10 Octombrie, 2025, 06:00:29 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: niste sfaturi :-\  (Citit de 3826 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Noiembrie, 2010, 04:58:30 p.m.
Citit de 3826 ori

gboy

Am si eu o mica problema.De fiecare data  cand  sa vorbesc cu o fata  de cele mai multe ori reusesc s-o dau in bara.Nu am probleme cand vorbesc cu o prietena sau cu o colega dar cand vine vorba sa incerc o relatie  :-X :(.
Poate ca se intampla asta deoarece majoritatea ma cred asa mai "linistit" si nu se asteapta sa aduc vorba despre asa ceva.Ultima data cand am intrebat o colega daca vrea sa fim impreuna am primit un raspuns de genul "da cum asa...de cand..."etc.Oricum imi puteti da ceva sfaturi la "agatat" si sa scap de starea asta?

30 Noiembrie, 2010, 11:31:46 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Ai descris prea putin ce se intampla, asa ca nu pot decat sa am o vaga opinie despre ce e acolo.

Despre "da cum asa... de cand..." o interpretam in cel mai sincer fel cu putinta, atunci inseamna ca ele nu te-au perceput niciodata interesat intr-un sens... masculin, de ele. Ai parut tot timpul un bun confident, si nu s-a aprins nici un beculet in mintea lor.

Chiar daca noi barbatii ne gandim mereu la mai multe - nu e musai si femeile sa faca la fel.

Incearca sa alegi o tipa cu care simti ca e ceva la mijloc, adica ... un magnetism asa in priviri, o curiozitate reciproca, o dorinta de apropiere si de aflat mai multe. E mult mai usor asa, la inceput sa zicem, decat sa incerci sa 'castigi' inima. Caci daca esti categorisit intr-un fel anume, e greu sa scapi de stampila.

02 Decembrie, 2010, 12:30:44 p.m.
Răspuns #2

cristi_30

Din cate stiu eu, din infima mea experienta, oamenii infiripa relatii in locuri special amenajate (suna cam sintetic, dar mai bine nu pot s-o spun) :P

Adica, nu poti sa te pui cu o fata la coada la facturi sau la piata, decat daca tu, ca tip, esti atractiv in sensul general acceptat si ea are dorinta de flirt in acele locuri. Invita fata la disco/club, la film, la prajitura, la concert/teatru, la petreceri, la munte, la mare etc., dansati, beti, discutati, apropiati-va si apoi vedeti ce iese. Cred ca am mai spus astea pe forum, pe alt topic. Trebuie sa joci acest joc, daca vrei o fata si mai ales s-o faci pe ea sa te vrea.

Totul tine de atitudinea potrivita: increzatori, mandri dar nu ingamfati si orgoliosi, putin umor dar nu prostesc etc. Astea cred eu ca ne "fac" masculini in ochii femeilor, nu forma fizica a corpului nostru.

Mi se pare cea mai mare tampenie sa spui unei tipe ca vrei sa fiti impreuna, atunci cand nu exista altceva intre voi decat simple relatii de amicitie sau colegialitate.

Corectati-ma daca gresesc.
dragostea asta...

02 Decembrie, 2010, 09:42:21 p.m.
Răspuns #3

vero-visator

Sunt de acord cu tine,cristi,in ceea ce priveste atitudinea potrivita...locul potrivit n-ar avea rost fara ea.

Depinde doar de tine,gboy,daca iti doresti intradevar o relatie sau doar sa exersezi rolul de "agatator".

iulian,mi-a placut tare treaba cu beculetul care se-aprinde :D

Sfatul meu consta intr-o intamplare draguta cu fratele meu,care era asaltat la o varsta de relatii iar el nu se aventura pentru ca nu stia sa sarute.Asa caaaaaa...la cine ar fi putut apela ,pastrandu-si in acelasi timp renumele si mandria intacte,decat la surioara lui,cea care ii corecta scrisorelele de-amor,care ii prezenta din prietenele ei.Bineinteles ca sarutul nu l-am practicat...i-a reusit insa impreuna cu cine i-a aprins calcaiele.

...fiorul face muzica!...dansul vine de la sine ;D