Lorelei,intr`adevar,in tema asta,in 5-6 mesaje,ai spus mai multe despre tine decat ai spus in 3000 de mesaje.

)
Asta doar ca un apropo.
Acum,in legatura cu subiectul...

...
Nu merita.Sincer,nu pierde timpul...cum am spus si intr`un alt post...eu privesc viata ca o lupta.O lupta zilnica...si cel mai frecvent adversar al meu sunt eu.Parerea mea e ca pana nu reusesti sa te invingi pe tine,nu rezolvi nimic...
Am stat mult timp sa ma gandesc la cine sunt...la ce vreau...la cine as fi putut fi...si la cine as fi vrut sa fiu.Rezultatul difera in functie de om.Pe mine m`a ajutat sa ma cunosc,ce`i drept...dar pe tine nu te`ar ajuta decat sa`ti rozi creierii aiurea.
Incearca sa te impaci cu tine...incearca sa te multumesti cu ce ai,cu ce poti,si cu realizarile tale actuale...ca in cazul in care acea "ultima zi" vine,tu sa fii deja impacata cu tine insuti.Pana nu reusesti sa te impaci cu tine,intotdeauna iti va fi frica de moarte.(Pentru ca pana la urma,despre asta e vorba...e iminenta,imposibil de oprit,si vine intotdeauna cand nu te astepti.)...
Cred ca cel mai bine e sa`ti pui inima intr`o cupa...intr`un pahar.Uita`te la partea plina...Uita`te la partea goala...vezi ce te multumeste...si daca ai vreun motiv de suparare/deznadejde...si vei stii sigur daca viata ta e buna asa cum e,sau daca ai vrea sa fii ceva mai bun.Pentru ca intrebarea principala nu e "as fi putut deveni altcineva mai bun?" (logic ca da.)...intrebarea principala e "As fi vrut sa devin cineva mai bun?" (Bun in sensul de viata,nu neaparat ca religie...religia,sub orice forma,iese din discutie.)
Discuta cu tine,si vezi ce vrei de fapt...Posibilitati sunt miliarde.Dorinte sunt putine.Nu`ti pierde capul in posibilitati,si cauta sa`ti indeplinesti dorintele.