Eu n`am nevoie de un sfat,am nevoie de un raspuns.
Pentru inceput...Eu sunt genul de persoana excentrica,extrema,agitata.Nu`mi place sa fac nimic obisnuit,fac din fiecare zi cate ceva special,pana si drumul spre casa incerc sa`l scot din monotonia de zi cu zi.
Ei bine,multa lume imi spune ca nu`s normal.Asta deja a devenit o problema pentru mine...cred c`am sa raman cu sechele.Da,ok,rad foarte rar...da,ok,sunt foarte serios...da,ok,ma enervez repede...da,ok,imi place viteza...da,ok,ma pasioneaza armele,de toate genurile...da,ok,in ultima vreme ma ocup cu compunerea explozibilului plastic...dar asta inseamna ca nu`s normal?!
Intrebarea principala este: CE ESTE NORMALUL?CARE SUNT PARAMETRII INTRE CARE TREBUIE SA SE SITUEZE UN OM PENTRU A FI CONSIDERAT NORMAL?!
Nu de alta,dar,asa cum am spus,din ce in ce mai multe persoane imi spun ca nu`s normal...si as vrea sa stiu si eu daca exista o diferenta intre informare si nebunie...deoarece mie imi place la nebunie sa invat totul despre orice,in orice domeniu,atata timp cat imi pare mie interesant,dar nu`mi place sa fiu facut ciudat pentru asta,de catre niste rahitici de varsta mea,care n`au nici macar jumatate din creierul meu.
Multumesc anticipat.