10 Octombrie, 2025, 05:55:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: se poate un barbat schimba?  (Citit de 8162 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Iulie, 2004, 05:15:30 a.m.
Citit de 8162 ori

incognito

Vizitator
Eu si prietenul meu suntem impreuna de aproape 3 ani. De 2 ani locuim impreuna.  Eu am 24 de ani, iar el 22. La inceput mi-am zis ca asta ar putea fi o problema, dar am descoperit ca e foarte matur, uneori poate chiar mai matur decat mine, care din cand in cand mai fac unele faze copilaresti. E un tip ce imi place foarte mult, un tip caruia ii place sa bucure de viata, sa mearga peste tot, sa experimenteze lucruri noi in pat, e dragut, destept, are o familie foarte faina...
Imi place sa traiesc cu el. Imi palce cum ma tine seara in brate cand adorm, cum miroase, toate nimicurile astea....
Socul a venit abia acum vreo 2 luni cand am aflat ca  in tot timpul asta m-a inselat de mai multe ori. Ca desi ma iubeste foarte mult, nu i se pare ca a facut ceva imoral....Ca nu se poate imagina facand sex toata viata cu aceeasi persoana....ca in conceptia lui casatoria e doar "un futai legalizat"...
Bineinteles, ne-am despartit.
Mi-am dat seama in timpul asta ca il iubesc mult, atat de mult ca nu ma pot imagina fiind cu altcineva.
Si apoi, dupa cateva saptamani, ne-am impacat la loc.
Pentru cateva saptamani am trait intr-o stare de extaz totala. Viata era minunata.Dar, incetul, au inceput sa apara intrebarile de rigoare: pot sa am incredere in el? Faptul ca ma iubeste e oare destul sa il tina departe de patul altor femei? O sa isi schimbe conceptia despre viata mai tarziu?
Faptul ca s-a culcat cu alte femei a fost un soc si mi-am dat seama ca nu el cunosc atat de bine pe cat credeam. evident, stiam ca se uita si el, ca toti barbatii dupa femei, dar sa fie in legaturi intime, pur si simplu nu mi se parea posibil...mai ales ca avem o relatie sexuala foarte buna...nu mai inteleg nimic...
Ce vor barbatii?

08 Iulie, 2004, 10:36:23 a.m.
Răspuns #1

eVo

Vizitator
Faptul ca ma iubeste e oare destul sa il tina departe de patul altor femei?

ciudat fel de iubire ..

un lucru e sigur .. daca ti-a spus deschis inseamna ca nu are nimik de ascuns e mai bine sa afli de la el decat de la alcineva si cum ai zis si tu el crede ca e ceva normal sa fie cu mai multe femei in ac timp .. nu cred ca se va schimba niciodata din pacate pt tine .. te cred ca tii mult la el .. dar poate ca e mai bine sa suferi acum decat mai incolo .. te-ai gandit cum ar decurge mariajul vostru ? .. eu cred ca nu tine la tine indeajuns de mult sa isi dea seama ce face .. sfatul meu este sa incerci sa iti cauti alt iubit

succese

08 Iulie, 2004, 03:48:00 p.m.
Răspuns #2

androgin

Vizitator
oricat de greu ti-ar fi sa crezi asta, trebuie sa intelegi: nu te iubeste!

oare cand o sa inteleaga toata lumea ca dragostea inseamna "totul sau nimic", ca nu sunt admise mici "scapari" prin patul nu-stiu-cui?! cand iubesti nu mai ai nevoie decat de persoana draga tie!

spune ca te iubeste mult? spune ca in ciuda sentimentelor ce ti le poarta nu se poate abtine sa nu calce stramb din cand in cand???  e de-a dreptul rusinos!! e demn de tot dispretul!!

dragele mele (ma adresez acum tuturor membrelor acestui site), faptul ca sunt barbati nu-i scuteste de vina si nici macar nu le-o diminueaza. aceleasi instincte primare, aceleasi nevoi carnale le avem cu totii, indiferent de sex, neam sau rasa!!

si totusi, tu, incognito, nu te poti vedea alaturi de altcineva...asta in timp ce el isi freaca bucuros mainile gandindu-se la momentul in care va framanta pret de o ora trupul scarbos al tarfei X sau cand va gusta mofturos din carnea vreunei amarate care i-a picat prosteste in mreje...si tu il astepti acasa sa...va iubiti???!!!

daca a facut-o o data, o va face mereu!

tu poti sa te minti in continuare si sa speri intr-o schimbare spectaculoasa...dar faptele nu se sterg. a doua sansa??? iubindu-l cum o faci i-ai oferit deja toata sansa din lume! nu stie sa te pretuiasca si nu merita nici pe departe toata suferinta pe care ti-a provocat-o.

in fine, te priveste ce faci, dar ai grija sa nu te irosesti aiurea...

08 Iulie, 2004, 06:04:58 p.m.
Răspuns #3

Lord_Saladin

Vizitator
 Sa rupi relatia  pana nu e prea tarziu !! Un asemenea om iti va aduce numai suferinta in viata. Rupe-o, si nu te uita in urma, indiferent ce iti va spune , si chiar de se va jura pe orice ca nu te va mai rani .Chiar daca se va preface a mielusel, nu uita, te-a inselat, si te va mai insela.
 Infidelitatea sub orice forma , chiar si simplu flirt , nu trebuie tolerala intr-un cuplu.

08 Iulie, 2004, 11:25:48 p.m.
Răspuns #4

Iosif

Nu am sa iti zic sa te desparti de el, dar nici sa ramai cu el, hotararea iti apartine tie si numai tie, insa trebuie sa iti clarifici cateva lucruri, ca de exemplu: ce vrei de la el si cat esti dispusa sa lasi de la tine, unele cupluri accepta ca fiecare partener sa isi faca de cap si stau inpreuna si zic ca se iubesc, daca pentru ei asta e iubirea, e okay, e alegerea lor. E in joc fericirea voastra si in acest caz a ta (tu esti subiectul acum).
Daca tu poti sa accepti situatia asta e okay, insa, daca nu vrei sa accepti aceasta situatie trebuie sa vorbesti deschis cu el, daca e la prima abatere exista sansa sa isi dea seama ca a gresit, dar daca s-a intamplat de mai multe ori e destul de probabil sa se repete si de acum inainte, mai ales ca ti-a zis ca nu se poate limita la o singura femeie.

"Ce vor barbatii?"  ..femeile ce vor? Sunt si femei care fac acelasi lucru pe care il face prietenul tau, lumea e in schimbare, de asta am zis ca cel mai bine e sa vorbesti cu el deschis despre acest aspect al relatiei voastre.
Cel mai important lucru de care trebuie sa tineti cont amandoi este fericirea voastra, avem o singura viata, trebuie sa o traim cum ne place.
Trebuie sa iti iei inima in dinti si sa actionezi, timpul trece, viata se scurge ora cu ora, minut cu minut, secunda cu secunda... si cand ai sa te trezesti la 80 de ani cu gandul la anii irositi..

Acum ai sansa, profita de ea!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

09 Iulie, 2004, 12:57:25 a.m.
Răspuns #5

incognito

Vizitator
In primul rand vreau sa multumesc tuturor pentru sfaturi.Le apreciez pe toate. In situatia in care sunt acum, chiar mai aveam nevoie de o parere obiectiva "din afara".
In al doilea rand, vreau sa mai scriu cateva detalii despre situatia mea.
Atat eu, cat si prietenul meu suntem studenti la o universitate din Anglia. Probabil daca eram acasa, situatia era diferita, si nu m-as fi mai intors la el. Dar aici, trebuie sa mai iau in considerare si faptul ca as ramane singura. As putea in toamna, cand reincep scoala sa imi caut o colega de camera de la scoala, dar atunci probabil m-as gandi cu nostalgie la vremurile cand aveam acasa pe cineva care imi vorbeste in romana. Si, oricum, nu am cuvinte sa exprim ce placut e sa am pe cineva.
Pe de alta parte, am incercat sa vorbesc deschis cu el despre problemele astea. La care, raspunsul lui a fost "nu stiu". ..Si e si el la un moment in viata lui cand probabil mai are inca nevoie de timp sa-si dea seama ce vrea de fapt de la viata...sau stiu eu...
Despre aventurile lui, nu am aflat de la el. Am aflat din pura greseala dintr-un mail. Toata contributia lui a fost sa admita ca acele lucruri s-au intamplat. si sa il citez: "daca ar fi fost dupa el, nu mi-ar fi spus niciodata"...Oricum, trebuie sa recunosc: a fost destul de discret: nu l-as fi banuit niciodata.Mi-a spus ca nu a fost nimic serios intre el si fetele respective, ca au fost aventuri de o noapte, ca totul s-a intamplat inainte sa stam impreuna... Dar e chiar asa de important sexul incat sa merite sa distrugi o relatie?
Intr-un fel incep sa ma simt ca o fata de vremuri vechi pentru ca e singurul tip cu care m-am culcat...dar pe de alta parte nu am simtit nevoia sa incerc pe altcineva...
Indiferent de ce o sa hotarasc pana la urma, simt ca e cea mai grea decizie pe care a trebuit vreodata sa o iau.

09 Iulie, 2004, 02:41:52 p.m.
Răspuns #6

Lord_Saladin

Vizitator
   Nu trebuie sa iti fie rusine ca esti o fata de pe vremuri vechi. Nu trebuie sa iti fie rusine de acest fapt, crede-ma ,e o virtute rara  :)  Nu uita, ca mai tarziu vei intalni pe un altul, care va stii sa te iubeasca cu adevarat, sa te respecte si sa te aprecieze ,icare iti va fii fidel... renunta la tipul asta... nu merita... meriti mai mult de atat  ;)
  Iti mai spun ceva... chiar daca iubitul tau se va schimba, si va deveni un "ingeras", o viata intreaga vei trai in indoiala si cu suspiciuni... cel mai mic gest al lui, chiar si unul nevinovat, iti va creea suspiciune... deci, nu ai cum sa fii fericita cu el. Inteleg ca e greu sa fii singura in tara straina, dar cu acest om situatia iti va fii si mai grea.
  succes si sa fii iubita.