Pai si normal ca iti dai seama dupa

ca doar nu te pune nimeni sa citesti in stele!
Eu ma refeream la etapa de commitment, care apare dupa "combinare".. deci nu "combinarea" e pasul decisiv, ci ulterior, cand se pune problema oficializarii relatiei.
Acum, depinde ce varsta ai.. caci la "inceput" a te combina este tot una cu a avea o relatie, si pare un pas destul de mare, dar dupa ce il faci de cateva ori, se pot simti mai usor etapele alegerii: atractia, jocul seductiei, apropierea fizica, petrecut din ce in ce mai mult timp impreuna, commitment.
Nu este musai ca cei doi sa afirme "avem o relatie" daca doar se simt atrasi unul de celalalt, sau daca doar flirteaza. Ei inca sunt liberi sa faca ce vor! Acela e jocul.. e partea intensa.. e imbinarea intre ludic si confort afectiv, familiaritatea, etc. Si inca nu ti-a pus latul si sa te forteze gata, sa ai o relatie; Nu, te poti razgandi inca!
Maturitatea intervine un pic mai incolo, cand decizi daca e OK si te satisface felul in care merg lucrurile, si daca vrei sau nu sa continue. E un pas aparte aceasta reflexie interioara despre felul in care va fi viata ta in viitor.
Si nu poti sa-l faci (cum zici si tu) daca nu esti in cunostinta de cauza. Si ca sa ai cunostinta aceasta, trebuie parcursi si pasii ceilalti in care nu te obliga nimeni sa ai deja alegerea facuta.
Pentru cei ce inseala aceasta reflexie interioara este un "da" implicit..... pentru ca apoi sa-si dea seama ca s-au pripit, ca nu s-au gandit bine..
(scuzati-ma, am sa-mi reeditez postul de dimineata, acum sunt obosit si s-ar putea sa fi explicat destul de confuz...)