587 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Septembrie, 2010, 03:27:51 a.m.
Citit de 11587 ori

newcui

salut.mi-am facut si eu cont aici in speranta ca voi primi sfaturi ,pareri orice despre urmatoare faza:

La  blocurile de langa mine sta o fata de care imi place.eu stau in zona de 3 ani.la inceput ma enervam cand o vedeam(nu stiu de ce)...de cam un an-un an jumate a inceput sa mi placa de ea(defapt daca nu ma concetrez la o chestie imi fuge gandul  la ea :-[) .in perioada cand ma enerva si acum recent ea facea faze de genul:iesitul in calea mea intentionat si privit in ochi,ma arata prietenelor ei(de la care primea replici de genul"astaa!!!!! :o") etc.eu am zis la fel ca prietenele ei in mintea mea ce ar putea sa-i placa la mine...

acum o luna ies din casa,ea in fata blocului pe o banca se uita insistent.eu trec ,ma duc intr un parc.o vad cam in 3min cum vine se uita unde sunt si  se aseaza la intrare.eu fume o tigara,ies trecand pe langa,ma intorc sa ma uit la ea si obs k se uita dupa mine,ma duc la ea si-i spun ceva de genul" salut.nu ai vrea sa iesim odata in oras"(nu stiu texte :()....la care ea"acum  nu prea pot,am un prieten,si..."eu am  zis si am plecat nu am mai ascultat-o,mai continua ea...nu o mai vad o luna,dupa care intr o zi ma duc in parc,hop apare si ea,si se aseaza undeva unde sa ma vada(avea de unde alege).eu fume o tigara,dau sa ies hop si ea,mers incet de parca daca sa i zic ceva tot eu ar trebui;in fine,trec strada,ea se uita si vede ca nu s in spate seintoarce acasa.a doua zi trece prin parc ma vede si se duce pe o banca p unde am trecut strada,bineinteles ca nu am trecut pe acolo o vazusem de la departare si tot asa insistent se uita spre mine....urm.. zi trece si ne privim atent unul la altul

intrebari:ce i toata faza asta facuta de ea?eu ar trebui sa i mai spun ceva?normal ar tre ea..si ce sa zic?...aaa si in3 ani nu am vazut o cu nici un iubit...pls help

29 Septembrie, 2010, 07:33:49 p.m.
Răspuns #1

angy_mary

Insemna ca fetei ii place de tine..asa ca..incearca.. :D

29 Septembrie, 2010, 08:28:03 p.m.
Răspuns #2

newcui

nu-i corect...de ce tot eu sa mai incerc?normal ar trebui ea acum sa mi zica ceva...

29 Septembrie, 2010, 09:43:48 p.m.
Răspuns #3

Elena.

Poate ca fata e mai timida..  ;) Si pana la urma nu vad ce e atat de rau sa mai incerci tu o data?!  ???
Nu-ti trai viata visand,traieste-ti visele!

30 Septembrie, 2010, 01:38:06 p.m.
Răspuns #4

Alecsandra

Insista. Cine nu risca, nu castiga!   ;)
Make me your radio and turn me up when you feel low. :)

30 Septembrie, 2010, 09:13:23 p.m.
Răspuns #5

georgeh

Nu ar strica sa mai incerci odata, din ceea ce ai scris mi-am dat seama ca te place destul de mult si primul raspuns la invitatia ta a fost negativ datorita faptului ca se pierduse si in mintea ei era o amestecare de ganduri probabil neasteptanduse sa te duci la ea si sa o inviti....si oricum o invitatie in oras din prima e cam mult... puteai sa o inviti la o plimbare prin parc si sa povestiti unul despre celalalt...plm, muzica o gasesti ca hobby la fiecare iar acest subiect se epuizeaza greu :D sa ne spui daca ai mai facut ceva in privinta ei :D. Bafta

30 Septembrie, 2010, 11:54:19 p.m.
Răspuns #6

newcui

nu am mai vazut-o,dar oricum in perioada asta sunt racit...si ies mai putin...si oricum
nu le am cu texte sau versuri ...ma,si ma uit cum prietenii mei vad una,se duc la ea 2 vorbe
si un zambet si gata...eu ca de obicei tre sa ma dau cu capul de pereti >:(

02 Octombrie, 2010, 12:43:34 a.m.
Răspuns #7

newcui

azi am fost in parc.a venit si ea , a stat 4 min pe ceas,a plecat si in drum se uita dupa mine.
inca nu sunt convins... chiar girls? nu pot face si ele un al doilea pas?eu altceva de :nu vrei sa iesim pe undeva:
nu am...eu tot sunt sigur ca ea ar trebui sa zica ceva...e aiurea...eu mai merg in club-uri de poker si acolo  vad tot felul de "fete" intelegeti?dar nici una nu ma atrage asa...nu stiu....

03 Octombrie, 2010, 08:57:05 p.m.
Răspuns #8

newcui

GATA!!!!!!!!!!!AM LUAT O DECIZIE FINALA:am sa incerc sa uit de ea si cand o voi mai vedea
ma voi feri sa ne intersectam...cred ca e cea mai buna decizie pe care o puteam lua...
daca era de ceva intr-o luna dupa ce m-am bagat in seama ar fi putut face ceva...
voi vedea cred pe strada si alte fete de care ar putea  sa-mi placa.doar cand m-am dus la ea
era vineri13.la ce ma puteam astepta?! :laugh:....si cam atat...

25 Octombrie, 2010, 09:45:07 p.m.
Răspuns #9

newcui

mda  ....am revenit....nu merge cu uitatul...adica intr-un fel stiu ca trebuia sa raspunda cu da
cand m-am dus la ea....acum ne mai intersectam de 2-3ori pe saptamana ,ne uitam unul la altul
si atat...e greu cu mine,cand imi intra ceva in cap iese greu >:(

06 Noiembrie, 2010, 02:31:59 a.m.
Răspuns #10

alin333

Parca-mi aminteste de mn....ma rog sa nu schimbam subiectul... deci am toate informatiile necesare: fata, o placi, te urmareste, privitu in ochi, uitatu nu merge, si a spus ca are prieten cand ai invitato in oras(nu era pregatita cel mai probabil) sfatu meu:invit-o din nou si daca tot nu vrea va trebui sa o iei usor...adik sa intri in vorba cu ea sa te porti frumos cu ea sa nu injuri cand e de fata cu tn si niste glume nu strica...sper ca e de ajutor dak mai e cv spune si se rezolva...si inca ceva de obicei baietii fac primu pas...succes ;)

08 Noiembrie, 2010, 01:15:23 a.m.
Răspuns #11

newcui

eehhh...ma las de orice idei si alte tentative...nu sunt eu persoana care sa insist...nu e cand
vreau eu atunci s-a terminat,nu cad eu in genunchi acum...si un prieten a garantat
ca daca merg cu el saptamana viitoare la o petrecere sigur gasesc cel putin o fata care
sa ma faca sa uit si cum ma cheama...mi a explicat el mai bine diferite chestii....

08 Noiembrie, 2010, 07:31:34 p.m.
Răspuns #12

alin333

Mor de nerabdare sa aflu ce ai facut la petrecere...Sper ca vei gasi pe cineva...SUCCESS ;)

23 Ianuarie, 2011, 11:18:19 a.m.
Răspuns #13

bel-marduk

Fata nu este indiferenta fata de tine. 2 variante:te uraste sau te place. daca nu a aruncat cu rosii stricate(exemplu) pina acuma in tine atunci ramine o varianta:te place. A spus ca are prieten: nu era pregatita sau a vrut sa fii insistent.
zici ca e rindul ei sa zica ceva, prostii. daca o placi ai dreptul sa incepi tu vorba de o suta de ori la rind.
Lipsa de subiecte comune e vadita fiindca nu va cunoasteti, si nici nu veti avea pina nu veti vorbi.
Ea sta pe o banca, tu aseaza-te pe aceeas banca si atinge-o pe mina si atita tot, inceputul inceputului va fi dezlantuit. Poti sa-i spui orice doar sa fie adevar.     
totul e relativ, si relativul e relativ.

06 Februarie, 2011, 09:53:01 p.m.
Răspuns #14

newcui

hmmm...nici eu nu stiu ce vreau....am alte probleme pe cap acum.si a trecut o gramada de timp
daca nu a venit ea pana acum sa zica ca defapt nu are prieten sau s a despartit,nu are rost sa mai incerc,gandesc etc....