Intotdeauna am ceva de facut la scoala , dar merg pe premisa ca se fac si singure

)
Defapt , spuneati voi , sa te indragostesti , te-ar ajuta sa iesi din monotnie (cu alte cuvinte dar asta reiesea).
Da chiar as vrea sa ma indragostesc , dar problema nu e ca nu iubesc , ci ca nu am pe cine . Ma uit in jurul meu si vad persoane ipocrite, persoane pe interes , persoane care parca au ramas inca blocate in epoca de piata sau pur si simplu persoane care nu ma plac doar pentru simplul fapt ca nu intru in vreo gasca care fumeaza si bea si tot restul.
As vrea pe cineva diferit de orice vad in fiecare zi. Adica da ,vad fete sexy , care rad , zambesc , glumesc , dar stiti ceva ? Simt ca nu am intalnit inca persoana care sa imi fie jumatate. Poate ca pentru unii e ciudat "iauite bah si pe asta la 16 ani isi cauta jumatatea ,ce prost!" si unii spun asta ori pentru ca li se pare ca e stupid ori pentru ca li se pare ca cineva de varsta asta nu ar intelege. Dar eu nu mai caut sa inteleg, vreau doar sa nu trebuiasca sa ma gandesc cum ar trebui sa fac o fata sa zambeasca atunci cand ma duc la o intalnire. Vreau doar sa ma intalnesc cu EA , sa o privesc in ochi si sa simt ca nu cauta pe altcineva inafara de mine.
Poate suna stupid, poate ciudat sau poate nici macar nu ati inteles ce am vrut sa spun. Dar cu siguranta oricine intelege sentimentul de singuratate si pe acela de tristete. Sunt destul de rare persoanele care sa inteleaga sentimentul de iubire si eu nu stiu si nu cred ca ma aflu printre acele persoane , inca.