Ma intreb uneori de ce am nevoie de tine...De ce?
Poate pentru ca esti singura persoana caruia pot sa-i spun tot felul de aberatii si sa ma sustina,sa-mi dea idei incontinuu,sa-i vorbesc murdar si sa-i placa,sa ma faca sa plang,sa ma faca sa rad...
Uneori cred ca-mi zici ca tii la mine,doar ca sa ma simt bine,sau sa cred ca nu ma folosesti,poate ca aseara a sunat cel mai sincer cand mi-ai ziso"tin la tine fraiero" si alte fapte in care-mi demonstrai ca asa este.Insa nu...nu Baby!Esti exact ca mine,esti narcisist,egoist si bun:>.Bun la toate,mai putin in a fi doar al meu.
Ti-am zis atatea aseara,n-ai idee cata frustrare era in acele vorbe,cata iubire...Esti singura persoana despre care am putut sa vorbesc la modul sincer ca te ador.
Cand i-am zis prietenei mele"Stii...eu il iubesc"Ea a ras,si-mi zice foarte simplu"Stiam."Ea intodeauna stie...
Ai planuri mari,insa nu langa mine.Am planuri mari langa tine...Cred ca totul se va termina cu o prietenie,care din cand in cand va mai merge in acel loc,locul nostru puiutz mic...N-am mai fost acolo de joia trecuta.Nici nu stii cate imi deruleaza in minte:noi doi,podul,ploaia aceea,apa plata,umbrele noastre "emoiste",schimbul nostru de haine-cat de gay pareai in bluza mea Baby

,oamenii care se uitau pe geam si ne-a vazut ca m-ai luat in brate sa nu am vada dezbracata,fetita aceea,copacul straniu...Cum poti sa uiti cat de mult ne iubeam?Cat de mult te iubeam...Si stiu ca ma vei tine minte toata viata,pentru tine sunt acea fata nebuna,cu aberatii in cap,sensibila,doritoare...
Poate ca scriu despre tine doar fiindca n-am altceva de facut.Insa,daca vroiam acum eram in bratele tale in locul nostru Bebytza,razand si povestindu-ti despre mine.Apropo,te-a visat mama

.Si ea stie ca esti bun,ea crede ca suntem impreuna,de fapt toti cred asta si asteapta sa te vada duminica la mine,asta nu se intampla.Daca te-ar cunoaste te-ar adora cu totii,pana si matzu meu.
Dar nu!Scriu despre tine fiindca saraca mea prietena este satula sa auda toata ziua de Baby,plus ca aceste ganduri vor ramane aici si candva poate le vom citi impreuna.Acesta este singurul motiv,excluzand faptul ca sunt dependenta de tine...