Pai detaliile nu sunt multe,si nici semnificative...dar merita sa le dau.
In privinta Ancai...m`am cuplat cu ea in vara anului 2009,prin intermediul faimosului Yahoo Messenger.

)...imi parea draguta fata,imi placea cum gandeste,si cum stie sa se joace cu un baiat...

...Eu,fire orgolioasa,posesiva,am intalnit o alta fire orgolioasa si posesiva,si m`a atras...nu cred ca m`a atras ceva fizic la ea,(sa mi se ierte nesimtirea,dar avea 90 si ceva de kg,16 ani,si 1.70 si ceva inaltime)...pentru altul,ar fi fost un butoi urat,si nimic mai mult.Dar pentru mine...era perfecta.
Partea proasta la ea era ca avea "curaj" doar in spatele monitorului.In spatele monitorului,acolo unde era doar un avatar,doar o imagine,era foarte curajoasa...rotea lumea intr`un singur deget.

)...in viata reala,avea o reala problema cu faptul ca are cateva kg in plus,si nu avea mare incredere in ea...Infine.Trecem la perioada relatiei...au fost 5 luni de placere,certuri,si tot tacamul...

)...din 7 zile,cat are o saptamana,noi stateam certati 3,pentru motive tampite,cum ar fi..."Cine saluta primul pe mess?".

))...va puteti imagina cat eram de patetic pe vremea aia.
Acum,cu Flory...e o alta problema.Fata asta nu e influentata doar de perioada ciclului,in care stim cu totii ca toate femeile sunt ciufute...are o problema si cu fazele lunii.:-??...cand se schimba fazele lunii,spune ca se simte foarte rau...(e rac,si cica racii sunt foarte influentati de luna...nu cred in astrologi si astrograme,dar daca cineva ma poate ajuta si`n privinta asta...o cred pe cuvant,pentru ca o iubesc,dar creierul imi spune ca e doar o scuza...)...Si cu aceasta Flory sunt zile cand o tinem doar in saruturi si "te iubesc"...si sunt zile cand e ciufuta rau de tot...iar eu nu suport sa ma calce cineva pe orgoliu.Nu stiu de ce.
Acum...ce ar trebui sa fac?...sa ma intorc la firea mea mandra,la masca mea nepasatoare,si totusi mereu atenta?...sau sa ma mai calmez,si sa accept dominatia altei persoane?...stiu ca in orice relatie exista un dominant si un dominat,dar eu,fiind obisnuit sa fiu dominant,ar trebui sa trec si`n cealalta parte a taberei,macar pentru o vreme?
Thx.