oare nu exista nimeni in tara asta, care sa vrea cu adevarat sa schimbe situatia asta critica a Romaniei?ma gandesc ca poate sunt unele persoane care ar vrea sa faca ceva,dar probabil ca li se inchide gura sau sunt amenintati.
Ok... supararea ta e justificata. Te inteleg...
E drept, lucrurile, nu numai in opinia ta, a mea sau a lui androgin, ci si a altora, nu merg chiar bine in tara asta (tara leului, tara de 2 lei) si asta se poate vedea usor in general deschizand usa la frigider...
Sunt multe persoane care ar vrea ca odata si odata sa se schimbe ceva in tara asta, printre care si eu...
De fapt, asta-i problema... Daca-i intrebi pe strada, toti ar vrea o schimbare, insa nu ia nimeni intr-o masura...
De ce? Pai... 1. eu, tu suntem prea marunti pt. a conta in vreo decizie si 2. politicienii nostrii sunt prea grasi si frumosi ca sa-i mai intereseze...
Exact, sa-i ia naiba...
Oricum, eu sunt semi-resemnat cu statutul Romaniei de curva proasta a Europei... asta e, astia sunt oamenii... poate peste 100, 1000 ani sa se simta ceva... Pana atunci, no chance... crede-ma...
Mai e mult pana la psihologia occidentala. Psihologia asta romaneasca, smechereasca trebuie sa se schimbe mai intai. Apoi se va schimba si tara...
Nu mai fi asa de suparat[a]. Resemneaza-te, sau vei ramane suparata in continuare... Din pacate, nu exista solutie in urmatorii 100 ani.
Daca nu-ti convine, emigreaza.... or accept it!