salut.mi-am facut si eu cont aici in speranta ca voi primi sfaturi ,pareri orice despre urmatoare faza:
La blocurile de langa mine sta o fata de care imi place.eu stau in zona de 3 ani.la inceput ma enervam cand o vedeam(nu stiu de ce)...de cam un an-un an jumate a inceput sa mi placa de ea(defapt daca nu ma concetrez la o chestie imi fuge gandul la ea

) .in perioada cand ma enerva si acum recent ea facea faze de genul:iesitul in calea mea intentionat si privit in ochi,ma arata prietenelor ei(de la care primea replici de genul"astaa!!!!!

") etc.eu am zis la fel ca prietenele ei in mintea mea ce ar putea sa-i placa la mine...
acum o luna ies din casa,ea in fata blocului pe o banca se uita insistent.eu trec ,ma duc intr un parc.o vad cam in 3min cum vine se uita unde sunt si se aseaza la intrare.eu fume o tigara,ies trecand pe langa,ma intorc sa ma uit la ea si obs k se uita dupa mine,ma duc la ea si-i spun ceva de genul" salut.nu ai vrea sa iesim odata in oras"(nu stiu texte

)....la care ea"acum nu prea pot,am un prieten,si..."eu am zis si am plecat nu am mai ascultat-o,mai continua ea...nu o mai vad o luna,dupa care intr o zi ma duc in parc,hop apare si ea,si se aseaza undeva unde sa ma vada(avea de unde alege).eu fume o tigara,dau sa ies hop si ea,mers incet de parca daca sa i zic ceva tot eu ar trebui;in fine,trec strada,ea se uita si vede ca nu s in spate seintoarce acasa.a doua zi trece prin parc ma vede si se duce pe o banca p unde am trecut strada,bineinteles ca nu am trecut pe acolo o vazusem de la departare si tot asa insistent se uita spre mine....urm.. zi trece si ne privim atent unul la altul
intrebari:ce i toata faza asta facuta de ea?eu ar trebui sa i mai spun ceva?normal ar tre ea..si ce sa zic?...aaa si in3 ani nu am vazut o cu nici un iubit...pls help