10 Octombrie, 2025, 07:34:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am sters cateva conturi din neatentie ...  (Citit de 7552 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Ianuarie, 2012, 04:35:30 a.m.
Citit de 7552 ori

viulian

Administrator
In ultima vreme forumul a intrat pe listele celor care incearca sa-si faca un cont doar ca sa posteze mesaje cu reclame. In incercarea de a stavili acest elan, am instalat instalat un mic program suplimentar care verifica daca nu cumva noii utilizatori (cat si cei deja inregistrati) sunt considerati spammeri.

Din neatentie, dupa ce am sters zeci de pagini de utilizatori acum cateva zile - am sesizat ca pentru acest mic program este suficient doar numele utilizatorului sa fie considerat de spam ca sa il propuna pentru stergere. Si cum de cateva luni a blocat >5000 de spammeri iar la mine reflexul a devenit sa sterg zeci de utilizatori din cand in cand, zilele cand am curatat, nu am fost atent ca printre cei propusi la stergere se afla si:

Membru şters "Lorelei" 16 Ianuarie, 2012, 10:13:40 am viulian Administrator
Membru şters "alexia" 16 Ianuarie, 2012, 10:13:40 am viulian Administrator
Membru şters "amelie" 16 Ianuarie, 2012, 10:13:40 am viulian Administrator
Membru şters "Eve" 16 Ianuarie, 2012, 10:13:40 am viulian Administrator
Membru şters "Ivonne" 16 Ianuarie, 2012, 10:13:40 am viulian Administrator
Membru şters "Ben" 16 Ianuarie, 2012, 10:13:40 am viulian Administrator

Asa ca de cateva ore, am lucrat la recuperarea acestor conturi (vor lipsi mesajele private din ultima jumatate a lui 2011, si de asemenea, am restaurat parolele encriptate - insa sunt la randul lor vechi asa ca daca intre timp le-ati schimbat, trebuie solicitata schimbarea parolei pe ecranul de login).

Singurul utilizator caruia nu i-am putut recupera contul este Ben, si daca stie cineva adresa lui de email - va rog sa il spuneti sa-mi scrie (sau sa imi dati un mesaj privat cu acea adresa) si ii voi creea un cont nou.

De asemenea, amelie si-a creat un cont nou (sesizand probabil ca 'lipseste' cel vechi), insa am reactivat contul vechi.

Am refacut legaturile intre posturi si utilizatori - insa daca sesizati ceva anomalii, sa-mi spuneti. Stiu de una singura care e dificil de reparat, data ultimei activitati pe forum. Nu e cea mai recenta, dar se va actualiza de la sine pe masura ce utilizatorii respectivi se vor loga pe forum.

Imi pare nespus de rau  :pouty:

21 Ianuarie, 2012, 08:58:58 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

Back! Alive and kicking! :) deci totul e bine cand se termina cu bine!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

22 Ianuarie, 2012, 02:49:10 a.m.
Răspuns #2

Eve

... chiar ma intrebam de ce mi-ai pus gand rau :D
La multi ani, flacau!
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

23 Ianuarie, 2012, 12:19:37 a.m.
Răspuns #3

amelie

merci frumos, viulian! Chiar ma intrebam cu ce-oi fi gresit de mi-a fost sters contul :(. Acum m-am linistit. :-* Am revenit ! O noapte linistita sa aveti, desi....ma indoiesc c-or sa mai fie prea curand  nopti linistite cu "situatia" din tara!A inceput mamaliga sa dea in clocot. :P
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

23 Ianuarie, 2012, 01:22:51 a.m.
Răspuns #4

viulian

Administrator
Hey super :) nu ma asteptam sa mearga atat de usor, dar se pare ca a mers. Mi-era teama un pic cu parolele, dar se pare ca functioneaza.

Excelent!

Imi cer scuze inca odata pentru neplacerile creeate :-[ am fost bine intentionat sa elimin iregistrarile automate. Daca aflati de Ben, va rog sa-mi spuneti, contul lui este singurul care mai trebuie recuperat.

24 Ianuarie, 2012, 08:27:34 p.m.
Răspuns #5

charlie

Ha. Eu am scapat.  :D

Nenea Iulian, vad ca e periculos rau butonul de DELETE.  :laugh:
You believe but what you see
You receive but what you give

09 Februarie, 2012, 03:00:36 a.m.
Răspuns #6

alexia

Incearca sa nu mai faci de astea, sefu! Ti s-a pus pata pe conturile noastre, cred. In loc sa ne mai motivezi sa scriem, ne dai cu flit (delete). Esti pedepsit: trebuie sa scrii timp de un an, minim un post pe zi, ca sa ti se ierte tie toate greselile fara de voie de pe site!  :laugh:
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."