05 Noiembrie, 2025, 09:43:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: viata de zi cu zi...  (Citit de 11776 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Iulie, 2003, 07:17:58 p.m.
Citit de 11776 ori

just_me

Vizitator
va propun sa vorbim de viata de zi cu zi a noastra.ce ziceti? :)

09 Iulie, 2003, 09:34:53 p.m.
Răspuns #1

Novalis

Vizitator
Ok, incepe tu primul... Eu nu am timp momentan  :?

09 Iulie, 2003, 09:36:34 p.m.
Răspuns #2

Novalis

Vizitator
PS: Dupa semnatura, se pare ca esti baiat.... nu?

12 Iulie, 2003, 06:39:28 p.m.
Răspuns #3

just_me

Vizitator
nu sunt baiat...sunt fata :D  si sunt acrita de viata asta din romania
oricum o sa-mi scriu durerea pe forum...poate reactioneaza si alte persoane

12 Iulie, 2003, 08:19:06 p.m.
Răspuns #4

Novalis

Vizitator
Si eu la fel, si eu la fel.... [sunt acrit de viatza intr-o masura mai mare sau mai f. mare]...  :evil:
De unde esti? Cati ani ai?

Sa te-auzim... Da-i drumul... Spune tot ce ai pe suflet...  :)

12 Iulie, 2003, 08:21:11 p.m.
Răspuns #5

Novalis

Vizitator
PS: poate reactionez eu....  :P

13 Iulie, 2003, 07:48:10 a.m.
Răspuns #6

androgin

Vizitator
Citat din: just_me link=board=11;threadid=81; date=1086207623
nu sunt baiat...sunt fata :D  si sunt acrita de viata asta din romania
oricum o sa-mi scriu durerea pe forum...poate reactioneaza si alte persoane

uuuuf! atata suprare... :roll:  :D

13 Iulie, 2003, 09:04:17 a.m.
Răspuns #7

Novalis

Vizitator
... pt. nimic, as zice eu......  8)

13 Iulie, 2003, 10:47:18 a.m.
Răspuns #8

Iosif

Oare in alta parte viata este mai dulce?  :(
.. in rai poate... dar ma intreb daca o sa ajungem acolo..  eu unul sper sa primesc "viza"  :oops:
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

14 Iulie, 2003, 11:34:07 a.m.
Răspuns #9

just_me

Vizitator
stau si ma gandesc cati oameni din romania (cu o situatie financiara foarte buna) si-au realizat ceva pe cale cinstita.
oare cati tineri, absolventi de liceu sau facultate, au un job care sa le permita sa aiba un trai relativ bun sau cati dintre cei care au absolvit au gasit un job?
oare unde vor sa ajunga mai marii tarii cu sistem asta tampit de a conduce?numai in romania legile se schimba de pe o zi pe alta, legile se fac in favoarea celor sus pusi si numai in romania se poate trai din spaga.mai marii nostri traiesc intr-o lume a lor, plina de lux si fara grija zilei de maine. sunt sigura ca nici nu stiu ce se intampla in tara asta, adica cati cersesc pe strada, cati isi dau foc din cauza mizeriei in care traiesc, cati isi trimit copiii la cersit, cati stau in strada pt ca si-au pierdut locuinta din cauza intretinerii, etc.
nici nu ma mir ca foarte multi tineri si nu numai, pleca din tara pt a lucra in strainatate pt un salar mult mai bun, pt o viata decenta si nu in ultimul rand intr-o tara unde omul este respectat si ajutat de stat. in strainatate si animalele sunt tratate mai bine decat romanul.aici la noi te duci intr-un spital ca sa te tratezi de o boala, si pleci cu inca doua din cauza conditiilor precare.iti trimiti copilul la scoala, si dupa vreo 8 ani de scoala realizezi ca nu s-a prins nimic de el.sistemul sanitar si invatamantul din Romania lasa de dorit...si cica vom intra in UE.stau si ma intreb cum Dumnezeu vom intra noi in UE tinand cont de situatia critica a Romaniei.
dar de fapt cui ii pasa.important e sa le mearga bine la iubitii nostri conducatori, ca doar pt ei platim noi taxe si impozite de ne ies ochii.
oare nu exista nimeni in tara asta, care sa vrea cu adevarat sa schimbe situatia asta critica a Romaniei?ma gandesc ca poate sunt unele persoane care ar vrea sa faca ceva,dar probabil ca li se inchide gura sau sunt amenintati.
eh...astept raspuns...

15 Iulie, 2003, 04:23:58 a.m.
Răspuns #10

androgin

Vizitator
Mda...ca multe merg prost in tara nu se poate nega...insa disperarea nu e o solutie.
Nu cred ca esti sau  suntem in masura sa rezolvam astfel de probleme economico-social-politice  :roll: Cred ca auzim vorbindu-se despre asta destul la televizor si in discutiile de zi cu zi ale oamenilor prinsi in sistem...
Cat timp sunt pe net, mai ales pe un site cu un profil ca al lovetime-ului, aleg sa ma desprind de problemele cotidiene ;)

15 Iulie, 2003, 04:26:25 a.m.
Răspuns #11

androgin

Vizitator
Novalis, mama, somezi? :)  :)

15 Iulie, 2003, 08:41:46 a.m.
Răspuns #12

Novalis

Vizitator
Intru acum.. stai putin...  :D

15 Iulie, 2003, 08:49:23 a.m.
Răspuns #13

Novalis

Vizitator
Citat din: just_me link=board=11;threadid=81; date=1086207623

oare nu exista nimeni in tara asta, care sa vrea cu adevarat sa schimbe situatia asta critica a Romaniei?ma gandesc ca poate sunt unele persoane care ar vrea sa faca ceva,dar probabil ca li se inchide gura sau sunt amenintati.

Ok... supararea ta e justificata. Te inteleg...
E drept, lucrurile, nu numai in opinia ta, a mea sau a lui androgin, ci si a altora, nu merg chiar bine in tara asta (tara leului, tara de 2 lei) si asta se poate vedea usor in general deschizand usa la frigider...
Sunt multe persoane care ar vrea ca odata si odata sa se schimbe ceva in tara asta, printre care si eu...
De fapt, asta-i problema... Daca-i intrebi pe strada, toti ar vrea o schimbare, insa nu ia nimeni intr-o masura...
De ce? Pai... 1. eu, tu suntem prea marunti pt. a conta in vreo decizie si 2. politicienii nostrii sunt prea grasi si frumosi ca sa-i mai intereseze...
Exact, sa-i ia naiba...
Oricum, eu sunt semi-resemnat cu statutul Romaniei de curva proasta a Europei... asta e, astia sunt oamenii... poate peste 100, 1000 ani sa se simta ceva... Pana atunci, no chance... crede-ma...
Mai e mult pana la psihologia occidentala. Psihologia asta romaneasca, smechereasca trebuie sa se schimbe mai intai. Apoi se va schimba si tara...
Nu mai fi asa de suparat[a]. Resemneaza-te, sau vei ramane suparata in continuare... Din pacate, nu exista solutie in urmatorii 100 ani.
Daca nu-ti convine, emigreaza.... or accept it!

15 Iulie, 2003, 10:18:46 a.m.
Răspuns #14

androgin

Vizitator
Romania - curva proasta e Europei....hmm!  :)  :)
mai, Novalis, ai intrecut orice asteptare  :D