10 Octombrie, 2025, 09:27:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Manele, pro sau contra ?  (Citit de 49265 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Mai, 2006, 09:33:57 p.m.
Răspuns #60

Strumfita

Sincer .. eu sunt contra manele. Pur si simplu nu mi se par un gen de muzica..pentru mine manelele nu inseamna muzica. Toate manelele au acelasi mesaj .. fiecare melodie are vreo 2 strofe .. fiecare strofa are vreo 3 versuri .. care se repeta la nesfarsit. Sunt de aceeasi parere cu zzUzzU .. manele = incultura. Ascult orice gen de muzica .. de preferinta hip hop sau rap .. dar nu manele.
   Sper ca nu am suparat pe nimeni , dar asta e parerea mea.
   Pupici la toata lumea.
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

24 Iunie, 2006, 03:52:11 p.m.
Răspuns #61

B3b3

hop si eu ..concluzie  :P lord e pro ;D
 eu sunt mai ciudatica,ascult cu la fel de multa placere house,manea,placebo, goran , rod stewart...vama veche ,vank,directia 5 ...sunt dependenta de muzicaaaa si da ascult si guta  ;D
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

25 Iunie, 2006, 02:42:30 p.m.
Răspuns #62

Empress

Sa fim serios toata lumea asculta manele fie involuntar fie voluntar asa ca meneaua romaneasca a devenit la romani un fenomen fie ca stie sau nu sa cante multi se apuca de cantat manele ...sunt manele care chiar sunt frumoase si care chiar merita sa le asculti cum si in rock pop si alte genuri sunt si cantareti lipsiti de talent care au niste piese care nu iti vine sa le asculti ...ca daca ar fi sa ne luam de genuri muzicale sa ne luam de hard rock sau altele care chiar k au un efect negativ asupra tinerilor pentru ca in fond despre asta este vorba despre efectul care il are muzica asupra tinerilor din ziua de azi
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

26 Iunie, 2006, 09:03:46 p.m.
Răspuns #63

ONLY DESIRE

sunt de acord cu cei care sunt impotriva menelelor intr-o privinta: atat maneaua cat si orice alt gen de melodie nu trebuie ascultata la maxim,fortandu-i pe ceilalti sa asculte ce asculti tu. trebuie sa tinem cont de faptul ca avem gusturi diferite...si ca nu ne-ar face palcere nici noua sa ascultam melodii care ne displac,involuntar! asadar..nu cred ca manelele sunt de vina,ci ...cetateanul roaman si lipsa lui de respect fata de cei din jur!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

13 Septembrie, 2006, 11:38:14 a.m.
Răspuns #64

Iosif

Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

13 Septembrie, 2006, 09:01:31 p.m.
Răspuns #65

Marcat pentru stergere...

canta rromii imnul nostru? yeste! si cum se numeste? "dormi romane" las' ca te fraierim noi pe tine...
Astept un REMIX pentru categoria House si inca unul Hip-hop.
Mai am o dorinta: LA MORMANTUL MEU SA FIE 2 BOXE, SA NU MAI CANTE POPA... DACA SE POATE, REDAREA SA FIE FACUT-A DIN WINAMP. 

14 Septembrie, 2006, 01:16:57 p.m.
Răspuns #66

Luke

bai fratilor daca si imnul tarii a ajuns sa fie cantat in asa hal . . .unde e respectul fata de eroi nostri care au murit de'a lungul anilor ! decebal !traian! stefan ! cred k de acolo de unde sunt ei acuma rad de noi  de nu mai pot de atata prostie !e bataie de joc !
eu azi in pascani am sa incerc sa fac o campanie antimanele " pe sub mana " sa zicem asa ! anunturi si reclame anitmanele pe huburi afise pe strada si pe messenger !cel putin am sa incerc ... k nu vreau sa ma aleg cu o mica amenda mai ales acu cand plec la facultate
toate cele bune si !

PS Pt cei care asc manele : p arazitii - instigare la cultura   ascultati melodia !
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

25 Septembrie, 2006, 08:33:34 p.m.
Răspuns #67

andY20

cui le plac manelele sa le asculte ,cui nu sa asculte altceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          mie imi plac toate genurile si manele si pop si dance ,tot........
   asa ca auditie placuta :)
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

25 Septembrie, 2006, 08:36:52 p.m.
Răspuns #68

andY20

am uitat sa precizez  ca nu mi place genul de manea cantata de asa numitul ""regele sexului" ,domnul fantastic sau cum l o chema,acesta e un tampit, de unde a aparut si asta, nu stiu?
   prostiile cu ""pe la spate "" si ""ridica fustita"" sunt niste porcarii
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

28 Septembrie, 2006, 10:48:55 p.m.
Răspuns #69

burn_2_hell

toata viata mea o sa fiu contra...pur si simplu detest acest gen muzical...eu spun asa..hip-hop & rap la putere....asta e muzica adevarata...nu am nimic cu cei care asculta..este treaba lor..fiecare este liber sa asculte ce vrea  :)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

28 Septembrie, 2006, 11:15:12 p.m.
Răspuns #70

Escu

Global Moderator
cu siguranta...anti manele...pro...orice suna bine :)
Let's put a smile on that face!

28 Septembrie, 2006, 11:22:06 p.m.
Răspuns #71

|ngerMorT

Eu ascult rock in proportie de 80%. Sunt impotriva manelelor, dar cel mai mult sunt impotriva comportamentului pe care de foarte multe ori acestea il genereaza...am studiat destul de mult aceasta problema si ce-i drept nu toate manelele au mesaje despre sex, bani si dusmani (desi prea multe trasnmit acest mesaj!), unele avand mesaje de dragoste, care insa nu sunt formulate pe placul meu...majoritatea includ din pacate si grave greseli gramaticale. Nu as milita pentru niste masuri drastice de genul "sa se interzica manelele" pentru ca mai mult i-as inversuna pe cei care asculta acest gen, ci doar as vrea sa incerce sa asculte si altceva, incepand chiar de la muzica clasica si sa-i respecte pe cei din jurul lor... Treaba asta cu respectatul este valabila pentru ascltatorii oricarui gen de muzica, dar ma adresez in special manelistilor, deaorece cu ei am avut probleme...fie ca dau muzica la maxim la ora 3 dimineata, fie ca ma opresc pe strada si incep sa cante versuri jenante, fie ca sunt agresivi cu cei care asculta rock...
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

29 Septembrie, 2006, 07:44:19 p.m.
Răspuns #72

Semiramis

Global Moderator
nu pot crede ca nu am scris la acest topic până acum. urăsc manelele, la modul că încep să râd cand aud băieţii de băieţi în cate un passat negru, interior de piele ascultând cine ştie ce ultim hit în domeniu. dragii mei, sunt jenibili (la graniţa între jenant şi penibil).

din fericire, în ultima vreme, aceste non valori nu mai sunt atât de mediatizate, iar locurile pe unde se mai aud măreţii cantautori sunt suburbiile sau cartierele mai dubioase ale capitalei.
tânguirile scoase din gâtlejurile minunaţilor artişti nici măcar nu se ridică la rangul de manea. după cum dragul de mădălin voicu a avut bunăvoinţa ca într-o zi, în plina ascensiune a "genului", să aducă un taraf care chiar a cântat o manea, am înţeles că talentaţii cu o adevărată propensiune către şlagăre de joasă calitate sunt nişte impostori. adevăraţi impostori ce se folosesc de numele unui stil şi de joasa cultură a auditoriului pentru a se umple de bani şi pentru a mă umple de nervi pe mine.

acum, îi mulţumesc bunului Dumnezeu că această specie de şlagărişti este pe cale de dispariţie...şi totuşi, să sperăm ca nu va renaşte precum pasărea Phoenix, din propia cenuşă, în cazul lor, din propria murdărie.

Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!