10 Octombrie, 2025, 09:33:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: de ce inseala barbatii?  (Citit de 44316 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Noiembrie, 2004, 06:30:05 p.m.
Răspuns #60

AL`Xandra

Vizitator
Pentru ca vor, pentru ca pot, pentru ca nu se pot abtine...  :P
Barbatii inseala de cand lumea si, cu toate astea, infidelitatea este si in zilele noastre un subiect foarte controversat...
Care femeie nu a ramas pe ganduri cand a aflat ca li se intampla si unor vedete ca Uma Thurman sau Jennifer Lopez sa fie inselate?
Concluzia este ca poti sa fii si "cea mai sexy femeie din lume" iar partenerul sa ravneasca la... altceva... :D
Este oare o predispozitie genetica a barbatilor spre infidelitate sau noi, urmasele Evei, nu suntem destul de atractive, de complexe pentru a ne pastra "teritoriul" intact?

;D "RAILOR~!"
                ____astept continuarea~! :P

01 Noiembrie, 2004, 06:41:22 p.m.
Răspuns #61

viulian

Administrator
:)

Pai doar ce ziceam ca "a calca stramb" nu tine musai de sexualitate, ci si de alte aspecte, cum ar fi aprecierea, intelegerea, intelectualul.

Deci era normal ca si cele mai sexy tipe de pe pamant sa fie inselate  ;D

Acum nu dati cu paru, nu indemn pe nimeni sa insele, ci indemn la maturitatea alegerii (adica de ce sa pierzi timpul undeva unde mai incolo nu va mai merge?). Trebuie sa te cunosti, sa-ti stii nevoile, si sa fii in stare sa-l cunosti si pe celalalt suficient de bine si sa-ti dai seama ca el/ea este persoana potrivita.

Multi sunt infantili..
Si femei, si barbati, in mod egal. Se multumesc cu ceva ce initial le este accesibil, pentru ca apoi sa descopere ca vor altceva.

02 Noiembrie, 2004, 02:02:08 p.m.
Răspuns #62

inoni

barbatii inseala din frica... teama de a decadea... in ochii nu stiu cui, poate a baietiilor din gasca...

barbatii prin definitie sunt porci... dar de fapt sunt niste copii.... imaturitatea lor ii indreapta spre "a calca stramb"

cand isi simt prioritatile amenintate pleaca dupa fuste... astfel crezand ca vor devin mai macho, sau mai virili...

cand sexul cu persoana de langa el devine monoton pleaca dupa
fuste... ca sa isi demonstreze ca nu el e de vina...

cand el crede ca ea s/a plictisit de el pleaca dupa fuste sa o pedepseasca

cand el greseste iar ea se supara tot el pleaca dupa fuste crezand altfel ca o pedepseste ca s-a suaprat pe el

de ce inseala barbatii... pentru ca sunt incapabili de a rezista isptelor, deci imaturi, deci.... barbatii inseala din imaturitate...

Comaprativ cu idealul meu.... existenta ta mi-a umilit fantezia

02 Noiembrie, 2004, 04:00:13 p.m.
Răspuns #63

viulian

Administrator
Eh, hai sa nu transformam asta in batjocora fata de barbati  ;D

Traim intr-o societate in care barbatii sunt infantili si femeile sunt obiecte sexuale (si se comporta cu totii ca atare) asa ca nici o tabara nu este mai cu motz.

Si puterea de a te abtine nu tine musai de maturitate.
A fi matur inseamna a te intelege si a te respecta (deci a avea grija de propriile nevoi) si nu musai a te sacrifica pentru un "mai bine" care s-ar putea sa fie mai mult frectie la picior de lemn (in caz ca relatia e cam searbada..).

Maturitatea o vad in a te cunoaste si a-ti alege partenera/partenerul potrivit, nu in a alege una de moment care e disponibila, si dupa aceea sa incepa tot jocul asta cu de-a inselatul..

02 Noiembrie, 2004, 07:08:49 p.m.
Răspuns #64

AL`Xandra

Vizitator
 viulian ____NU,NU,NU ... de n` ori "NU" ...
 NU __"OBIECTE SEXUALE" __
...doar un sfat:
Daca intr-o zi vom simti ca relatia nu mai merge,... HAI sa incercam intai sa facem totul ca sa imbunatatim situatia inainte de a cauta in afara ceea ce ne-ar lipsi."
De ce insela barbatii/femeile ??? ...motive pot fi multe... :(

02 Noiembrie, 2004, 08:16:19 p.m.
Răspuns #65

|ngerMorT

Iulian...m-ai innebunit cu "alegera partenerului potrivit"...sincer vorbind, nu potzi sa-tzi dai seama daca partenerul e pe deplin potrivit pentru tine decat dupe ce eshti cu el (adica dupa ce v-ati combinat, sau cum vrei sa zici). Inainte de asta bun, poti sa zici ca iti place felul lui de-a fi, ca esti de parerea ca veti fi compatibili si toate cele...dar nu poti fi sigur de asta decat dupa ce veti fi impreuna.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

02 Noiembrie, 2004, 11:56:19 p.m.
Răspuns #66

viulian

Administrator
Pai si normal ca iti dai seama dupa  ;D ca doar nu te pune nimeni sa citesti in stele!

Eu ma refeream la etapa de commitment, care apare dupa "combinare".. deci nu "combinarea" e pasul decisiv, ci ulterior, cand se pune problema oficializarii relatiei.

Acum, depinde ce varsta ai.. caci la "inceput" a te combina este tot una cu a avea o relatie, si pare un pas destul de mare, dar dupa ce il faci de cateva ori, se pot simti mai usor etapele alegerii: atractia, jocul seductiei, apropierea fizica, petrecut din ce in ce mai mult timp impreuna, commitment.

Nu este musai ca cei doi sa afirme "avem o relatie" daca doar se simt atrasi unul de celalalt, sau daca doar flirteaza. Ei inca sunt liberi sa faca ce vor! Acela e jocul.. e partea intensa.. e imbinarea intre ludic si confort afectiv, familiaritatea, etc. Si inca nu ti-a pus latul si sa te forteze gata, sa ai o relatie; Nu, te poti razgandi inca!
Maturitatea intervine un pic mai incolo, cand decizi daca e OK si te satisface felul in care merg lucrurile, si daca vrei sau nu sa continue. E un pas aparte aceasta reflexie interioara despre felul in care va fi viata ta in viitor.
Si nu poti sa-l faci (cum zici si tu) daca nu esti in cunostinta de cauza. Si ca sa ai cunostinta aceasta, trebuie parcursi si pasii ceilalti in care nu te obliga nimeni sa ai deja alegerea facuta.

Pentru cei ce inseala aceasta reflexie interioara este un "da" implicit..... pentru ca apoi sa-si dea seama ca s-au pripit, ca nu s-au gandit bine..

(scuzati-ma, am sa-mi reeditez postul de dimineata, acum sunt obosit si s-ar putea sa fi explicat destul de confuz...)
« Ultima Modificare: 03 Noiembrie, 2004, 12:04:23 a.m. de viulian »

10 Martie, 2005, 08:37:24 a.m.
Răspuns #67

Semiramis

Global Moderator
de ce inseala femeile? dein aceleasi motive ca barbatii.
fratilor si femeile se gandesc la sex...insa nu sunt atat de evidente!
e gresit spus ca barbatii inseala mai mult decat femeile sau invers...
v-am pupat!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

13 Martie, 2005, 03:09:18 p.m.
Răspuns #68

Maria

Vizitator
 Dragilor.....,toti cei care-si inseala partenerii ,inseala si-nviata de mai toate zilele.Nu poti fi sincer si cinstit in viata ,daca-ti gasesti mereu scuze.
    Am auzit destul de des expresia,,inseala din curiozitate".Care curiozitae?
 Are ceva in plus sau cunoaste altceva decat putem si noi invata?Oamenii ,sau cuplurile,ca despre ele vorbim,inseala din lipsa comunicarii,falsa pudoare ,ingradirea libertatii,comoditatea de dupa casatorie.Eu sunt cu ceva vechime in mariaj,adica vreo 12,si pot spune,ca n-am inselat si n-am fost inselata niciodata.N-am uitat ca am promis si ne-am facut niste idealuri inaintea mariajului, am intimitatea mea,libertatea mea,si n-am   nimic in minus fata de o alta.Stim sa ne plimbam ca doi adolescenti pe malul marii,...ba mai traim si momentele acelea placute in care n-aveam bani in buzunar ,dar faceam dragoste in mare,......stiu sa pun suflet in tot ceea ce fac atunci cand gatesc ceva,pentru a-i multumii pe cei din juru-mi...,stiu sa ma-ngrijesc si sa fiu atenta cu ceea ce mi-a dat Dumnezeu(corectez natural pe cat posibil micile defecte care-mi apar odata cu trecerea timpului),......stiu sa-i respect grupul de prieteni si sa-i ofer libertatea si intimitatea de care are nevoie,pentru a mi-o permite si eu..., stiu sa scap de falsa pudoare atunci cand sunt in dormitorul matrimonial.
          Pentru ce i-ar trebuii o alta? Pentru ce mi-ar trebuii un altul?

24 Martie, 2005, 12:42:10 a.m.
Răspuns #69

HERRA

Vizitator
Fiecare are propria parere!
Parerea mea! cred ca sunt prea putine femeile care au aflat ca sunt inselate!
De exemplu am cunoscut un cuplu super fericit, erau impreuna de 9 ani! Ea era capabila sa bage mana in foc pentru , chiar si eu....nasol a fost cand am aflat ca ne ardeam amandoua...ea, inca nu stie...eu nu pot sa ii spun....se inteleg de minune....e totul ca un paradis...cine ma va crede?
nu pot sa nu plec de unde am plecat?
De ce inseala barbatii?????????

22 Aprilie, 2005, 08:27:54 p.m.
Răspuns #70

HERRA

Vizitator
Ma gandesc uneori cum ar putea fi lecuiti barbatii, sa nu mai insele....
Oare daca s-ar da o lege, ( votata in unanimitate numai de femei, cu siguranta) prin care ei, barbatii sa fie 'amendati' poate chiar sa li se confiste toata averea! Gen,  Zeta Jones si Michael Douglas....Oare atunci ar mai insela barabatii?????
Voi ce credeti?
Aveti alte sugestii de a lecui barbatii de boala 'inselatului?'

23 Aprilie, 2005, 11:59:05 a.m.
Răspuns #71

Guardian|Angel

eu sunt de parere ca atat un barbat,cat si o femeie, nu poate manca aceeasi mancare dimineata la pranzsi seara mult timp...doar daca.... ;D...mai adaugi cate ceva zilnic in mancare,astfel incat el/ea sa nu isi dea seama ca e acelasi fel...adica...intr-o relatie,trebuie sa profiti de nou...atentie...nu de noul din jurul tau,ci de cel din relatie...gaseste mereu cate ceva care sa il atraga pe partener,ceva nou care sa nu mai f fost facut pana acum...imbunatateste`ti relatia pe zi ce trece...iar partenerul,nu te v mai insela,indiferent care ar fi acela si ce conceptie ar avea despre viata!
GARANTAT!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

03 Mai, 2005, 07:21:04 p.m.
Răspuns #72

HERRA

Vizitator
Iti multumesc ca mi-ai luminat mintea draga Rebecka! Din vasta ta exprerienta de viata, cred ca ai cules toate aceste informatii! ;D
Sa iti spun un secret! Stii ca in urma unui studiu, cercetatorii cu ajuns la concluzia ca barbatii gandesc ca reptilele??????????????? NO OFFENCE GUYS! Au spus-o cercetatorii nu eu! Ei nu sunt construiti ca noi, specia superioara, femeia! Ei au fost facuti pentru a perpetua specia...nu pentru a o apara, ca noi femeile! In timp ce noi,  nu stim altceva decat sa ne aparam caminul , sa fim docile, sa ne dorim siguranta...tot ceea ce ei vor, e sa....'perpetueze' specia! NU E VINA LOR, E VINA NATURII!!!!!

04 Mai, 2005, 10:44:02 p.m.
Răspuns #73

L.bayron

Vizitator
dar noi nu va inselam ci dimpotriva va iubim ( pe toate)

10 Iunie, 2005, 12:51:34 p.m.
Răspuns #74

charlie

pana acum nu am inselat ....
asa ca nu stiu  ;D
« Ultima Modificare: 07 Iulie, 2005, 09:51:25 p.m. de charlie »
You believe but what you see
You receive but what you give