10 Octombrie, 2025, 08:22:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iadul pe pamant  (Citit de 21348 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Iunie, 2011, 07:55:53 a.m.
Răspuns #15

mariusLT

Decat sa te omoare depresia, mai bine modestia, macar esti fresh  :laugh:.
Respectul este iubire în haine simple.

22 Iunie, 2011, 08:12:14 p.m.
Răspuns #16

Lorelei

Cum sa fii fresh daca ceva te-a omorat deja?  :D :laugh:
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

24 Iunie, 2011, 04:03:58 p.m.
Răspuns #17

mariusLT

Hai sa ne luptam  :D. Pai, nu cred ca te-a omorat nimic pana acum, mai ales ca ti-ai dat seama si ai cerut ajutorul aici si noi am incercat si speram sa te fi ajutat...  :-[

24 Iunie, 2011, 07:40:01 p.m.
Răspuns #18

Lorelei

In sabii sa ne sabiim sau in posturi sa ne postim? In cuvinte, ca-s mai drepte  :laugh: :laugh:
Mai mai mai... ajutorul nu l-am cerut. Ba chiar topicul este, dupa cum vezi, la "Citate celebre". Iar primul meu topic pune in discutie o tema generala. Nicidecum situatia mea particulara. Ca topicul a degenerat... asta e alta discutie  :angel: Si "vina" altcuiva.  :D

Cat despre ajutat... ce sa mai fac, trebuie sa recunosc ca, si daca nu am cerut ajutorul, l-am primit. Si chiar a functionat. Nu stiu decat sa intorc un zambet in semn de multumire. Cineva mi-a spus candva ca nu e putin pret nici de platit, nici de primit.  :)

24 Iunie, 2011, 10:31:58 p.m.
Răspuns #19

mariusLT

Nu ai cerut ajutorul dar de ce sa nu-l primesti daca tot esti in legatura cu acest subiect ?  :angel: stii cum se zice,

Optimistul nu vede spinii din cauza trandafirului, iar pesimistul nu vede trandafirul din cauza spinilor.

24 Iunie, 2011, 11:21:41 p.m.
Răspuns #20

Lorelei

Absolut!  ;)

Si tot legat de trandafiri "Trandafirul, fara un motiv anume, infloreste pentru ca infloreste.". 

25 Iunie, 2011, 07:22:26 p.m.
Răspuns #21

mariusLT

Nice :)

un mic off am si eu voie aici ? uite ma uit si eu cine mi-a dat karma si motivul ? Sau mai exact , ce e karma ? :))

25 Iunie, 2011, 08:54:43 p.m.
Răspuns #22

Lorelei

Oricum a vorbi aici despre "iadul pe pamant" e deja off topic  :laugh: asa ca cred ca se permite.

Poti vedea la "Kerma stats", adica aici http://www.lovetime.ro/community/index.php?action=viewkarma

30 Iunie, 2011, 10:57:55 p.m.
Răspuns #23

mariusLT

"pentru ajutorul necerut. un zambet :)"

necerut, dar bine venit.

01 Iulie, 2011, 05:38:04 p.m.
Răspuns #24

Lorelei

"necerut, dar bine venit."

In modestia mea nu pot sa cred decat ca este vorba despre zambet, si nu despre ajutor.  :angel:

04 Iulie, 2011, 06:50:20 p.m.
Răspuns #25

Eve

Revenind la ideea:
Am sentimentul ca as putea fi sau as fi putut fi cineva mult mai bun si mai cu miez decat ceea ce sunt. Dar m-am pierdut pe undeva sau am uitat pe drum lucrurile cu adevarat importante... E o senzatie. Sau doar sunt eu intr-o perioada mai proasta, cine stie...  ;)
si la citatul initial, cred ca fiecare la un moment dat are aceasta temere. Nu-mi imaginez ca exista om sa nu aiba un regret legat de scurgerea timpului si de cum l-ar fi folosit daca... Intamplator eram astazi tot la capitolul: sters praful prin sertarele memoriei si am avut o tresarire legata de oameni pe care din varii motive nu i-am pastrat aproape, de fapte pe care le-am amanat si acum..., de ce ar fi fost daca. Stare trecatoare dar care a provocat totusi un cutremur deloc neglijabil. Pe scurt: un citat de actualitate
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

04 Iulie, 2011, 07:01:42 p.m.
Răspuns #26

Lorelei

Cred ca s-au aliniat astrele sau azi e zi de bilant. Si eu am avut asa "o trecere in revista" mai ales a oamenilor pe care nu i-am pastrat aproape. Noroc ca majoritatea nu sunt pe lista asta usor trista... Si totusi...
Huh, bine ca nu e ultima zi pe pamant si mai am timp sa devin cea care pot deveni. :) Sau?  :angel:

04 Iulie, 2011, 07:06:57 p.m.
Răspuns #27

Eve

Cu siguranta mai e timp, Domnita Lorelei! Mai sunt cateva mici amanunte legate de cum, cat si daca mai putem reface unele lucruri. Totusi incercarea...
Zi senina si mult noroc in ceea ce-ti doresti sa realizezi!
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

27 Iulie, 2011, 02:52:52 p.m.
Răspuns #28

desdemona

In aceeasi ordine de idei, vin tot cu un citat care m-a cutremurat, continuand ideea lui Lorelai:
"din cauza ca te simti si singur ajuns in dreptul ultimului zid ; ca asta-i rau, dar nici nu putea sa fie altfel; ca de-acum nu mai ai cale de scapare si niciodata n-o sa mai fii alt om; ca, daca ti-ar mai fi ramas un pic de timp si credinta ca sa poti deveni orice altceva, cu siguranta tu n-ai dori sa te transformi; chiar daca ai vrea, nici asa n-ai avea nimic de facut, pentru ca in realitate poate, nici nu ai fi avut in ce te preface." Insemnari din subterana, Dostoievski

Un citat cinic ce ma pune in fata unei probabilitati pe care de cele mai multe ori o refuzam, considerand ca suntem mai mult de atat, raportandu-ne atat la ceilalti cat si la statutul de fiinta umana.

P.S. Bine v-am regasit! :)

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului