De ce iubim?...Dupa parerea mea,iubim pentru ca suntem oameni,si pentru ca dumnezeu,dintre toate rasele,ne`a pus pe noi lideri intre animale...si ca prima lege,ne`a dat "Iubeste`ti aproapele ca pe tine insuti!"...
(Insa nu toti respecta legea...)
Care sunt motivele pentru care iubim?...Mnoh,in viata asta,eu am invatat o chestie...Nu iubesc "pentru ca".Iubesc "in ciuda faptului ca".Nush daca exista vreun motiv pentru care un om poate iubi...dar stiu ca exista iubirea.Am simtit`o candva,si o voi simti din nou,sunt sigur.
De ce`mi iubesc partenera?(actuala?

) )...Pentru ca e enorm de inteligenta,dar emotiva...e uimitor de desteapta,dar resemnata...problema mea e s`o fac sa lupte,si sa lupt alaturi de ea.
Daca este ceea ce mi`am dorit?...Si da,si Nu.In ce masura?...Este perfecta ca psihic...cu mici retusuri.La fizic are mari probleme...dar eh...:-??nu le putem avea pe toate,nu?

Echilibrul intre a fi realist si a fi idealist in incercarea de a gasit "sufletul pereche"?...Habar n`am,sincer.Eu sunt enervant de realist,ceea ce ma face sa iau totul asa cum e.Idei si vise...au fost candva.Acum...doar in povesti.
Iar in legatura cu raspunsurile...personal,imi cer scuze ca nu mi`am miscat fizicu` mai repede pe acest site,sa ma mai uit la noile rubrici...dar am lipsit o vreme.Inca o data,sincere pareri de rau.In privinta celorlalti...n`au decat sa`si ceara si ei scuze,ca si mine.:-??
In privinta iubirii...:)nu te ingrijora.Nu`ti pune intrebari,nu incerca sa grabesti sau sa incetinesti aceasta reactie chimica...n`ai sa reusesti.

...o sa vina singura,si o s`o simti cu siguranta.Fara intrebari.Fara motive.Fara raspunsuri.