Din cate stiu eu, din infima mea experienta, oamenii infiripa relatii in locuri special amenajate (suna cam sintetic, dar mai bine nu pot s-o spun)

Adica, nu poti sa te pui cu o fata la coada la facturi sau la piata, decat daca tu, ca tip, esti atractiv in sensul general acceptat si ea are dorinta de flirt in acele locuri. Invita fata la disco/club, la film, la prajitura, la concert/teatru, la petreceri, la munte, la mare etc., dansati, beti, discutati, apropiati-va si apoi vedeti ce iese. Cred ca am mai spus astea pe forum, pe alt topic. Trebuie sa joci acest joc, daca vrei o fata si mai ales s-o faci pe ea sa te vrea.
Totul tine de atitudinea potrivita: increzatori, mandri dar nu ingamfati si orgoliosi, putin umor dar nu prostesc etc. Astea cred eu ca ne "fac" masculini in ochii femeilor, nu forma fizica a corpului nostru.
Mi se pare cea mai mare tampenie sa spui unei tipe ca vrei sa fiti impreuna, atunci cand nu exista altceva intre voi decat simple relatii de amicitie sau colegialitate.
Corectati-ma daca gresesc.