10 Octombrie, 2025, 01:25:02 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Drogul meu.  (Citit de 28587 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Martie, 2011, 09:52:23 p.m.
Răspuns #15

JUST.do.IT

Je t'aime...
Baby...au avut unii azi grija sa-mi aduca aminte de tine.Mi-e dor de tine,vreau sa-mi iei ceva bun sa mananc Baby...ce naiba,nu vezi ca totul se invarte in jurul tau?
Am fost azi acolo,unde nu-ti place tie sa ma vezi si m-am intlanit si cu un tip care tu ai intels ca mai avea putin si sarea pe mine.Nu Baby!Gresesti!N-as fi in stare sa-ti fac tie asta.(eii nuuu!!!)
Oricum..astuia nu-i ba metge,fiindca n-are cap.
Mi-e dor de tine Baaaaby.Mult.Mai mult decat crezi.
Je t'aime...

01 Aprilie, 2011, 09:54:58 p.m.
Răspuns #16

JUST.do.IT

"de dorul tau scumpule..."
Nuuuuuuuuu...deci pun punct!
Te uraasc din toata inima...
Gata...nu ami vreau sa fiu ce-am fost cu tine.

03 Aprilie, 2011, 10:23:02 p.m.
Răspuns #17

JUST.do.IT

Suflet gol,nebun de dor....
De data asta nu Baby!Tin prea mult la demnitatea mea pentru a comite iarasi aceiasi greseala.Nu neg ca mi-ar fi placut astazi sa te sun pe tine sa iesim,sau sa ma suni tu sa-mi zici sa ne vedem "la o cafea".Nu voi nega niciodata si asta fiindca vreau sa fiu cinstita cu mine si voi fi ce mi-am propus.Datorita tie poate,fiindca mai sustinut,chiar si aparent,macar am simtit ca esti langa mine.Poate ca nu mai am acelasi zambet pe fata sau cand sunt suparata din alte motive nu mai am speranta si gandul acela "Il ador si ma adora,trebuie sa pot pentru el,fiindca el chiar ma cunoaste si crede in mine!",poate ca nu,dar acum ma gandesc la ce pot deveni in viitorula apropiat si nu voi alege o cale opusa a ceea ce-si doreste tatal meu.
Cum mi-a spus un amic ca: sunt slaba de inger si putin cam fraiera,ma subestimez si ma las manipulata de unele persoane si ca am nevoie decat de un imbold pentru a putea merge ami departe.Asa este...Cu ajutorul celor 4 iubiri ale mele mici,care trebuie sa-i ingrijesc fiindca ii iubesc enorm si nu-i voi da nimanui,cu ajutorul celor dragi,al muzicii si al altor baieti mai mult sau mai putin buni ca tine,fiindca intr'adevar recunosc ca nimeni nu va fi al fel de bun ca tine.
Madalina Manole este un fel de adapostire a mea prin melodiile ei."Tu nu vezi ca mai traiesc,mi-e bine"
Astazi mi-a trecut prin minte urmatoarea ideea:amintirile sunt mai valoroase fiind recente sau antice?M-am gandit ceva timp,insa n-am ajuns la o concluzie.Adica cu trecere timpului nu-ti mai aduci aminte cu exactitate toate simturile si vorbele unei astfel de clipe numite "amintire",insa recenta fiind parca inca mai simtit acei fiori din acel moment.Si da,in acest moment ma gandesc daca amintire poate fi numita un moment tragic,sunt de parere ca nu.Daca as putea cred ca as impune oamenilor sa perceapa acest cuvant atat de sensibil,pot zice,doar pentru clipele din trecut minunate,perfecte...
Si stii?Voi rezista fiindca stiu ca-l am pe bunicu' de acolo de sus care ma sustine si cu tot ce am facut crede in mine...Si repet:o singura greseala am facut in toata viata mea,in putinii mei ani care-i am,aceea ca de obicei vreau mult,poate prea mult de la persoanele din jurul meu,de la mine,de la viata,iar cand trebuia sa cer mai mult n-am facut-o!
Si hai putza nu mai fi atat de tragica,doar ve-ti ramane amici.Plus ca mai ai atatea de trait.Viata nu se termina la el,asta e clar.
Vad ca la sfarsitul fiecarei scrieri obsinuiam sa-ti spun ceva dulce,pot sa-ti spun si acum?Te rooooggggg!
Du-te unde vrei,nu-mi pasa,intodeauna va fi altul care-o sa te inlocuiasca!

04 Aprilie, 2011, 11:03:30 a.m.
Răspuns #18

JUST.do.IT

Si vei pleca,nu mai sunt femeia ta...Dar nu uita ca ti-am fost si painea si vinul.
Sunt aceiasi doar ca cu mai putin umor si mai multa realitate in privire.Zilele trecute m-am trezit cu o propozitie in minte,probabil trezita din vre'un vis ciudat:Pot sa suport,dar nu mai pot.Am intors-o pe toate partile sa stiu ce insemnatate are,poate ca se refera la faptul ca voi putea suporta aceasta ruptura,dar nu pot sa continui cu afectiunea pentru tine.Nu stiu...sau poate ca este doar o aberatie de a mea.
Si sa ma uit sa vad daca am scris ca am anticipat aceasta ruptura mai jos,sau daca nu voi scrie acum.Nu,n-am scris.Ea,tipa aceea antipatica mie,care dn vina ei am plans atunci foarte mult mi-a zis ca ne-a visat.Atunci cand n-am stat la ora fiindca m-a dat profa' afara si m-am dus la ele,ea mi-a zis despre visul acela.Si ca de obicei cand a fost vorba de vreo suparare intre noi eu sau tu visam inainte ceva ce oarecum anticipa ruptura.Ea a visat ca eram amandoi intr-un loc si erau doua parti:una luminata si una intunecata.Eu am plecat de langa tine si m-am dus in partea luminata,iar tu ai ramas in cea intunecata.Cred ca in acel moment m-am gandit ca poate inseamna ceva,de fapt,eram sigura ca are vreo insemnatate si banuiam o mica ruptura,suparare intre noi.Uite ca s-a si produs.Acum i-am dat si liber la tine.
Unele prietene stiu cate ceva despre ultima lovitura care-am primit-o,dar in acelasi timp stiu ca nu obisnuiesc sa-mi arat dezamagirea si ca poate ma voi consola in bratele altcuiva,poate a celor 4 iubirici ale mele.
Punct...Aaaa da,vroiam sa spun ca noi doi am fost ca intr-o carte citita de mine,cand el vedea ca ea e fericita vroia s-o faca sa sufere,iar cand ea ii dadea dreptate el se simtea bine si o mai inlatura putin de el."O moarte care nu dovedeste nimic"Cam asa ai facut tu cu mine,cand aveam cea mai mare incredere in mine si in tine,m-ai dezamagit si m-ai facut sa sufar.Oarecum am facut analogia dintre Irina si tipul acela care-am uitat cum il cheama.
Aseara am citit legena mesterului Manole,despre Ana.Cica pentru orice creatie fantastica trebuie un sacrificiu pe masura.Poate creatia va fi viitorul meu si sacrificiul sau sacrificiile sunt aceste momente deziluzionate,dar totusi in care cred in mine!Fiindca tu mi-ai dat intodeauna putere sa merg mai departe si incredere in mine si voi putea,tu m-ai invatat asta.
Iti multumesc sincer...

05 Aprilie, 2011, 10:44:00 p.m.
Răspuns #19

JUST.do.IT

Baby'li meu...o thoamne,iar incep cu dulcegariile.I hate this.
Poate ca stii de ce vreau sa ma indepartez de tine,dar tu nu ma lasi.Imi oferi prea multa atentie si fac iluzii iarasi ca proasta.Am uitat ca acum 2 zile am jurat ca nu ma voi mai intalni niciodata cu tine,ca-mi pare rau de tot ce am facut cu tine...Rahat,chiar daca sunt impartiala aparent si tie-ti raspund scurt,de fapt vreau sa insisti.
Ti-ai schimbat cate ceva la ym,insa nu te intreb nimic,nu-mi pasa!Nici tu si nici eu n-am vorbit pana acum de tipa care eu o numesc "aia".Stiu ca ti-e dor de mine(si mie putzulica mica de tine),dar n-are nici o importanta.Sper sa nu cedez prea repede,desi moral deja am cedat...
Te urasc fiindca faci ce vrei din mine idiotule!
Azi a fost o zi partial buna,n-o sufar pe antipatica aia de profa' delooc,de aia nici nu m-am mai dus la ora ei...
Ruj rosu pentru zile negre:X.

07 Aprilie, 2011, 07:37:28 p.m.
Răspuns #20

JUST.do.IT

Fiindca mi-am dat seama din acel film in care fata aia a putut "sa-l omoare" pe tipul ala ca re i-a facut rau,mi-am dat seama ca nu trebuie sa-ti port pica.Si ca poate maine(azi) se intampla ceva cu unul dintre noi,de aceea am hotarat sa vorbesc cu tine.
Si stii ca ti-am zis si tie ca daca mor maine(astazi adica) macar sa mor impacata ca nu sunt suparata pe tine.Si pana acum nu s-a intamplat nimic...aprope nimic.
Ma bucur ca ne-am impacata,chiar mi-am mai revenit putin.Dar stii Baby?
A murit una din iubiricile mele,adica acum moare.Am stat cu el,si-l vad ca de'abia mai respira,se chinuie sa traiasca.Nu stii cat il iubesc,de fapt,da,tu stii...Stii ca le iubesc pe toate 4,nu inteleg de ce Dumnezue imi ia una din ele.Ii ador pe toti.
Am vorbit cu el,si stii...le-am fost ca o mama puiutz mic.De multe ori cand mergeam singura la ei le vorbeam la genul "Puiutzul meu mic,ce faci mami aici?".In oameni nu pot avea incredere,aveam incredere in ei,fiindca ii iubesc si n-am motive sa nu-i iubesc pana la urma,insa acum...vad ca nu merita sa iubesc nimic si pe nimeni.Iarasi sunt dezamagita,cum sa moara puiul meu?De abia are o luna cred.Merita sa traiasca,nici una dintre iubirici nu era le fel de obraznic ca el,doar el tipa mereu si era cel ami nazdravan.Il am in poze...nici nu stii cat am plans si inca plang pentru el.Cred ca am mai spuso"Ma pricep la orice,mai putin in a pierde persoane care le ador".
Te iubesc puiutz,te rog sa traiesti pentru mine...si pe toti celalti.In total sunt 6,incluzandau-l si pe Baby'li meu.Si pe el il iubesc foarte mult.
Va iubesc pe toti,sper ca iubirea mea sa va poata ajuta pe toti sa traiti.Va rog,am nevoie de voi pentru a puteea continua.

12 Aprilie, 2011, 10:26:24 p.m.
Răspuns #21

JUST.do.IT

Si ma bucur ca ne-am impacatt si am terminat cu resentimentele...Ieri,pe 10 aprilie deci dimineata saream in sus de fericire,dansam,cantam...si sincera sa fiu astea se intamplau doar cand eram cu primul meu prieten.Astea 2 zile au fost superbe fiindca ai fost tu prin preajma mea Baby.
Am nevoie de tine mai mult ca oricand,vezi si tu azi m-am dus cu ala si era sa fac o greseala,desi acum chiar mi-e ciuda ca n-am facuto fiindca observ ca iar ma ignori.Wtf Baby???
Si totusi m-am simtit atat de bine,poate ca am gresit din punctul tau de vedere cand m-am incurcat cu tine,insa acum te aodr,ce dracu as putea sa mai fac.Tipul acela e chiar dragut,si are si bun simt cred,vreau sa-l cunosc...Pierd unul,apare altul.Poate.
Nu-mi place viata de bitch care am avut-o azi,imi place viata de ieri alaturi de tine...alautri de tine Baby,sa ne jucam amandoi,sa ne batem,sa ne ciufulim...
Refuz sa fiu doar o amintire pentru tine,clar!!!

14 Aprilie, 2011, 10:02:30 p.m.
Răspuns #22

JUST.do.IT

Daca fac ce fac cu tine aici,mi-e frica,nici macar nu vreau sa ma gandesc ce voi face cand vei fi plecat...
Baby,n-ai idee cat regret ce am facut.M-am lasat influentata,cand am vazut ca nu are nici un farmec si cum te comporti m-am simtit un nimic.Deci sa mor eu,imi venea sa plang,aveam lacrimi in ochi.Si asta fiindca n-am ascultata de el...
Doar mi-a zis frate,si nu cu cateva zile iainte,ci cu vreo 5 ore inainte.Dar daca atat ma duce capul.DE fraiera ce sunt am ajuns asa.Dar el nu va afla,eu voi da uitarii totul si va fi un nou inceput.Un inceput fara tine,fara ei...
De ce ti-e frica nu scapi.Frate dar va voi arata la toti ca am demnitate in ciuda a ceea ce am facut!Si va ve-ti convinge ca nu va merge cu mine.Va exista doar unul in viata mea si punct;tu!Da,Baby,tu...
Cum mai pot eu spune ca te iubesc dupa ce am facut...???
Nimeni nu va mai fi ca el...nimeni!
A avut dreptate si punct.

20 Aprilie, 2011, 10:59:58 p.m.
Răspuns #23

JUST.do.IT

Si a fost bine.Adica da,plictiseala ,dar alta e cand stai singur sau cand esti in doi.
Baby...te adoor:X
Punct.
Va fi mai bine cica,dar sunt constienta ca nu.
Toate la timpul lor;).
Urasc ca ma simt atat de bine cu tine.
Ti Back's:X
.

24 Aprilie, 2011, 09:19:03 p.m.
Răspuns #24

JUST.do.IT

Stiu ca am scris in unele postari ca va fi mai bine fara tine sau ceva de genul...Uite ca acum nu e bine,fiindca n-ai plecat inca.Dar cand vei fi plecat oare ce va fi?
Cred ca am ajuns dependenta si de altele,nu numai de tine.E grav!
Vreau sa fumez,parca ma sufoc...de baut am baut si beau.Nu ma ajuta cu nimic.
Astazi ce-am facut am facut-o doar pentru ca trebuia s-o fac.
Sunt intr'o intersectie,stii?Nu stiu ce drum sa aleg,ma tem ca nu prea am cum sa le aleg pe amandoua.
Oh...incerc sa iau tot ce pot de la tine.Voi avea nevoie.
Va fi greu...dar stiu ca ma vei sprijini moral si asta ma va ajuta.
Imi va fi dor de tine:(.

29 Aprilie, 2011, 11:11:17 a.m.
Răspuns #25

JUST.do.IT

Une e mah toata afectiunea care o aveai pentru mine?Ai uitat de mine...
E urat ce faci tu acum,foarte urat...as putea oricand sa ma duc cu oricare altul,da rnu frate!Ieri am fost cu ala,si sunt constienta ca am facuto mai mult din obligatie,plus ca nu aveam chef de nimic,dar...that's.
Mda...nu mai am ce zice.M-ai cam dezamagit.
Stiam ca pana la urma se va duce dracului totul,dar nu in felul asta.S-a intamplat atat de repede si da...e aiurea.
Ieri ala m-a intrebat de tine si ce puteam sa-i spun,ca"Da frate,a uitat de mine..." dar nu vreau sa dau satisfactie alora ca el.
Nu mi-e dor de tine,dar iti simt lipsa.

01 Mai, 2011, 10:44:46 p.m.
Răspuns #26

JUST.do.IT

Ok,m-am mai impacat pe mine insumi,dar asta doar fiindca nu puteam continua la fel.
Ma obisnuisem sad,without you Baby,iar acum ai mai reinviat cateva sentimente.Stii,zilele astea au trecut pe langa mine fara nici un scop.Plus ca am trecut printr-o seara oribila in care vroiam sa plec de acasa,ma simteam atat de singura.Nici acum nu pot spune ca ma simt foarte bine,dar faptul ca am vorbit,imi reda speranta ca inca nu s-a terminat.
Sunt atatea sentimente contradictorii...
Azi cand mergeam pe strada ma gandeam al tine si imi spuneam ca nu e atat de rau fara tine,insa parca nu traiesc la fel,investesc intensitate in alte momente,dar nu e la fel!S-au schimbat mai multe...atitudinea mea fata de "lumea de sus a orasului",nu mai sunt atat de interesata de chestia asta.Incers sa investesc banii in ceva concret si cred ca e un pas inainte.
Cu tine sau fara tine eu voi reusi!

08 Mai, 2011, 10:33:23 p.m.
Răspuns #27

JUST.do.IT

Nu pot sa spun ca mi-a fost dor de tine,dar ti-am simtit oarecum lipsa...
Stii...ma bucur ca te-ai gandit la mine,si ca daca eu am fost foarte hotarata in privinta acelei ore,ai facut tu compromisuri,nu eu!
Baby...mi-ai redat speranta,convingerea ca voi reusi.Un moment de neuitat alaturi de tine.
Poate ca acum apreciez orice moment,legatura cu tine.
Am vrut doar sa-ti arat ca am ramas ca la inceput,ca inca sunt buna in ceea ce fac.
Era o priveliste atat de frumoasa de acolo,la asta m-am agndit si cand priveam de jos de cand ai plecat tu,fiindca inainte nu obisnuiam sa privesc in sus pe partea din fata.E minunat ce am trait cu tine.
Si daca exista anumite lucruri care le regret,acelea nu sunt cu tine Baby...sunt cu altii,poate.
Iubu' meu mic,chiar daca te-am vazut,parca acum mi-ai reinviat toate simturile alea superbe,care le pot avea doar cu tine...am tot dreptul sa fiu trista,te vreau mai mult decat crezi Baby.Si de promisiunea care ti-am facuto ma voi tine iub'.
Te iubu' mult si gandeste-te la mine ca la o parte desprinsa din tine care te adora si care-si aduce mereu aminte de tine.

12 Mai, 2011, 10:32:40 p.m.
Răspuns #28

JUST.do.IT

{p28.04k}
Cred ca voi citi o parte din conversatiile noastre pentru a reveni la realitate.
Banii se castiga cinstit,nu cum vrei tu sa faci!Plus ca nici macar nu esti in stare de asa ceva...Nu vrei sa-l dezamagesti,nu?
Atunci de ce faci ce faci?
Anturajul,a avut intodeauna dreptate...da.
Si naivitatea mea...
Trebuie as vorbim Baby:)),
Parca nu-mi amitesc ce mi-ai spus,stiu prea bine ca ai zis ca daca voi ajunge ce nu trebuie nu mai am ce cauta cu el.Dar,dar...Baby;;)
Daca tu m-ai parasit,eu ce pot face?
Iub' cearta-ma;;).
Miss 'u Baybe:>:*

15 Mai, 2011, 06:55:26 p.m.
Răspuns #29

JUST.do.IT

Eram socata si poate putin uimita ca am fost in stare s-o zic...
Pe moment eram poate satisfacuta mintal:)).Insa,doar atat.
Stiu ca ai avut si ai dreptate,dar nevoie si mofturile cer sacrificii.
Asta e...nu sunt ceea ce vreau,sunt ceea ca trebuie sa fiu acum.
Sper doar ca ma voi putea schimba.Candva.
Cred ca voi gandi doar ca tu ai fost singurul si vei fi singurul.Sper doar sa ma ajute:D.
Nici eu nu sunt mandra de ce a trebuit sa fac,iar tu dac-ai afla cel mai probabil mi-ai da un sut in fund si-un pumn in gura.
Baby,tu sa tii mine ca pentru tine voi fi mereu aceiasi.Promit!
Miss you baybe...mult:)