10 Octombrie, 2025, 05:48:45 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Se poate sa ramai fara sentimente?  (Citit de 12855 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Septembrie, 2011, 11:14:36 p.m.
Citit de 12855 ori

Dexter16

Ei bine ....se poate? adica dintotdeauna am fost genul de tip care se indragosteste de o fata si da toate sentimentele si inima lui si....
Dar de la o vreme incep sa ma gandesc , oare nu m-am mintit in tot timpul asta? oare eu chiar am avut sentimentele alea? daca da atunci acum de ce nu mai simt nimic? de ce mi se pare ca toate acele sentimente nu au existat niciodata? simt doar un mare gol , o mare tristete ca viata trece si eu nu simt nimic , nici fericire , nici frica , nici tristete ....nici dragoste Sad....
Nu uita ca desi florile infloresc de capu lor pe campii ,daca o aduci in casa tot va trebui sa ai grija de ea....

17 Noiembrie, 2011, 05:12:46 p.m.
Răspuns #1

Buddd1ee

Ei bine tata si eu simt acelasi lucru . Nu e din cauza unei fete in special  .. Viata mea e banala . Parca toti factorii care ma inconjoara sunt  impotriva mea . Pe plan social stau prost . M-am mutat dintr-o parte in alta a orasului , mi-am pierdut prietenii adevarati , am pierdut contactul cu lumea buna . Cand spun lumea buna ma refer la oameni cu caracter , care te respecta . In familie e o monotonie totala .. ai mei muncesc de dimineata pana seara , nu si-au mai luat un concediu de ani de zile , relatia dintre mine si ei e parca banala .. " ce ai facut  azi la facultate ? " " ok bine sa pui mana sa mananci " . Cu invatatul nu ma omor , am fost ultima gaina din clasa anul I , habar nu am cum trec anul II daca nu ma apuc sa invat ( nu ma motiveaza mai nimic ) . Timpul liber mi-l petrec ba la calculator , ba cu colegi de facultate care sunt cam "primitivi" ..  Cred ca trebuie sa imi gasesc echilibrul . Inca nu am idee cum o sa fac asta

17 Noiembrie, 2011, 10:32:43 p.m.
Răspuns #2

Dexter16

exact uite cineva care ma intelege...ideea nu e ca nu vreau sa ma schimb , ci ca nu pot ... pur si simplu parca timpul trece fara sa il pot pride de umar si sa zic "bah ia stai olecuta mai incet" ...totusi mi-am dat seama (dupa 2 martiniuri si 5 beri intr-un club) ca as putea sa fiu mai fericit daca as avea prieteni care sa imi fie aproape ...daca as avea pe cineva in care sa am incredere :) incearca si uh poate reusesti inaintea mea ;)
Nu uita ca desi florile infloresc de capu lor pe campii ,daca o aduci in casa tot va trebui sa ai grija de ea....

18 Noiembrie, 2011, 09:21:35 a.m.
Răspuns #3

Lorelei

Viata trece fara sa simtim nimic atunci cand o lasam sa treaca asa. Pentru ca e mai comod si mai ales pentru ca e mai "safe". Nu riscam nimic. Nu exista surprize.

In plus - cred ca proiectam o viata plina de gust si de bucurie doar alaturi de o persoana iubita. Cand viata are gust si bucurie si frumusete si poezie in sine. Trebuie insa sa le si cautam.

Eu asta zic: hai sa mergem sa cautam frumusetea si poezia vietii! In lucrurile marunte. In micile ritualuri ale zilei. In frunzele toamnei. In prietenii cu care radem (sau plangem!) la o bere! Peste tot. In simplu fapt ca e un soare incredibil afara si un frig de ne clantane dintii. :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

19 Noiembrie, 2011, 05:30:30 p.m.
Răspuns #4

Diana Nistor

Perioade scurte de plictiseala/monotonie/banalitate sunt firesti, iar dupa o anumita varsta (eheee... tinerete!!!) chiar binevenite. Abia apucam sa ne mai tragem sufletul dupa cateva invartituri in hora asta numita "viata"!
Cand esti tanar, insa, vrei sa traiesti fiecare clipa la intensitate maxima chiar si cand dormi. In definitiv, insa, asa cum spune si Lorelei, depinde de noi sa ne facem viata frumoasa. As adauga, insa, ca uneori e bine sa te bucuri de plictiseala sau linistea care iti infunda urechile. C-apoi o sa te indragostesti, o sa ai ceva de facut la scoala, la servici, o sa te prinzi din nou in "hora" si o sa regreti ca nu ai savurat clipele pe care acum le numesti "plictiseala".
"Decat urat, prost si sarac, mai bine frumos, destept si bogat."

23 Noiembrie, 2011, 03:18:43 p.m.
Răspuns #5

Dexter16

Intotdeauna am ceva de facut la scoala , dar merg pe premisa ca se fac si singure :))

Defapt , spuneati voi , sa te indragostesti , te-ar ajuta sa iesi din monotnie (cu alte cuvinte dar asta reiesea).
Da chiar as vrea sa ma indragostesc , dar problema nu e ca nu iubesc , ci ca nu am pe cine . Ma uit in jurul meu si vad persoane ipocrite, persoane pe interes , persoane care parca au ramas inca blocate in epoca de piata sau pur si simplu persoane care nu ma plac doar pentru simplul fapt ca nu intru in vreo gasca care fumeaza si bea si tot restul.
As vrea pe cineva diferit de orice vad in fiecare zi. Adica da ,vad fete sexy , care rad , zambesc , glumesc , dar stiti ceva ? Simt ca nu am intalnit inca persoana care sa imi fie jumatate. Poate ca pentru unii e ciudat "iauite bah si pe asta la 16 ani isi cauta jumatatea ,ce prost!" si unii spun asta ori pentru ca li se pare ca e stupid ori pentru ca li se pare ca cineva de varsta asta nu ar intelege. Dar eu nu mai caut sa inteleg, vreau doar sa nu trebuiasca sa ma gandesc cum ar trebui sa fac o fata sa zambeasca atunci cand ma duc la o intalnire. Vreau doar sa ma intalnesc cu EA , sa o privesc in ochi  si sa simt ca nu cauta pe altcineva inafara de mine.

Poate suna stupid, poate ciudat sau poate nici macar nu ati inteles ce am vrut sa spun. Dar cu siguranta oricine intelege sentimentul de singuratate si pe acela de tristete. Sunt destul de rare persoanele care sa inteleaga sentimentul de iubire si eu nu stiu si nu cred ca ma aflu printre acele persoane , inca.

« Ultima Modificare: 23 Noiembrie, 2011, 03:20:52 p.m. de Dexter16 »

29 Noiembrie, 2011, 01:02:20 a.m.
Răspuns #6

alexia

Defapt , spuneati voi , sa te indragostesti , te-ar ajuta sa iesi din monotnie (cu alte cuvinte dar asta reiesea).

Viata nu inseamna doar sa fii indragostit pentru ca asta te-ar ajuta sa iesi din monotonie. Indragosteala nu este o usa de iesire, este mai degraba o intamplare fericita, indiferent de finalitate.

Atat timp cat priviti in gol nu o sa observati nimic deosebit in jurul vostru. Si nimeni nu ar gasi la voi privirea patrunzatoare sau sclipirea ochilor care privesc ceva ce place. Nu picati in extrema indiferentei fata de tot. Nu cred ca v-ar place ca privirea unei fete sa exprime compasiune, sa va priveasca cu mila pentru ca suferiti de neimplinire. Implinirea asta, prin dragoste, se cauta permanent, zambind, indiferent de singuratatea care va inunda. Daca ar conta ce v-am spus, v-as implora sa faceti un efort si sa descoperiti viata asa cum e ea. Provocarea consta in a face ceva si nu in a astepta.

Cu drag...

PS: Stiu ele, Lorelei si Diana, ce va spun! Doar incercati, sa va descoperiti pe voi mai intai. :)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

30 Noiembrie, 2011, 07:20:25 p.m.
Răspuns #7

Dexter16

Multumesc pentru raspunsurile voastre si multumesc pentru intelegere ...m-au ajutat ,dar acum trebuie sa invat sa imi aleg mai bn persoana care o pun langa inima si cred ca mai bine ar fi sa nu mai pun pe nimeni ....in orice caz  va multumesc inca odata pentru ajutor!